kızlar iyi geceler
bende ferihayı ruhsuz buluyorum hem kapıcı kızı rolünde ama kız beymenden vakkodan giyiniyo gibi benden iyi giyiniyo vallahi
kızlar iyi geceler
bende ferihayı ruhsuz buluyorum hem kapıcı kızı rolünde ama kız beymenden vakkodan giyiniyo gibi benden iyi giyiniyo vallahi
tabiki giyinir sponsorları zenginönce cansudan giyiniyordu onunla kavga etti ya sonrada laranın annesinden giyiniyor onun kıyafetlerini tanıtıyor hem şanslı kız valla bizdemi bulsak ne
haaaa sanki soranlara beni laragilll giydiriyo ben fakırım mı dıcek sankiacep şu laragiller, kıyafetlerinden bi tane bile satabilmişler mi feriyagil mankeninin! sayesinde???
e niye devam ediliyor sıpunsur olmaya o halde?
heee feriyagil güsel giyinebilsin diyeeeee..heee annadum bak yazarken
ferihanın laranın annesinin kıyafetlerini tanıtıığı hiçbir sahne yapmamşlar ama enazından kızın biri ceketini vs. nerden aldın ferihacm diebilrdi dmi o da laranın annesini söyler tanıtım yapmş olur
acep şu laragiller, kıyafetlerinden bi tane bile satabilmişler mi feriyagil mankeninin! sayesinde???
e niye devam ediliyor sıpunsur olmaya o halde?
heee feriyagil güsel giyinebilsin diyeeeee..heee annadum bak yazarken
ya kız çok şanslı oynadığı her dizide partnerleri çok yakışıklı
ay acaba emiremi kapıyı acıyoo yaaa :S:S:S
Selamlarr
Cuma değil ama ben bir giriş yapayım topiğe
Artık bende bu topikteyim , kovsanızda gitmem garii...
eheueheuh kovarmıyız şekerim hiçççç hoş geldinnnnnnnn
hep gel sadece cuma şart deil
ferihagilin evi sayılır burası
Hoşbuldumm
Fırsat buldukça gelicem inşş ,
Arkadaşımıda getircem yakın bir zamanda inş...Birlikte katılacağız aranıza şuanda ben onun adına sözcülük yapıyorum burada
Feriha hanım bir çay yapsında içelim barii , hoşgeldin çayı değil mi ama ya ?