Adını buz-Feriha koydum! :)

eski türk filmlerinde daha güzel yaoyolardı tam orjinaldi fakirse fakir zenginse zengin
eşim bile ferihaya sinir oldu robot gibi nerden bulmuşlar bunu ben bile daha iyi oynardım

kızlar iyi geceler
bende ferihayı ruhsuz buluyorum hem kapıcı kızı rolünde ama kız beymenden vakkodan giyiniyo gibi benden iyi giyiniyo vallahi

tabiki giyinir sponsorları zengin önce cansudan giyiniyordu onunla kavga etti ya sonrada laranın annesinden giyiniyor onun kıyafetlerini tanıtıyor hem şanslı kız valla bizdemi bulsak ne

ferihanın laranın annesinin kıyafetlerini tanıtıığı hiçbir sahne yapmamşlar ama enazından kızın biri ceketini vs. nerden aldın ferihacm diebilrdi dmi o da laranın annesini söyler tanıtım yapmş olur

acep şu laragiller, kıyafetlerinden bi tane bile satabilmişler mi feriyagil mankeninin! sayesinde???

e niye devam ediliyor sıpunsur olmaya o halde?

heee feriyagil güsel giyinebilsin diyeeeee.. heee annadum bak yazarken

acep şu laragiller, kıyafetlerinden bi tane bile satabilmişler mi feriyagil mankeninin! sayesinde???

haaaa sanki soranlara beni laragilll giydiriyo ben fakırım mı dıcek sanki

evt lara görmüştü ferihayla cansuyu tartışırken feriha elbiseleri getirip cansunun yüzüne atmıştı ya aslında sponsorluk bahane üzüldü ona o şekilde giydiriyor işte

başlık sahiden çok komik canım kız da hiç duygu yok.bir de ne şanşlı o buz haliyle annesini emiri oyuncak etmiş resmen.kuzeni bile bi bölümde elini öpüyordu yuh artık ya herkes etrafında pervane hatunun

ya kız çok şanslı oynadığı her dizide partnerleri çok yakışıklı

Bencede gözümüz yok yani :)

ay acaba emiremi kapıyı acıyoo yaaa :S:S:S

Kesin o kısım dizinin bittiği yerdir ve sonraki bölüme kalır.Emirde öğrenecekse öğrensin artık.Feriha nın konuşacağı yok annesi o kadar laf söyledi bir gurur yapıpta gerçekleri anlatmadı emire.Duvar duvar öööyle bön bön bakıyor adamın yüzüne...

Selamlarr

Cuma değil ama ben bir giriş yapayım topiğe

Artık bende bu topikteyim , kovsanızda gitmem garii...

Hayatımda bukadar rolüne ve partnerine yakışmayan bir oyuncu görmedim.. Bu Feriha'nın neyini beğenmişler de başrol vermişler anlamadım gitti. Boy yok, güzellik yok, olgunluk yok, güleryüz yok hiçbişey yok yok yok.

eheueheuh kovarmıyız şekerim hiçççç hoş geldinnnnnnnn
hep gel sadece cuma şart deil
ferihagilin evi sayılır burası

Hoşbuldumm
Fırsat buldukça gelicem inşş ,
Arkadaşımıda getircem yakın bir zamanda inş...Birlikte katılacağız aranıza şuanda ben onun adına sözcülük yapıyorum burada
Feriha hanım bir çay yapsında içelim barii , hoşgeldin çayı değil mi ama ya ?

herkese benden çayyyy
getir getirrrr herkesleri getirrrrr

İlk ben gelmişim topiği havalandırayım bari dizi başlamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…