• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

:60: :60: :60:
Siz nasil bir ogretmensiniz yaaa... Hakikatten de hic birseyden haberiniz yokmus..:53::53: Okulda cocuklara ne anlatiyorsunuz Felsefe dersinde acaba cok merak ettim simdi...:27:
Yahudillerin kuklasi demisken... Goreve gelir gelmez Yahudi dini kiyafetleri icinde "Yahudi cesaret madalyasi"ni bana mi vermislerdi? :1::1:

İşi yaptım olduya getirip başbakanım yaptı diye andımızın kaldırılmasına da sevinen öğretmenlerden midir acaba?.Umut ediyorum ki olmasın ama.

Fotografını paylasmaya gerek yok ama Ahahaha ben o cüppeyi giydiğini hatırlıyorum ''Yahudi Cesaret Madalyasını''.:ssz:Başbakanımız giydiyse vardır bir bildiği.

evet ulusal kanaldı ama o zamanlar gezicilerin yanındalardı
bunu ben de izlemiştim
nasıl yalanlandı ki
video olarak izlemiştim ben
şimdi saf değiştirmeleri de komik olmuş cidden

Ulusal kanal izlemiyorum ben pek hatta hiç izlemiyorum ama o dönem konuşma zaten gezciler tarafından da tepki çekti sonra yalanladılar, açıklama yaptılar falan doğruysa da spikerin .... noktaları isteğe göre doldurun artık. Doğu Perinçek bu ben şaşırmadım o yüzden...

Son düzenleme:
Ulusal kanal izlemiyorum ben pek ama o dönem konuşma zaten gezciler tarafından da tepki çekti sonra yalanladılar, açıklama yaptılar falan doğruysa da spikerin .... noktaları isteğe göre doldurun artık. Doğu Perinçek bu ben şaşırmadım o yüzden...

istedikleri açıklamayı yapsınlar ben inanmadım
ben de gezi olayları sırasında bakmıştım bi normalde hiç sevmem o kanalı
ama bu sebepten bi grubun suçlanması doğru değil
kanal ya da söyleyen kişi eleştirilebilir ama

Son düzenleme:
Siz nasil bir ogretmensiniz yaaa... Hakikatten de hic birseyden haberiniz yokmus..:53::53: Okulda cocuklara ne anlatiyorsunuz Felsefe dersinde acaba cok merak ettim simdi...:27:
Yahudillerin kuklasi demisken... Goreve gelir gelmez Yahudi dini kiyafetleri icinde "Yahudi cesaret madalyasi"ni bana mi vermislerdi? :1::1:
BRANŞIMI BİLMEDEN KONUŞMAYIN ve benim mesleğim hakkımda koşmayın size düşmez.verecek cevap bulamauınca saçmalayın da saçmalayın..sizin haberiniz vardır benim yoksa.sorayım:millet memnun ki iktidar yaptı.millet memnun ki babakan yaptı.millet memnun ki iktidarda kaldı.ve göreceksiznz cumhur başakanı koltuğuna da oturacak inş.gerçi siz hayal alminde yaşadığınız için boş.neyse.

geziyi nerden takip ettiniz merak ettim biz geziyi ilk olarak norveç kanallarından izledik çünkü o sırada türk kanallarında penguen belgeseli vardıda... o gençlerin arasına girmeden anlayamazsınız türk tvlerinde yayınlanmayan vahşeti bilemessiniz... eğer sevgili başbakanınız terör estirmek yerine yapıcı konuşsaydı belki hiç bişey olmadan dağılabilirdi o gurup ama su sık biber sık copla döv sonra bunlar polisime taş attııııı... napcaklardı merak ettim biz boyun eğmeye alışık bi millet değiliz kusura bakmayın başkan istemiyor su sıktı hadi evimize dönelim mi diceklerdi.. herkes inandığı şey için savaşır ordakilerin hiç birisi bu muameleyi haketmedi o cinayetlerin en büyük zanlısı bütün o kayıpların sebebi sizin başbakan malesef ama bakamıyorsunuz göremiyorsunuz kibriyle insan öldürebilen birini lider diye önünüze koymuşsunuz... yazık çok yazık...

oyları zorla alındı demiyelimde tehdit altındaydılar desek? alıntıladığınız yazıyı daha iyi okuyun... görüşlerinizi belirtmek istemiyorsunuz demek.. neden? hoşunuza mı gitti tablo çok mu güzel olmuş bu şekilde.. cevap veremediğiniz herşeyde kaçıyorsunuz bunada cevap verin bu tabloyu türkiyemizde görmek istermiydiniz? bi eğitmenin bu kadar cahil olduğu bi okuldan nasıl verimli çocuklar çıkacak merak ediyorum...
hahahahahh tehditle oy alındı:))))))siz kafayı yemişsizn kesin eminim artık.siz bana cahil diyecek kadar seviyesizsinz ama ben seviyenize inmicem.son sözüm ağustosta cumhurbaşkanımz olacak büyük başbakanımız.sizler ise hala olduğunuz yerde!....

Son düzenleme:
hahahahahh tehditle oy alındı:))))))siz kafayı yemişsizn kesin eminim artık.siz bana cahil diyecek kadar seviyesizsinz ama ben seviyenize inmicem.son sözüm ağustosta cumhurbaşkanımz olacak büyük başbakanımız.sizler ise hala olduğunuz yerde!....

Sizler bizler ne yahu ? Sadece sizin mi bu ülke,herkeste bir tehdit...

BRANŞIMI BİLMEDEN KONUŞMAYIN ve benim mesleğim hakkımda koşmayın size düşmez.verecek cevap bulamauınca saçmalayın da saçmalayın..sizin haberiniz vardır benim yoksa.sorayım:millet memnun ki iktidar yaptı.millet memnun ki babakan yaptı.millet memnun ki iktidarda kaldı.ve göreceksiznz cumhur başakanı koltuğuna da oturacak inş.gerçi siz hayal alminde yaşadığınız için boş.neyse.

merak ettim branşınızı bi deyiverin hele...

biz hiç cevap veremediğimizde saçmalamadık hatta genel olarak cevap verdik cevabını alamadık sanırım.. :26:

neden hala onu seçiyorlar biliyormusunuz çünkü sizin gibiler hepsi gözler kapalı kulaklar sağır... koyun diyorlarya hani size işte o hep bu sebepten herkes ona oy veriyor demekki iyi deyip oy veriyorsunuz diye... tvde gördüğü herşeyi gerçek sanan gerçek olanların yayınlanmasıyla yalandır onlar diyen insanlarsınız.. e daha ne diyelim kendi düşen ağlamaz.. keşke düşerken bizide düşürmeseniz...

biz herhangi bir hayal kurmadık burda neden bahsettiğinizi anlayamadım doğrusu biz o işleri genelde yeni evlenecekler topiğinde yapıyoruz.. :1:

En azından saçmalıyoruz sizin gibi bu knu hkknda knsmk iistemyrm demiyoruz :ssz: Noldu yahudi oyuncagı olmamız??? Unutmuştunuz ya da bilmiyordunuz değil mi fahri yahudı kardeslıgını google'dan da aratsanız ya görün cüppeli kepli falan :) Cevap bekledik ama gelmedi cevap sizden? Yoksa bu konu hkkda da mı yrm ypmk istmysunz ?? :52::52::52:

merak ettim branşınızı bi deyiverin hele...

biz hiç cevap veremediğimizde saçmalamadık hatta genel olarak cevap verdik cevabını alamadık sanırım.. :26:

neden hala onu seçiyorlar biliyormusunuz çünkü sizin gibiler hepsi gözler kapalı kulaklar sağır... koyun diyorlarya hani size işte o hep bu sebepten herkes ona oy veriyor demekki iyi deyip oy veriyorsunuz diye... tvde gördüğü herşeyi gerçek sanan gerçek olanların yayınlanmasıyla yalandır onlar diyen insanlarsınız.. e daha ne diyelim kendi düşen ağlamaz.. keşke düşerken bizide düşürmeseniz...

biz herhangi bir hayal kurmadık burda neden bahsettiğinizi anlayamadım doğrusu biz o işleri genelde yeni evlenecekler topiğinde yapıyoruz.. :1:

Felsefe derslerine bile giriyor öğretmenimiz sen ne diyosun.
Ah ya gire gire beden eğitimine ve tarım derslerine giriyorum ya bir felsefe dersine giremedim gelip şurda bahsini edeyim :50:

Ya arkadaşlar ne anlatmaya çalışıyorsunuz ki bu insanlara siz ne kadar konuşursanız konuşun anlattıklarınız karşınızdaknin anlamak istediği kadardır.

Öğretmen filan olması da gerçekten birşey değiştirmiyor biz üniversiede çalışıyoruz eşimin de arkadaşları var öğretmen ama inanıyor işte en büyük sebeb başka kim var zaten başbakan da zaten ıy verecek kimseleri yok diye bunları yapmıyor mu karşısında ne derse inanan bir topluluk yok mu ee daha ne yoracak kendini.

Bu insanlar bizim Ankara'da oyların tekrar sayılması isteğimize iftiracılar, yalancılar, sindiremiyorsunuz, kıskanıyorsunuz diyen insalar oysa bir aynı AKP nin yaptığı gibi hakkımızı arıyoruz ama doğru başbakan kendi itirazlarına bakmadan etmeden Ağrıda 15 kez saydırıp hala inanamayıp seçimi iptal ettirirken, başkalarına yenilen pehlivan güreşe doymazmış diyor o zaman aynı kefeye bende onları koyuyorum.

Daha Melih Gökçek ile Mansur Yavaş arasında kaç oy olduğunu bile bilmeyenler zahmet edip bakmayanlar Melih Gökçek fark attı diyor hala, hala araştırmadan etmeden oylar sayıldı tekrar, Gökçek 9.000 oy arttırdı diyen gördüm yahu itirazlar kabul edilmedi ki ne sayımı diyorsun sus pus. Neymiş tüm gazeteler yazmış hayret tüm gazeteleri netten her gün okuyan ben görmemişim yaa. İnsan bir araştırır yani birşey derken.

Onlara gelince tekrar sayıma da seçimi iptal ettirmeye de hak var ama Ankara'ya yok neden? diye sorarım çünkü akp ye py vermemiş olmam bu ülkede yaşayan bir vatandaş olduğum gerçeğini değiştirmez, akp ye oy vermemem bu ülkeye vergimle katkı sağladığımın o övündüğünmüz köprüler yolları yaparken benimde vergimin içinde olduğu gerçeğini değiştirmez, akp ye oy vermemem hakkımı arayamayacağım anlamına da gelmez. Ben bu ülkdede yaşıyorum ve demokratik hakkımla istediğime oy vermeme hakkına sahibim. Ben iddia edilen şeyler hakkında iftira olduğuna dair, montaj olduğuan dair kanıt belge gösteremeyen hiçbir insana inanmam mantıklı bir insan olarak sorarım iyi de kanıtın nerede. Sanki kabul edecekti evet çaldım diyecekti tam da seçim öncesi ne komik ya tabii ki montaj diyecek.

Adamın tek işi twitter küçük çocukalr gibi koskoca başkan adam laf yetiştirmekle uğraşıyor ama vaadettiği icraatları unutmadık hepsini sorucaz zamanı gelince nerede diyee. Haa tabii twitterda söyler ancak icraatları. Hakkımızı arıcaz ysk, gerekirse anayasa mahkemesi olmadı insan hakları mahkemesi bu yedirememezlik değil hak aramak, insanların verdiği oyların peşine düşmek. Akp ne ladar haklıysa biz de en az o kadar haklıyız.

mesaj kutun doluymuş bacım cvp veremedim... gerçi gizlim saklım yok burdanda yazsam olur..

boşver kiblensemde umrumda değil ben lafımı esirgemem valla özüm neyse sözümde o alsın şimdi o lafı tepe tepe kullansın... içine oturur belkide gidip iki bişey araştırır..

Felsefe derslerine bile giriyor öğretmenimiz sen ne diyosun.
Ah ya gire gire beden eğitimine ve tarım derslerine giriyorum ya bir felsefe dersine giremedim gelip şurda bahsini edeyim :50:

içimden bi ses din kültürü öğretmeni olduğunu söylüyor hadi bismillah :23:
genelde felsefe hocaları din dersine girerdi eskiden şimdi tersine dönmüş olabilir.. lise düzeyinde konuyla tamamen alakasız bi branştan felsefe öğretmeni yapamazlar.. ilginç..

harbi senin ne işin var tarımla ya :1: eğitim sistemimize bak yarabbim.. :60:

yine soruma cvp vermemişsiniz bu arada... o harita hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.. :52: bi eğitmene yukardan bakmak bana yakışmaz seviyeleri eşitlemek lazım ondan bu kadar düştüm :34:

Son düzenleme:
En azından saçmalıyoruz sizin gibi bu knu hkknda knsmk iistemyrm demiyoruz :ssz: Noldu yahudi oyuncagı olmamız??? Unutmuştunuz ya da bilmiyordunuz değil mi fahri yahudı kardeslıgını google'dan da aratsanız ya görün cüppeli kepli falan :) Cevap bekledik ama gelmedi cevap sizden? Yoksa bu konu hkkda da mı yrm ypmk istmysunz ?? :52::52::52:
ampulden avize ettik.ağustosta da cumhurbaşkanı edecez.siz de biraz işe yarayın da kendinizi geliştirin.hani yıllardır göremedik.akp kazandı zafer kutluyoruz.sizlere de geçmiş olsn.

Son düzenleme:
ben konuşmak istemiyorum derken düşüncemi eminm öğrenmşsnzbzi ampulden avize ettik.ağustosta da cumhurbaşkanı edecez.siz de biraz işe yarayın da kendinizi geliştirin.

ben hala soruma cevap almadım harita hakkında ne düşünüyorsunuz...

ben hala soruma cevap almadım harita hakkında ne düşünüyorsunuz...
seviysizleştiğin için seviyene inemem muhattabım olamadın.terbiyesizlik yapmayna kadar her yazdığına cvp verdm ama sen sorularıma felsefe dedin.muhattabım olamzsn.son sözüm biz başbakanımızı en iyi yere taşıdık.sizler ise sadece hayal.

ampulden avize ettik.ağustosta da cumhurbaşkanı edecez.siz de biraz işe yarayın da kendinizi geliştirin.hani yıllardır göremedik.akp kazandı zafer kutluyoruz.sizlere de geçmiş olsn.

Bi açıklar mısınız siz kimsiniz biz kimiz ?

Desteklediğiniz kişiler ülkeyi yönetiyor diye sahibi mi sanıyorsunuz her şeyin kendinizi ?

seviysizleştiğin için seviyene inemem muhattabım olamadın.terbiyesizlik yapmayna kadar her yazdığına cvp verdm ama sen sorularıma felsefe dedin.muhattabım olamzsn.son sözüm biz başbakanımızı en iyi yere taşıdık.sizler ise sadece hayal.

hiç bi soruma cvp alamadımki sadece avize dediniz biz kazandık dediniz hayal dediniz siz dediniz biz dediniz.. ama cvp vermediniz düşüncemi söylemek istemiyorum dediniz sadece şimdide seviyemi bahane edip kaçıyorsunuz sosyal medyadan kopyala yapıştır capsler yerine kendi özgün cümlelerinizi kullansanız nasıl olur? avize yaptıkmış.. :9: ee ne düşünüyorsunuz bana cvp vermeyin dilerseniz ortaya konuşun harita hakkında ne düşünüyorsunuz... sabaha kadar sorarım cevap vermesseniz... çok takıntılıyım bakın ben ders çalışcam kaldım burda bi saattir laf yetiştiriyorum nolur bi cevap verin ya..

:9: Felsefe dediği için mi seviyesizleşti ?
Siz şuna desenize verecek cevabım yok ?
ALLAH rızası için bir kere de çevirmeyin lafı "siz" ler .

Back