Eki Görüntüle 1056118
bu projenin eş başkanı olduğunu kendi ağzıyla söyledi müneccim olmaya lüzum yok...
felsefe bana bilgiyi sevmeyi araştırmayı öğrenmeyi çeşitli bahanelerle birşeylerin arkasına saklanmamayı geçmişle şimdiyi kıyaslarken gelişen teknolojiyide göze almayı gözümle gördüğüme daha çok inanmayı görmediğim bi çok şeye inanmamayı yapılan şeyleri bi teraziye koymayı ağır basan tarafta olmayı öğretti... bu yüzden yaptıkları iyi tarafı görmezden gelmeyip Allah razı olsun demeyi biliyorum ama kötü tarafı da görüp vazgeçmeyi biliyorum..
konuşmalarındaki tutarsızlığı bi öğretmen olarak daha iyi anlamanız gerekirdi.. siz çalışkan öğrencilerinizi diğerlerinden ayırıyor musunuz? ama görüyoruz ki akp kendi seçmenini ayırabiliyor... bunun sizdede şüphe uyandırması gerektirmez mi... farzedin ki kendi çocuğunuz farklı bi partiden oldu fikirleriniz örtüşmedi siz evladınıza çapulcu denmesinden hoşlanır mıydınız? kendi gibi düşünmeyen herkese hakaretler yağdıran bi insandan bahsediyoruz farklı düşüncelere kapalı tek yönde bakabilen bi millet olmamız isteniyor bizden eğer herkes aynı düşünceye sahip olursa ne kadar gelişebiliriz söylermisiniz?galileo galilei de farklı görüşten olduğu için yargılanmıştır ve şuan hepimiz onun evren anlayışını kabul etmiş durumdayız. her toplumda farklı görüşler olmalı ama farklı görüşe sahip oldukları için yargılanmak aşağılanmak bizim demokrasimize pek yakışmayan davranışlar siz farklı düşünüyorsanız bilemem sizde akpli olun sizde aşağılanmayın düşüncesinide duymadım değil zira......
zorla mitinglere götürüldüğüne bizzat şahidim malesef akrabalarım var çalışan ve benimde şu unutamadığım söz var aklımda kuzenime bu yıl chpden adaylığını koyan herkesin iyi olarak tanıdığı çok beyefendi biri olan turan beyden bahsederken kuzenimin bana çıkışması " eğer belediyeyi chp alırsa ilk iş babamları işten çıkartcaklar haberin var mı senin?" demesi...
yine eşi belediye çalışanı olan bi akrabamın "napalım kızım ekmek teknemiz onlar bizim" demesi.. sizin çevrenizde bunlar olmayabilir ama benim var bunu bilinçsizce kafama göre atıp tutmuyorum. burda çok fazla şey atıp tutuluyor ama ben bi kelimenin bile nasıl yazıldığından emin olabilmek için ara ara girip TDK'ya bakabiliyorum aynı duyarlılığı yapıp biraz araştırmayı denerseniz memleketimizin içinde bulunduğu şu hali görüp dehşete düşebilirsiniz bu yüzden endişeliyiz biz bu kadar..