Adını buz-Feriha koydum! :)

meggim sana bişey sorucam burası yeri değil ama kedim ishal olmuş ne versem geçer sen bilirsin belki çünkü p.tesiye kadar götüremicem veterinere evde bitkisel gibi verilebilecek bişey varmıki????:44:

olurmu kız yeri değil kendi topicin gibi rahat ol lütfen

mehmet niye o kıza aşık oldu anlamadım:kızın fena olduğu zaten her halinden belliydi.cansu en sonunda kafayı yedi.ferihaya gülüşü neydi öyle bide.o kız gerçekte öyle biri değilse valla iyi rol yapıyor.handenin finaldeki kıyafetine bayıldım.hande galiba ferihayı farketti.bilerek evet yattık diyecek.

merhabalar,güzel olmuş bu geyik topikleri,fatmagül de,evde herkes entel,kimse
dizi konuşturmuyor,iş yerinde de,eşim dizilerin müziklerini bile duyunca çıldırıyo,
burda ağız tadıyla yorum yapam ben de...

meggim sana bişey sorucam burası yeri değil ama kedim ishal olmuş ne versem geçer sen bilirsin belki çünkü p.tesiye kadar götüremicem veterinere evde bitkisel gibi verilebilecek bişey varmıki????:44:

yellowgilim

pirinci haşla,suyunu süz ve içirmeye çalış..
başka bişey gelmiyo aklıma..

bencede bilerek atlıycak ortaya hande, yok da demiyecek ama.... bence ferihayı farketmedi, koraya nazını söktürmeye çalışıyordu

mehmet sehere bozuldu bakire değil diye .seher de hemen sadece biriyle olmuştu diye mehmetin üstüne kalıcak sanırım .patronuyla ilişkisini ögrenmesi de yakın duruyor .bana çokkk saçma geldi karısı bakışlarıyla seheri yiyo nasıl çalışmasına izin veriyor ki .kızda kadına gıcık gıcık bakıyor biz anladık onlar anlamadı mercimek pişmiş çoktan
bence feriha duyucak hande oldu mu hatırlamıyorum diyicek feriha eve dönüş yapacak gibi geliyor mehmet hesap soruyor kendi halini bimiyo bir de bunlar ikiz abilik yaptığını sancak du bakalım neler olucak merakla bekliyoruz.

bu arada handenin dipboyası gelmiş ,sarıların içinde karalar görünüyordu

adını bende unuttum valla nası yanaştı o kız ona en son ? patronun karısı gelmişti sanırım bi onu gördüm gerisini bilmiyorum :26:[/QUOTE]

sen en önemli yeri kaçırmışsın o evli adam seheri kandırıyorduya iş seyehati diye meğersem eşiyle memlekete gideceklermiş seherde öğrendi sinir oldu adamı uğurlarken arkasından su dökecektiya adamın sırtına doğru septi suyu sonrada teyzesi evde yok diye yanlız kalamam diyordu mehmeti çağırdı bilrikte eve gittiler sonrası malum halvet oldular

adını bende unuttum valla nası yanaştı o kız ona en son ? patronun karısı gelmişti sanırım bi onu gördüm gerisini bilmiyorum :26:

sen en önemli yeri kaçırmışsın o evli adam seheri kandırıyorduya iş seyehati diye meğersem eşiyle memlekete gideceklermiş seherde öğrendi sinir oldu adamı uğurlarken arkasından su dökecektiya adamın sırtına doğru septi suyu sonrada teyzesi evde yok diye yanlız kalamam diyordu mehmeti çağırdı bilrikte eve gittiler sonrası malum halvet oldular[/QUOTE]
adamın sırtını yıkadı resmen

Kızlar yarın akşam feriyagildeyizz
fragmanlara bakılırsa feriyagil geri kendi dönüyo ama nere gittiler hala ben çözemedim,emir gelmiş kapıya zehragillere siz kapıcısımısnız die soruyo zehra dökülüver kız görsün feriyagilde dünya kaç bucak

Kızlarrr :92: saat geldimi toplaşıyoruz meg yoklama yapcek ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…