• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Adım adım sığır iliği bakalım neler olacak

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
Arkadaslar ben pek ınanamadım bu sıgır ılıgının sac uzattıgına ve sac cıkardıgına emınımkı benım gıbı bırcok arkadas vardır.herseyı denedıgım gıbı bunuda denemeye ve sızlere adım adım gostererek (umarım ıse yarar) sonuclarını hep beraber fotograflı olarak gorelım dedım.ısteyen benı bu sayfadan takıp edebılır bende sonuclarını sımdıden cok merak etmeye basladım kızlar :52: :52: :52: :52: :52: $1.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg $6.jpg $7.jpg $8.jpg

arkadaslar ben bunu hem kendım ıcın hemde sızlere gostermek ıcın yapıyorum yorumlarınızı eksık etmezsenız benım ıcın o kadar ıyı oluyr yaparken daha bı sevkle yaparım

Dün kırık aldırmaya gittim ve saçımın yarısı yok, bi de besleme kahküllerim var artık^^ Aktara gidip sitede söylenen tüm bitkileri aldım, birsürü yağ falan filan. Eczaneyi gidip aldım resmen tamamen, bir tek bunu almadım, sen sonuçları bildirirsen belki karşılıklı deneriz ya, kötü durumdayım :/:43:

canım bende 10 gun once sacıma kat attırmaya gıttım salak kadın sacma sapan kesıp belıme kadar ınen saclarımı omuz hızama cıkardı fön cekmekten bıle acız hemen baska bı kuafore gıdıp duzellttırdım bırazda orda kısaldı

sacımın arasında bosluklar ıse egzamadan dolayı oldu kızlar ınsallah bu yaptıgım sıgır ılıgınden dolar orası.

Ben evde saçlarımı sürekli ıslatıyorum artık, dün gece de aktardan aldığım 15 yağın karışımını sürdüm banyodan önce. Bi de lavanta içtim :D İşe yarıyo mu daha kolay görmek için kaşlarıma da sürdüm, haber vericem sonucunu :/

Ben evde saçlarımı sürekli ıslatıyorum artık, dün gece de aktardan aldığım 15 yağın karışımını sürdüm banyodan önce. Bi de lavanta içtim :D İşe yarıyo mu daha kolay görmek için kaşlarıma da sürdüm, haber vericem sonucunu :/

tatlım kafana gore oyle karıstırıp surme ben onüme gelenı surdugum ıcın sac derım hastalandı ıste ıyıce arastırıp burda kullanan arkadasların yorumlarını takıp ederek bısıler yap derım

Ne bulduysam yapmak istiyorum aslında o kadar çaresiz görünüyorum ki :( Enteleyi yapıcam, sinameki, sığır iliği, turp suyu, yağ karışımı, lavanta, biberiye, adaçayı, hatta şampuanıma doğum kontrol hapı sarımsak çam terebenti falan koyucam :( Uzasın artık saçlarım :(

hadı sende bana katıl beraber yapalım bende bugun basladım zaten beraber uzatalım saclarımızı 15 gunde bır sac resmımı koycam kızlar sıze bendekı degısımlerı hep beraber gorelım

Yakında alıp başlarım heralde :/ Resim dışınca bir de tarifini yazılı olarak koyabilir misin buraya?

sıgır iliği bende yaptım.düzenli oldugu sürece gerçekten çok işe yarıyor.şimdiden sana da sabırlar dilerim :16:

kızlarrr bende yapmak istiyorum.zaten şu an izindeyim 2 ay.rahat rahat yaparım.şimdi bu iliği kasaptan mı alıyoruz.nasıl yapacağız.ve kaç günde birrr..:37:

ayrıntılı göstermen çok iyi olmuş inş sonuç alırsın bi an önce
ama hemen pes etme derim
takip edicem sonuçları:)

kızlar eveeeeeeeettt anlatıyorum ılk basta cok zahmetlı gıbı geldı ama ben zevkle yaptım

kemıkten ılıklerı cıkardım bıcakla sadece bu kısmında tıksındım zaten cunku normalde ete dokunamayan bırıyım kı eldıven taktım elıme.
sonra 1 cay bardagı suyun ıcınde ıyıce kaynattıııııııımm.
kaynadıktan sonra blendırdan gecırdım ve suzgecten suzdum suanda kemık ılıgı suyunuz hazır
bunun ıcıne kucuk bır sıse lavanta yagı kattım aynı oranda zeytınyagı kattım karıstırdım
suandada karısım hazır
surdum ıyıce yedıre yedıre masaj yapa yapa surdum sacıma sterclede kapattım kızlar

haaa bazı arkadaslar kafada donuyor yok arındıramıyoruz dıyo boyle bırsey yok zaten sıvı bırsey cıkıyor ortaya resım koymustum en basta ordan bakabılırısınız

ben daha bır kere yaptım haftada bır kez yapcam ve sıze bır ay sonundakı farkı yıne fotoyla buraya koyarak sıze gostercem benı bekleyın anacıgııııııımmm

sen yaptınmı guzelım bunu sabır tabıkıde onemlı sabra gerek yok ben zevkle yapıyorum ya sıze anlatması bıle zevklı

yok canım yapmadım ama işe yararsa yapabilirm
daha önce başka bi topikte takip etmiştim yapıp faydasını gören çok insan vardı:)

yok canım yapmadım ama işe yararsa yapabilirm
daha önce başka bi topikte takip etmiştim yapıp faydasını gören çok insan vardı:)

ya aslında ınanmakta cok etklı dıye dusunuyorum ınsallah ıse yarayacak allahın ıznıyle herkese yaramıssa vardır bunda bır hıkmet bende neden yaramasın kı

arkadaslar sayfaya gıren ve yoruma katılamayanları goruyorum sızınde ekleyecegınız seyler varsa beklerım yazın buraya

sende ne gıbı bı etkısı oldu tatlım ve ne kadar fark oldu kac gunde belırtırmısın

tam olarak senin yaptıgın gibi yaptım bende.benim amacım saç çıkartmaktı.boyuda uzadı fena olmadı.2 ay boyunca haftada bir defa olacak şekilde.sonuç 2 ayda 8-10 cm uzamış ve yeni bebek saçlar :32: 15 günde yeni saçların çıkmaya başlıyor canım.saçlarını cm le.uzamasıda belli ediyor hemen.

Back