Adım atacağım zaman herşeyi mahveden kaynanam...

Biz salağız herhalde, kaynanam evlenmeden önce aileme kızınız oğlumdan hamile kaldı doktora götürmeye geliyorum diye iftiralar mı atmadı, benim oğluyla ilişkisini bildiği halde başka kızla evlendirmeye mi çalışmadı (şimdi eltim olur), evlendik eşimi askere gönderdim bi 5 tl bile eşime yardımı olmadı, biz gene eşimizin annesidir diye bi şekilde idare etmeyi biliyoruz. Eşim de farkında kimin ne kalitede, ne niyette olduğunun.
Valla eşimi doldurup annesinin üstüne salmak istesem 5 dklık iş yemin ederim. Ama kendi annem öldü, eşiminki ölürse de küs giderse ben o vicdani sorumluluğun altından kalkamam. Eşimin böyle bi talebi olmamasına rağmen ben idare ediyorum, huzurun için sana da ılımlı olmanı tavsiye ederim. Can ciğer olma, düşman da olma. Yine zararı sana. Böyle güç savaşıyla, kavga gürültü ile ömür geçmez. Madem adama aileni seç diyosun bugün topla eşyanı git, tutan mı var?

Bence önce bu evliliği istiyor musunuz ona karar verin. Bir de bir psikoloğa gidin. Ondan sonra ne adım atacaksanız atın.

Kayinvaliden sana bir sey dememis ki.
Komsu soylemis. Ne diye esini doldurdun ki ? Ayrica koca kadinsin kendi sorunlarini kendin halletmelisin. Her sey eşe yetistirilmez.

Tereliye burda actigin her konuda haksiz oldugunu neredeyse tüm üyeler sana yaziyor.
Insan okur ve biraz düsünür ve kendini degistirmeye calisir.
Ama sen her defasinda burdakilere kendini savunmaya calisiyorsun..
Allahtan bize kin gidip ahirette gorusuruz demiyorsun

Offf morsever içimi çürüttün beEee !

Şu anlattıklarında elle tutulur hicbirsey yok .yada çorba olduğu için ben anlayamadım. Bırak artık şu kadının yakasını .eşini de azat et .adam belki yeniden evlenir de yüzü güler ..bi üye yazmış üstte ,eşine 20 dk ailesiyle görüşme izni veriyormussun ..böyle saçmalık mi olur ya ?! Cezaevlerinde bile görüş 30 dk az insaf :)

Başın sağolsun zeytin
annen yatıyordu yıllardır bildiğim kadarıyla,vefatını bilmiyordum.Tereliye eşine ölümü gösterip sıtmaya razı edecek,çünki onun kendine güvensiz bir adam olduğunu,başkasını bulamama korkusu olduğunu biliyor.O kadın yalvara yakara oğluna razı etmiş onu çünki,ama vadettiği hazinelerin anahtarını esirgemiş,o boşanma sözüyle asıl kaynanaya aba altından sopa gösteriyor bu yüzden...
Mesaj"uzak dur,oğlun ben olmasam yapayalnız kalır"

Sağol canım evet geçen yıl kaybettik, belki de kurtuldu.
Tereliyenin eski konularını da okudum, neredeyse hepsine haksızsın demiş insanlar
Bu gidiş gidiş değil ki bi yerde tıkanacak bu
Günlerini zehir ediyor kendine de çevresindekilere de

Bence önce bu evliliği istiyor musunuz ona karar verin. Bir de bir psikoloğa gidin. Ondan sonra ne adım atacaksanız atın.
Psikoloğa ihtiyacı olanlar değil,onların hasta ettikleri gider diye bir söz vardı,eşi düşer yakında doktor kapılarına,konu sahibine sorarsan eş mutluluk denizinde yüzüyor ama,burdan hiç öyle görünmüyor

Çünkü anne babasını memnun etmek zorunda bu memnuniyetsizliğe ben sebep olmak istemiyorum.
Benim ailemde burada biryere gidemem.

Dolduruşa getirip , ağlar gözlerle bunu yaparsanız onları memnun etmek için uğraşmaz.
Özür dilemesini bile beğenmediğiz.
Böyle adım atmak olmaz.

Kadın kapınızı çalmış , özlediğini söylemiş, özür dilemiş. Daha ne olsun.

Madem adım atacağım diyorsunuz öyleyse atılan adımı neden küçümsüyorsunuz ?

Ayrılalım demeyin, direkt dava açın samimiyseniz. Ama böyle yaparak , ayrılalım, ahirette buluşalım v.s tarzında konuşursanız dolduruşa getirip acıtasyon yapan bir es olursunuz. Ben buradan böyle görüyorum.
En tehlikeli duygu bu..

Ne yaşadınız bilmiyorum ama bana samimi gelmedi adım atmak istiyorum deyişiniz.

Ağlayacak hiç bir konu da geçmemiş oysa aranızda. Boşu boşuna annesinin üstüne göndermissiniz.

Ya bu tereliye kocam telefon sapığımı dövsün diyen morsever mi

resmen eşinizi size daha da bağlamak için binevi duygu sömürüsü yani yok ahirette ‘kavuşalım’? resmen gidip annesini arayıp bağırsın çağırsın diye yapmışsınız. eşiniz de pek saf. nefret ediyorum eşlerini dolduran gelinlerden e tabi bu dolduruşa gelen saf eşlerden. o onun annesi bilmem farkında mısınız. dış kapının dış mandalı değil umarım anne olunca anlarsınız. ama fazlasıyla abartıyorsunuz. eşiniz boşanma işini kabul etmez ise pek yakında kendi annenizin evine taşınırsınız o potansiyeli görüyorum siz ve aileniz eşlerinizi parmaklarına takıp dolamak isteyen tipler var ya onlardansınız. aileniz size demiyor mu yahu kızım biz nasıl ki senin ailensek buraya geliyorsan o taraf da eşinin ailesi oraya da gideceksiniz. saygısızlık.

O kadar karışık anlatmışsıız ki. O anneannenin komşusu zaten yaşlıymış kişileri karıştırmış olabilir ismini yanlış demiş olabilir herkes size göre sizi bozmaya çalışıyor adın size neden eşinin teyzesini çağırmadın demiş falan yani biliyor gelirdi demişsiniz. Boşverin yani ne dediyse ne ima ettiyse etti bunu mu taktınız.

Sonra kaynana geliyor kavga yok birşey yok hala böyle davranmaya devam mı edeceksin diyor güzellikle sizde evet çünkü yapılanları unutmadım diyorsunuz hala düğünün kinini tutmak nedir? kadın ailene kırgın olduğu halde her kandilde falan da aramış kendiniz diyorsunuz demek ki arayı hoş tutmak istiyor.

Siz tutuyorsunuz komşusunu soruyorsunuz böyle bir kadın var mı diye oradaki olayı açıyorsunuz yok kaynanamda çıkaramadı diyorsunuz ne gerek var ki? kadının birşey dediği yok siz kadına atarlı cevap veriyorsunuz güzellile de söylese tartışıyorsunuz. Sonra da ağlayıp yok boşanıcam falan eşinizle annesini bir güzel de kavga ettiriyorsunuz yazıktır yani olan olmuş bitmiş bunları açmasanız gayette geçinirsiniz boşanacağınız da yok zaten eşinize blf yapıyorsunuz ağlayınca her istediği olan çocuklar gibi. O bana bunu dedi yok şu bana şunu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…