• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adım adım seçim Ankara’da yaşanan seçim kumpası

Saraylım
Branşım İngilizce ama Beden Eğitimi ve Tarım derslerine de giriyorum var gerisini sen düşün.:52:
Çok komık ama felsefe derslerine bile giriyorum diye övünmek :1: Yahu norm yoktur ki giriyorsundur idare vermiştir hocam sende bu derse gir diye.:1: Hani ekstra vasıflarım da var da giriyorum gibi olmuş yazdıgı:1:

ahhh ağzına sağlık vallahi helal olsun ya.. iyi sık bacım kapağınıda gazı kaçmasın :32: ahaha...

AKPden once biz bir Etiopya filandik zannediyorlar herhalde, hatta karne ile ekmek aldigimizi iddia edenler bile cikiyor, ona sasiyorum yav.. Ilk musluman basbakan oldugunu iddia edenler bile oldu...:53: Cildirtirlar insani bunlar valla...:52:

Saraylım
Branşım İngilizce ama Beden Eğitimi ve Tarım derslerine de giriyorum var gerisini sen düşün.:52:
Çok komık ama felsefe derslerine bile giriyorum diye övünmek :1: Yahu norm yoktur ki giriyorsundur idare vermiştir hocam sende bu derse gir diye.:1: Hani ekstra vasıflarım da var da giriyorum gibi olmuş yazdıgı:1:

Aynen...:1: Valla ogretmen dedin mi akan sular durur, ama ben bu soylemlerin neresinden tutsam elimde kaliyor, sasirdim kaldim...:53:

AKPden once biz bir Etiopya filandik zannediyorlar herhalde, hatta karne ile ekmek aldigimizi iddia edenler bile cikiyor, ona sasiyorum yav.. Ilk musluman basbakan oldugunu iddia edenler bile oldu...:53: Cildirtirlar insani bunlar valla...:52:

:9::9::9:
Diger topiktede yazmistim basbakan bazi secmenlerin kendini nasil savundugunu gorse "bana oyvermeyin istemiyorum yeter ki beni savunmayin derdi" sanirsam:9::9::9::9:

Eki Görüntüle 1056118

bu projenin eş başkanı olduğunu kendi ağzıyla söyledi müneccim olmaya lüzum yok... :31:

felsefe bana bilgiyi sevmeyi araştırmayı öğrenmeyi çeşitli bahanelerle birşeylerin arkasına saklanmamayı geçmişle şimdiyi kıyaslarken gelişen teknolojiyide göze almayı gözümle gördüğüme daha çok inanmayı görmediğim bi çok şeye inanmamayı yapılan şeyleri bi teraziye koymayı ağır basan tarafta olmayı öğretti... bu yüzden yaptıkları iyi tarafı görmezden gelmeyip Allah razı olsun demeyi biliyorum ama kötü tarafı da görüp vazgeçmeyi biliyorum..
konuşmalarındaki tutarsızlığı bi öğretmen olarak daha iyi anlamanız gerekirdi.. siz çalışkan öğrencilerinizi diğerlerinden ayırıyor musunuz? ama görüyoruz ki akp kendi seçmenini ayırabiliyor... bunun sizdede şüphe uyandırması gerektirmez mi... farzedin ki kendi çocuğunuz farklı bi partiden oldu fikirleriniz örtüşmedi siz evladınıza çapulcu denmesinden hoşlanır mıydınız? kendi gibi düşünmeyen herkese hakaretler yağdıran bi insandan bahsediyoruz farklı düşüncelere kapalı tek yönde bakabilen bi millet olmamız isteniyor bizden eğer herkes aynı düşünceye sahip olursa ne kadar gelişebiliriz söylermisiniz?galileo galilei de farklı görüşten olduğu için yargılanmıştır ve şuan hepimiz onun evren anlayışını kabul etmiş durumdayız. her toplumda farklı görüşler olmalı ama farklı görüşe sahip oldukları için yargılanmak aşağılanmak bizim demokrasimize pek yakışmayan davranışlar siz farklı düşünüyorsanız bilemem sizde akpli olun sizde aşağılanmayın düşüncesinide duymadım değil zira......
zorla mitinglere götürüldüğüne bizzat şahidim malesef akrabalarım var çalışan ve benimde şu unutamadığım söz var aklımda kuzenime bu yıl chpden adaylığını koyan herkesin iyi olarak tanıdığı çok beyefendi biri olan turan beyden bahsederken kuzenimin bana çıkışması " eğer belediyeyi chp alırsa ilk iş babamları işten çıkartcaklar haberin var mı senin?" demesi...
yine eşi belediye çalışanı olan bi akrabamın "napalım kızım ekmek teknemiz onlar bizim" demesi.. sizin çevrenizde bunlar olmayabilir ama benim var bunu bilinçsizce kafama göre atıp tutmuyorum. burda çok fazla şey atıp tutuluyor ama ben bi kelimenin bile nasıl yazıldığından emin olabilmek için ara ara girip TDK'ya bakabiliyorum aynı duyarlılığı yapıp biraz araştırmayı denerseniz memleketimizin içinde bulunduğu şu hali görüp dehşete düşebilirsiniz bu yüzden endişeliyiz biz bu kadar..
akp nin kimseyi ayırdığı yok.çabulcu dediyse durduk yere mi dedi?neydi o gezi parkı altında ortalığa zara vermlr dükkanlarn cam kapı demdn kıranlara.valla yine akp büyüklk göstrp bşey yapmadı ki cezası olmalydı.projeye gelnce de görüşlrmi belrtmk istmyrm.akpnin arkasındayz seçmenleri olrk.mitinglere zorla götrln akrabalrnz(?)oylRI DA MI ZORLA ALINDI!SAÇMALIĞIN BÖYLESİ...

Son düzenleme:
akp nin kimseyi ayırdığı yok.çabulcu dediyse durduk yere mi dedi?neydi o gezi parkı altında ortalığa zara vermlr dükkanlarn cam kapı demdn kıranlara.valla yine akp büyüklk göstrp bşey yapmadı ki cezası olmalydı.projeye gelnce de görüşlrmi belrtmk istmyrm.akpnin arkasındayz seçmenleri olrkzaten bu akp düşmanlığnn tek nedeni ayrım yapmaması.e tabi alışmışlr.....

8 tane insan öldü ve onları öldürenler hala bulunamadı, kaç kişi gözünü kaybetti biliyor musunuz yada beyin travması geçirdi ve siz hala bir şey yapmadı diyorsunuz daha ne yapacaklardı acaba bir şey yapmış olmaları için gaz odalarına mı sokmaları gerekiyor:47:

Son düzenleme:
8 tane insan öldü ve onları öldürenler hala bulunamadı, kaç kişi gözünü kaybetti biliyor musunuz yada beyin travması geçirdi ve siz hala bir şey yapmadı diyorsunuz daha ne yapacaklardı gaz odalarına mı sokacaklardı insanları:47:

hı. halk tv mikrofonu açık kalınca söylediklerini hatırlarsınız umarım. keşke daha fazla ölüm olsa. youtubeden dinleyebilirsin. :72:

siz egitmen misiniz? Vayyy... ıste ulkenin geldigi hal bu... Akp donemi oncesine ait ne biliyorsunuz da neyi savunuyorsunuz? Cok merak ediyorsaniz biraz anlatayim. 1960li senelerin ortalarinda dunyaya televizyon geldi, akabinde de hemen bize... 1980li yillarda dunya bilgisayara donmaye basladi, microsoft ilk yazilimini 1983 lerde piyasaya cikardi, akabinde biz de hemen bilgisayari is ve eglence dunyasina soktuk, muhasebe bilgisayarli sisteme gecti. 1973 te bogaz koprusunu, 1988 de fatih sultan mehmet koprusunu yaptik. Thy 1925 te kuruldu, biz ilk ucagimizi 1928lerde yaptik. Gelisen ucak sanayimize kilit 1959 yilinda menderes zamaninda vuruldu. Fabrika kapatildi. Ucak sanayimizin yeniden kurulmasi 1984 u bulur. Tusas ile ilk f-16 lar uretildi. Yeniden ucak yapmaya basladik. Keske hic sekteye ugramasaydi, kimbilir bugun bir abd seviyesinde de olabilirdi ucak ve savunma sanayimiz.. Yani anlayacagin, turkiye her zaman ilerlemeye devam etti. Dunyada ne yenilik varsa aninda bizde de vardi. ıktidarlar vergileri topladi, yerine de her zaman birseyler koydu, koymak zorundaydi, baska turlusu de olmazdi zaten.

ıssizlik dun de vardi, bugun de var. Bugun isi olan issizler var. Akpden once fabrikalar kadrolu eleman alir, maaslar gun gectikce yukselir, sendika haklarindan da sonuna kadar yararlanirlardi. Akpden sonra sendikalarin adi kaldi, insanlar sozlesmeli olarak ayni fabrikalarda asgari ucret ve biraz ustune cok daha zor kosullarda calismaya basladi. Bir kisinin kazanci ile ev gecindirmek, ev almak ulkenin yuzde 80ine hayal oldu. Halkin kredi kartlarina borcu intihar etme seviyelerine geldi.. Yeri gelmisken... Akpden once insanlar calisip biriktirerek ev alirdi, geliri de neyse o kadar harcarlardi, kredi kartlari filan boyle yaygin degildi. Enflasyon vardi, ama halk onunla yasamaya alisikti, herseye zam geldigi ay maaslara da ayni oranda zam gelirdi, kimse bu yuzden magdur olmazdi. Oyle benzine ikide bir zam yapip dogalgazi fahis fiyata satarak sonra da ulkede enflasyon tekli rakamlarda diye halkini uyutan; maaslari ayni seviyelerde tutarken ote yandan zamlarla ezmeye devam edip hergun alim gucunu daha da dusuren bir lider akpden once cikmadi. Akp zamaninda sosyal hayatin geldigi noktayi, basin, yayin ozgurluklerini, silivri'yi, din, irk ayrimlarini, yarginin kifayetsizligini, apo ve yandaslarinin bu ulke hakkinda soz sahibi olur hale gelmeleriini filan saymayayim, sayfa yetmez.. Ozet geceyim, akpden onceki hic bir hukumet zamaninda ulke bu kadar cirkefe bulanmamis, dis itibarimiz bu kadar zedelenmemis, ulke halki da bu kadar fakirlesmemis, borcla borcunu kapatir hale gelmemisti. Yetmez mi?:34:
bu masallar sizin icatlarınız sanırım.bu dedikleriniz doğru ise halk neden akp diyor?halkın biçoğu aptal mı,cahil mi,akılsız mı?dış itibarımız akp sayesinde kazanıldı.önceleri yahudilern kuklası olmuştuk be.dil,din,ırk konusuna gelince de akp sayesinde nefes alabildik.ya halk evet diyorsa akpye ,iktidar yapıyorsa e demk ki memnundur.bu kapak yetmiyor mu yav!!!!

Biz kendimizi boşuna yoruyormuşuz haklı olsakta haksız olsakta herşeye cevap vermeye çalışarak:44:İşin kolayı varmış bu knu hkknda yrm ypmk istmyrm demek yeterliymiş :))
Tuttum bunu.Aklımda bulunsun :1:

akp nin kimseyi ayırdığı yok.çabulcu dediyse durduk yere mi dedi?neydi o gezi parkı altında ortalığa zara vermlr dükkanlarn cam kapı demdn kıranlara.valla yine akp büyüklk göstrp bşey yapmadı ki cezası olmalydı.projeye gelnce de görüşlrmi belrtmk istmyrm.akpnin arkasındayz seçmenleri olrk.mitinglere zorla götrln akrabalrnz(?)oylRI DA MI ZORLA ALINDI!SAÇMALIĞIN BÖYLESİ...

Buyukluk gosterip birsey yapmadi mi? Insanlari bocek gibi gazladi, kimyasal ilac katilmis tomalarla yakti, 5000 kisi yaralandi, onlarca insanin gaz fisekleri ile, plastik mermilerle gozlerini cikarttirdi, otele siginan yarali halki otelin icine kadar gaz sikarak zehirlemeye kalkti, camiye siginan yarali halka hem gaz sikti, hem de camide icki ictiler diye iftiralar atti, yetmedi cana kiydirtti! Olenlerin arkasindan da "polisim destan yazdi!" dedi. Butun bunlarin yapilmasi "Emri ben verdim!" dedi. Olmekten otesi var mi? Daha ne yapacakti? E pes yani...:53::53::53::53:

Gezi olaylarinda taaa en basta "durun,derdiniz ne anlatin dinleyelim "denseydi.o kadar insan olmez yada sakatlanmazdi ve onca polis insanlarin olmesine sakatlanmasina sebep olmazdi :(( cok uzucu

hı. halk tv mikrofonu açık kalınca söylediklerini hatırlarsınız umarım. keşke daha fazla ölüm olsa. youtubeden dinleyebilirsin. :72:

1)ne alaka
2) halk tv değil ulusal kanal
3) haber yalanlandı
4)Kanal işçi partisine yakındır ve daha dün Doğu Perinçek Erdoğan'ın yanındayız demiştir.

Son düzenleme:
Gezi olaylarinda taaa en basta "durun,derdiniz ne anlatin dinleyelim "denseydi.o kadar insan olmez yada sakatlanmazdi ve onca polis insanlarin olmesine sakatlanmasina sebep olmazdi :(( cok uzucu

Altı üstü belediye başkanın çözeceği olayı çadır yakarak, nefret söylemlerinde bulunarak kendileri büyüttü. Neyse konu dağılmasın daha fazla eski ceza sistemine döndük ne de olsa:ssz:

1)ne alaka
3) haber yalanlandı
4)Kanal işçi partisine yakındır ve daha dün Doğu Perinçek Erdoğan'ın yanındayız demiştir.

Doğu Perinçekle pek kankiler.Gör de inanma.İşçi Partisi genel baskanıyla bb :1: Muhteşem bir uyum muhteşem ikili.Mahreşin iki atlısı :52:

buyukluk gosterip birsey yapmadi mi? ınsanlari bocek gibi gazladi, kimyasal ilac katilmis tomalarla yakti, 5000 kisi yaralandi, onlarca insanin gaz fisekleri ile, plastik mermilerle gozlerini cikarttirdi, otele siginan yarali halki otelin icine kadar gaz sikarak zehirlemeye kalkti, camiye siginan yarali halka hem gaz sikti, hem de camide icki ictiler diye iftiralar atti, yetmedi cana kiydirtti! Olenlerin arkasindan da "polisim destan yazdi!" dedi. Butun bunlarin yapilmasi "emri ben verdim!" dedi. Olmekten otesi var mi? Daha ne yapacakti? E pes yani...:53::53::53::53:
oy oy gaz çok mu acıydı yakıcıydı.öncesine bi inin de nasıl katledldi biçok insan.size son sözüm cevabı sandık verdı.alan memnun veren memnun.

bu masallar sizin icatlarınız sanırım.bu dedikleriniz doğru ise halk neden akp diyor?halkın biçoğu aptal mı,cahil mi,akılsız mı?dış itibarımız akp sayesinde kazanıldı.önceleri yahudilern kuklası olmuştuk be.dil,din,ırk konusuna gelince de akp sayesinde nefes alabildik.ya halk evet diyorsa akpye ,iktidar yapıyorsa e demk ki memnundur.bu kapak yetmiyor mu yav!!!!

:60: :60: :60:
Siz nasil bir ogretmensiniz yaaa... Hakikatten de hic birseyden haberiniz yokmus..:53::53: Okulda cocuklara ne anlatiyorsunuz Felsefe dersinde acaba cok merak ettim simdi...:27:
Yahudillerin kuklasi demisken... Goreve gelir gelmez Yahudi dini kiyafetleri icinde "Yahudi cesaret madalyasi"ni bana mi vermislerdi? :1::1:

1)ne alaka
3) haber yalanlandı

evet ulusal kanaldı ama o zamanlar gezicilerin yanındalardı
bunu ben de izlemiştim
nasıl yalanlandı ki
video olarak izlemiştim ben
şimdi saf değiştirmeleri de komik olmuş cidden

Biz kendimizi boşuna yoruyormuşuz haklı olsakta haksız olsakta herşeye cevap vermeye çalışarak:44:İşin kolayı varmış bu knu hkknda yrm ypmk istmyrm demek yeterliymiş :))
Tuttum bunu.Aklımda bulunsun :1:

Aynen öyle elimden geldiğince kimseyle polemiğe girmek istemiyorum amacım şu topikte bir şeyler öğrenmek keşke birbirimize de partizanlığı bırakıp böyle yaklaşabilsek bir şeyler öğrenmeye çalışıp, anlayabilsek birbirimizi ama iş genelde s.d.k yarışından öteye gidemiyor

geziyi nerden takip ettiniz merak ettim biz geziyi ilk olarak norveç kanallarından izledik çünkü o sırada türk kanallarında penguen belgeseli vardıda... o gençlerin arasına girmeden anlayamazsınız türk tvlerinde yayınlanmayan vahşeti bilemessiniz... eğer sevgili başbakanınız terör estirmek yerine yapıcı konuşsaydı belki hiç bişey olmadan dağılabilirdi o gurup ama su sık biber sık copla döv sonra bunlar polisime taş attııııı... napcaklardı merak ettim biz boyun eğmeye alışık bi millet değiliz kusura bakmayın başkan istemiyor su sıktı hadi evimize dönelim mi diceklerdi.. herkes inandığı şey için savaşır ordakilerin hiç birisi bu muameleyi haketmedi o cinayetlerin en büyük zanlısı bütün o kayıpların sebebi sizin başbakan malesef ama bakamıyorsunuz göremiyorsunuz kibriyle insan öldürebilen birini lider diye önünüze koymuşsunuz... yazık çok yazık...

oyları zorla alındı demiyelimde tehdit altındaydılar desek? alıntıladığınız yazıyı daha iyi okuyun... görüşlerinizi belirtmek istemiyorsunuz demek.. neden? hoşunuza mı gitti tablo çok mu güzel olmuş bu şekilde.. cevap veremediğiniz herşeyde kaçıyorsunuz bunada cevap verin bu tabloyu türkiyemizde görmek istermiydiniz? bi eğitmenin bu kadar cahil olduğu bi okuldan nasıl verimli çocuklar çıkacak merak ediyorum...

oy oy gaz çok mu acıydı yakıcıydı.öncesine bi inin de nasıl katledldi biçok insan.size son sözüm cevabı sandık verdı.alan memnun veren memnun.

Sandık aşağı sandık yukarı.Çoğunluğun aynı şeyi söylemesi doğru söylediği anlamına gelmez.

Back