- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben size daha önce de defalarca yazmıştım, anlamadınız o yüzden başa sarmayacağım. İnanın derdim laf sokmak değil kendi iyiliğiniz için bence destek almalısınız. Tamamen haksızsınız demiyorum, size yapılan yanlışlar vardır illa ki ama siz bunları artık obsesyon haline getirmişsiniz. Kendi ruh sağlığınız ve huzurunuz için uzman yardımı alın.Ortamda rezil edilmeye çalışıldım nesini anlamadınız akrabalarıma rezil oldum bide çevreme mi olayım ne yapmışım sanki görüşmememin karşılığı bu mu kavga mı ediyorum tartışıyor muyum millete dedikodusunu mu yapıyorum ama ben neler duyuyorum...
Blöf değil ne yazık ki ben seçmesi gereken tarafın ailesi olduğunu ona söylüyorum rızasını almak zorunda.
Çok şükür kapı gibi ailem var arkamda dımdızlak kalmam.
Malesef ciddiyim sabrım tükendi pes ettim artık.l
Hayretler içindeyim ciddimisiniz
Ortada takacagin bi sorun yok banane de geç esin arkanda sonuçta ne ahirete kalması lütfen kendinize eziyet ediyosunuz
Konuda bana bulaşanlar komşu ve kayınvalide farkındasınız değil mi ve bu durumu ben defalarca yaşadım sustum sadece eşimle iyi olmak için birşey demedim ki bunu dedi olmasın ama annesi durmuyor ciddi anlamda durmuyor gerçekten abartmıyorum...Yanlış yoldasınız bence. Bu alıngan,ağlak ,tripli vr kavgacı halinizden biran önce uzaklaşmanızı öneririm. Nasıl kayınvalidelerin oğullarını doldurup gelinlerin üzerine salmalarına karşıysam, gelinlerinde sebepsiz yere kocalarını doldurup kayınvalidenin üzerine salmasına da karşıyım. Geçmişte ne yaşadınız bilmiyorum ama son yaşadığınız olay saatlerce ağlamanıza sebep olacak olay değil. Abartıyorsunuz. Şimdi dağ gibi arkanızda duran kocanız, gün gelipte vicdanının sesini dinleyip annesinin yanında olursa o zaman dolduracak koca da bulumazsınız. Kocanızın ailesiyle hır gür içinde olmamanızı tavsiye ederim. Çok yıpratıcı olur hepiniz için. Biraz daha hoşgörü,empati,kibarlık herşeyi çözer kanaatindeyim.
anaaa ev vermısler tamırmı ettırmemıslerYa siz nasıl bi insansınız ben şok içindeyim artık gözardı ediyim ben tahammül edemiyorum o derece. Derdiniz yok bi sorun yok eşinize ailesiyle 20dk görüşme izni veriyosunuz düğün zamanı kavga çıkmış diye. Kayıvalideniz size bugun ne demiş de eşiniz arayıp bağırıyo. Dolduruyosunuz. Yazık ya p da bi anne. Neymiş evlerini size vermişler ama tamir ettirmiyolarmış mecburlar sanki.
İnşallah oğlunuz olur da gelininiz sizin aynınız olur.
Benim şu cümleyi aklim almıyor uzak olup severiz ne demek bana cocukca ve komik geliyor açıkcası ..yanlis değilse 2 yıllık evlisiniz yani 2 yıl önceki kınada olan muhabbetler ...ve bu eşiniz tarafı 2 yıldır bikmadan usanmadan sizi ayırmaya çalışıyor iyi de amaç ne? Gerçekten sizi sevmiyor istemiyor olsalardı kapınıza gelmez oğullarını dahi görmek istemezlerdi, çocuklarının yuvasının huzursuz olması veya yıkılması bu insanlara ne gibi fayda sağlayacak sizi sevmiyorlarmış o ayrı olabilir derim ama bosanmamizi istiyor demeniz benim için çok uç bir noktaÇünkü eşim arkamda beni sadece 3,5 ayda tanıyıp evlendi kına günü ailesine benim için rest çekti tek amaç beni bırakması bıraksın onunla olup huzursuz olduğum sürece anlamı yok ki uzak olup severiz birbirmizi
Neden komik olsun bende bunu anlamıyorum sonuçta başka ülkelerde yaşayan iki insan olabilirdik iletişim imkanımız olmayabilirdi evet ben eşimi böyle severim biliyorum ki oda sever...Evladının mutluluğunu isteyen insan onlar nasıl yaşamak istiyorsa ona saygı duyar bence.Benim eşim gidip ailesini görmeyen arayıp sormayan biri değil ben kırıldığım için görüşmeyi kestim ve buna saygı duydu içinden gelmiyorsa görüşme dedi ne zaman niyet etsem ya karşılaştığım ortamda kaynana beni rezil etmeye çalıştı ya eşime konuştu ya o bu asıl budur insanı huzursuz etmek ben benimle görüşmek istemeyen insanın peşini bırakırım saygı duyarım buysa tam tersi biliyor huzursuz olduğumu istemediğimi inat için yapıyor.Benim şu cümleyi aklim almıyor uzak olup severiz ne demek bana cocukca ve komik geliyor açıkcası ..yanlis değilse 2 yıllık evlisiniz yani 2 yıl önceki kınada olan muhabbetler ...ve bu eşiniz tarafı 2 yıldır bikmadan usanmadan sizi ayırmaya çalışıyor iyi de amaç ne? Gerçekten sizi sevmiyor istemiyor olsalardı kapınıza gelmez oğullarını dahi görmek istemezlerdi, çocuklarının yuvasının huzursuz olması veya yıkılması bu insanlara ne gibi fayda sağlayacak sizi sevmiyorlarmış o ayrı olabilir derim ama bosanmamizi istiyor demeniz benim için çok uç bir nokta
Ben zaten annesini babasını bilsin diye pes ettim bunun için anne olmaya gerek yok ki neden buna sebep ben olayım neden bu vebalin altında kalayım herkesin kaldırabilecek şeyler başkadır bana görede yaşadığım şeyler çok kötü uzak durdum birşey demedim ama bu bilinmedi benden sonra oğullarıyls iyi olsunlar işte.bacım git eskı konumu oku da bi rahatla bi kendıne gel inanki. benım esım daha yenı yenı benı anlıyor desteklıyor. o kotu donemlerde desteklemedıgı halde ben pes etmedım bosanmadım. ve mukafatımıda aldım. eger konumu okursan anlarsın. onca seye ragmen vazgecmedım. cok sukur esım artık herseyın farkında aılesını hıc sevmıyorum ama hep sunu derim “onlar senın aılen annen baban” ara sor saygısızlık yapma git yanlarına. benle kotu ol onlarla olma dıyorum. cunku dogurdum. annelıgın ne oldugunu anladım. ve ben annesını nekadar sevmesemde oda oglunu suan benım bebeklerımı buyuttugum zorluklarla buyuttu... sırf annelıgı tattım diye kaynanaya karsı kaybettıgım saygımı gerı toplamaya calısıyorum.
Ben zaten annesini babasını bilsin diye pes ettim bunun için anne olmaya gerek yok ki neden buna sebep ben olayım neden bu vebalin altında kalayım herkesin kaldırabilecek şeyler başkadır bana görede yaşadığım şeyler çok kötü uzak durdum birşey demedim ama bu bilinmedi benden sonra oğullarıyls iyi olsunlar işte.
Konunu okudum ama eşin bence çok şey duyuyordur inan bana üzülüyordur ben eşimde farkediyorum çünkü zaman zaman ailesini görünce bir iki saat uzak kalıyor sonra eskisi gibi oluyor annem hep der bir çiçekle yaz geçmez diye aynen öyle çünkü gök gürler rüzgar eser fırtına çıkar o çiçekten geriye birşey kalmaz..aşk varsa ortada pes etme... emınol herseyın bi duzenı olusur. neden kendı yuvanı yıkasın. görme duyma kaaleye alma esine adapte ol. sen gene gorusme sevıyelı ol bırak onlar napıyosa yapsın. sen kapat kapını evıne yuvana kocana bak. inan değmez
Konunu okudum ama eşin bence çok şey duyuyordur inan bana üzülüyordur ben eşimde farkediyorum çünkü zaman zaman ailesini görünce bir iki saat uzak kalıyor sonra eskisi gibi oluyor annem hep der bir çiçekle yaz geçmez diye aynen öyle çünkü gök gürler rüzgar eser fırtına çıkar o çiçekten geriye birşey kalmaz..
Yani çocukların olmuş maşallah hemde ikiz bu saatten sonra zor evet ne diyelim hayırlısı ne benim annem beter bir kaynana ne ben öyle bir görümce yaşadığım ne çözemiyorum biz abim mutlu olsun diye evine bile gitmezdik arayıp açmayınca ısrarla rahatsız etmezdik imtihan işte...esım uzulmezmı tabıkıde uzuluyor yerı gelıyor sınırlenıyor ama ne benden vazgecebılır nede aılesınden. bende asla vazgecmem. esım evlatları ama ben hıc bıseylerıyım artık. mesela gıtmeyecektım onun aılesının yanına ama bu sene gıdelım dıye ısrar edıyor(üzülüyor). ıkızlerımız oldu cunku heveslenıyor. sırf esım ıcın gıdıcem ama tabıkı eskısı salaklıklarımı yapmadan. zaten sevıyenın alasını koydum akıllandım cunku. şimdide sırf esım mutlu olsun diye gıdıcem bır kac gun kalıcaz. kımse kusura bakmasın ben aılesınden koparmıyorum ama kımsede esımı benden bu saatten sonra koparamaz.
Yani çocukların olmuş maşallah hemde ikiz bu saatten sonra zor evet ne diyelim hayırlısı ne benim annem beter bir kaynana ne ben öyle bir görümce yaşadığım ne çözemiyorum biz abim mutlu olsun diye evine bile gitmezdik arayıp açmayınca ısrarla rahatsız etmezdik imtihan işte...
Amin hepimizin inşallah evlilik büyük imtihandır çok zor 30dan önce evlendiğime bin pişmanım umarım sende mutlu olursun bütün sorunlar çözülür.maddı acıdan bakarsak aslında boşanmam bir dilekceye bakardı. cunku calısırımda calısmasamda aılemın durumu ıyı benı bırakmazlardı. ama manevı acıdan artık bebeklere kıyamam. kı o anlaşmazlıklarda eskıde kaldı. eger kalmasaydı ıkı dakıka daha evlı kalmazdım sanırım. hepsı gectı cok sukür. ayrıca bnde gorumceyım annemle abımı sureklı doldururuz al su karını cocuklarını tatıle gıt. gece cocuklara bakardık cınemaya gitsınler diye. annem bana bır alırsa yengeme 3 :)))) el üstünde tutarız o bize Allahın emanti. ama gel görkı bende bunları yasadım. umarım hayırlısını yasarsın Allah yardımcın olsun.
Kız gelir gelmez boşattın hemen bir kişiyi. Bismillah...Bosanin canım ayrı ayrı mutlu olun,bir sure sonra unutursjnjzt çocukta yokken bitirmek en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?