- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Başın sağolsun zeytinBiz salağız herhalde, kaynanam evlenmeden önce aileme kızınız oğlumdan hamile kaldı doktora götürmeye geliyorum diye iftiralar mı atmadı, benim oğluyla ilişkisini bildiği halde başka kızla evlendirmeye mi çalışmadı (şimdi eltim olur), evlendik eşimi askere gönderdim bi 5 tl bile eşime yardımı olmadı, biz gene eşimizin annesidir diye bi şekilde idare etmeyi biliyoruz. Eşim de farkında kimin ne kalitede, ne niyette olduğunun.
Valla eşimi doldurup annesinin üstüne salmak istesem 5 dklık iş yemin ederim. Ama kendi annem öldü, eşiminki ölürse de küs giderse ben o vicdani sorumluluğun altından kalkamam. Eşimin böyle bi talebi olmamasına rağmen ben idare ediyorum, huzurun için sana da ılımlı olmanı tavsiye ederim. Can ciğer olma, düşman da olma. Yine zararı sana. Böyle güç savaşıyla, kavga gürültü ile ömür geçmez. Madem adama aileni seç diyosun bugün topla eşyanı git, tutan mı var?
Başın sağolsun zeytin
annen yatıyordu yıllardır bildiğim kadarıyla,vefatını bilmiyordum.Tereliye eşine ölümü gösterip sıtmaya razı edecek,çünki onun kendine güvensiz bir adam olduğunu,başkasını bulamama korkusu olduğunu biliyor.O kadın yalvara yakara oğluna razı etmiş onu çünki,ama vadettiği hazinelerin anahtarını esirgemiş,o boşanma sözüyle asıl kaynanaya aba altından sopa gösteriyor bu yüzden...
Mesaj"uzak dur,oğlun ben olmasam yapayalnız kalır"
Psikoloğa ihtiyacı olanlar değil,onların hasta ettikleri gider diye bir söz vardı,eşi düşer yakında doktor kapılarına,konu sahibine sorarsan eş mutluluk denizinde yüzüyor ama,burdan hiç öyle görünmüyorBence önce bu evliliği istiyor musunuz ona karar verin. Bir de bir psikoloğa gidin. Ondan sonra ne adım atacaksanız atın.
Çünkü anne babasını memnun etmek zorunda bu memnuniyetsizliğe ben sebep olmak istemiyorum.
Benim ailemde burada biryere gidemem.
Ya bu tereliye kocam telefon sapığımı dövsün diyen morsever miOfff morsever içimi çürüttün beEee !
Şu anlattıklarında elle tutulur hicbirsey yok .yada çorba olduğu için ben anlayamadım. Bırak artık şu kadının yakasını .eşini de azat et .adam belki yeniden evlenir de yüzü güler ..bi üye yazmış üstte ,eşine 20 dk ailesiyle görüşme izni veriyormussun ..böyle saçmalık mi olur ya ?! Cezaevlerinde bile görüş 30 dk az insaf :)
kocacım tam da barışmaya niyetlenmiştim bak görüyormusun bu kadının yaptıklarınıbirde ne hikmetse hep sen yüce gönüllülük yapıp adım atmaya karar verdiğinde olay çıkartıp ağlayarak mağdur rolüne bürünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?