• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Adım adım saçlarım sizce kestirmeli miyim saçlarımı?Yoksa katlanmalı mıyım bu haline?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim de ayni senin gibi olmustu saclarim..yanmisti ve benimkiler belime kadardi :gitme: kuaforum bana aynayi gostermeden kesti saclarimi o derece yani..ve o belimdeki saclar ilk resimdeki taylor'un saclari gibi suan ama herkes cok yakistigini soyluyor..bence senin hem sac tipimi hem de yuzune gider bu model.cekinmeden kestir derim hem daha cabuk uzar yerimseniben bakim da yaparsin duzlestiriciyi de daha az kullanirsin :teselli:

benim de ayni senin gibi olmustu saclarim..yanmisti ve benimkiler belime kadardi :gitme: kuaforum bana aynayi gostermeden kesti saclarimi o derece yani..ve o belimdeki saclar ilk resimdeki taylor'un saclari gibi suan ama herkes cok yakistigini soyluyor..bence senin hem sac tipimi hem de yuzune gider bu model.cekinmeden kestir derim hem daha cabuk uzar yerimseniben bakim da yaparsin duzlestiriciyi de daha az kullanirsin :teselli:

Canım kesitirdim zatenn:1rolleyes:
İlk sayfada foto'yu koydum bilem..
Ama model içime sinmedii..
Kuzenlerim kardeşlerimin saçları hep belinde..
Zaten zor kestirdim kestirme karşıtı insanlar çünkü kendileri..
Aslında uzun küt istiyorum ama yakışmaz falan derler diye yaptıramadım:bbo:

Moral bozukluğuna yatkın bir insanım çünküü:delphin:

2. sayfadaymış ayol, dön dolaş bulamadım 1 de:)

o uçlardaki görüntü gitmiş en azından, ama acilen bakım yapman lazım.
kırıkların tamamı gitmemeliydi zaten, iyi böyle. yoksa kütten de yukarı çıkardı saç boyun. uzadıkça kestirirsin artık.
sen bakımı ihmal etme de, gerisi gelir kolayca.
düzleştiriciyle maşaya da veda edince zaten bi sebep yok düzelmemesi içina.s.

yaa, haniii, yokkiiii:(((
ben mi göremiom yoksa, eski fotolar var:(
edit:
2. sayfadaymış ayol, dön dolaş bulamadım 1 de:)

o uçlardaki görüntü gitmiş en azından, ama acilen bakım yapman lazım.
kırıkların tamamı gitmemeliydi zaten, iyi böyle. yoksa kütten de yukarı çıkardı saç boyun. uzadıkça kestirirsin artık.
sen bakımı ihmal etme de, gerisi gelir kolayca.
düzleştiriciyle maşaya da veda edince zaten bi sebep yok düzelmemesi içina.s.

Canım uzamadığını gördükçe modelden de sıkılıyorum..
Bir şey düşündüüm..
Cumartesi okuduğum memlekete gidiyorum..
Orda aktara girip saç uzatmak ve beslemek için..
Artık yağğ vs. ne varsa alıcam ekim 25'te arkadaşımın düğünü var..
ıstanbula gelicem eğer uzama olursa model verdiricem..
Hem kırıklarıda gitmiş olur..
Ama model verdirmem için uzaması lazım..
Ve küt düşünüyorum kısa olmayanlardan uzuyacağı için tasalanmam yani..:delphin:
Hemde birşeye benzerr:kahve:
Bayrama kadar son gelişim olacağı için bizimkiler bişey diyemeyecek.. :)

Canım uzamadığını gördükçe modelden de sıkılıyorum..
Bir şey düşündüüm..
Cumartesi okuduğum memlekete gidiyorum..
Orda aktara girip saç uzatmak ve beslemek için..
Artık yağğ vs. ne varsa alıcam ekim 25'te arkadaşımın düğünü var..
İstanbula gelicem eğer uzama olursa model verdiricem..
Hem kırıklarıda gitmiş olur..
Ama model verdirmem için uzaması lazım..
Ve küt düşünüyorum kısa olmayanlardan uzuyacağı için tasalanmam yani..:delphin:
Hemde birşeye benzerr:kahve:
Bayrama kadar son gelişim olacağı için bizimkiler bişey diyemeyecek.. :)

bu iyi bi fikir,
ya da: düğün için geldiğinde çıtçıt al, hem uzun saçlı olursun düğünde, hem de saçını istediğin boyda kestirir, çıtçıtların varken de bunalıma girmez, salına salına gezersin. kimse de bişi diyemez ayrıcakaydirigubbakcemile2

bu iyi bi fikir,
ya da: düğün için geldiğinde çıtçıt al, hem uzun saçlı olursun düğünde, hem de saçını istediğin boyda kestirir, çıtçıtların varken de bunalıma girmez, salına salına gezersin. kimse de bişi diyemez ayrıcakaydirigubbakcemile2

Düğünden sonra kestiririm diye düşünmüştüm :)
Ay ben aklıma eseni yapan bir hatunum..
Kuzenim dedii senden herşeyi beklerim saç konusunda diyezemuszemus

Çıt çıtta gayet güzel fikir canım :)
Saçımın modeline göre kestirirm bide :)))
Ay süper olur o zaman deymeyin keyfime işte
Aslında saçlarım ince telli olduğundan
Kısa saçı seven bir insanım
Ama gel görkii bütün arkadaşlarım uzun saçlı oluncaaa:)
ınsan bunalıma giriyor yahuu:delphin:
Baksana saçlara:çok üzgünüm:
Sol baştan kardeşim ve kuzenlerim :)
fotoraf0013tg.jpg

benım saclarım da yanık ve kırık.3 4 aydır boya fon yapmıyorum duzelmeye basladı.sen de yvas yavas yanıklardan kurtul once.ondan sonra sekıl yap derim ben.çünkü şimdi istedigin şekil içn ya sacın cok kısalacak ya da kırıklarla olacak hoş durmaz

Çıt çıtta gayet güzel fikir canım :)
Saçımın modeline göre kestirirm bide :)))
Ay süper olur o zaman deymeyin keyfime işte
Aslında saçlarım ince telli olduğundan
Kısa saçı seven bir insanım
Ama gel görkii bütün arkadaşlarım uzun saçlı oluncaaa:)
İnsan bunalıma giriyor yahuu:delphin:
Baksana saçlara:çok üzgünüm:
Sol baştan kardeşim ve kuzenlerim :)
fotoraf0013tg.jpg

sayfaya göre mi bize göre mi sağ-solsırnaşık şey
tahminen kotlu olan kızlardan baştaki kardeşindir diyorum, sana daha çok benziyo diğer baştakine göreyerimseniben
hepsinde saçlar maşallah valla, normaldir kısa saçla garip hissetmen onların arasında. ama kısa saçın da havası ayrı ya, hoş bi kesim olduktan sonra uzun da güzel kısa da aslında.
bu arada kuzenin olduğunu farzettiğim- etekli olan kızın saç rengine aşık oldum resmen, 41 kere maşallah:nazar:
macır(muhacir) mısınız siz?fisfisfis

sayfaya göre mi bize göre mi sağ-solsırnaşık şey
tahminen kotlu olan kızlardan baştaki kardeşindir diyorum, sana daha çok benziyo diğer baştakine göreyerimseniben
hepsinde saçlar maşallah valla, normaldir kısa saçla garip hissetmen onların arasında. ama kısa saçın da havası ayrı ya, hoş bi kesim olduktan sonra uzun da güzel kısa da aslında.
bu arada kuzenin olduğunu farzettiğim- etekli olan kızın saç rengine aşık oldum resmen, 41 kere maşallah:nazar:
macır(muhacir) mısınız siz?fisfisfis
Evet canım o kuzeniimin doğal saç rengi herkes hayran zaten saçına sositososito:nazar:
Kırklareliliyiz ama bulgaristandan geldik..Ortadaki kuzen annesi selanik göçmeni babası sinop.Sarışında hem ana hem baba selanik :)
Benim annede sarışındır da ben nasiplenmemişim:1rolleyes:
Saç yönünden babaya benziyorum ama yüzüm aynı annemsırnaşık şey

kız toprak çıktık:))
ama siz 89 ve sonrası gelenlerdensiniz herhalde...
bizimkiler baya eski, babamın babannesi gelmiş bulgaristandan.
valla kuaförde fln yaptırmak imkansız ööle bi rengi, doğal işte, en güzel sarı:asigim: boya olunca sarı pigmentler parlıo resmen, ama bu renk ööle diil:nazar:
macar kızlarının da %90 saç rengi bu, metroda fln bakakalıyorum saçlara, o uyuzlar da marjinal olmak için siyaha boyatıolar canım saçlarını yolcam bi gün birini, o olcaksırnaşık şey

kız toprak çıktık:))
ama siz 89 ve sonrası gelenlerdensiniz herhalde...
bizimkiler baya eski, babamın babannesi gelmiş bulgaristandan.
valla kuaförde fln yaptırmak imkansız ööle bi rengi, doğal işte, en güzel sarı:asigim: boya olunca sarı pigmentler parlıo resmen, ama bu renk ööle diil:nazar:
macar kızlarının da %90 saç rengi bu, metroda fln bakakalıyorum saçlara, o uyuzlar da marjinal olmak için siyaha boyatıolar canım saçlarını yolcam bi gün birini, o olcaksırnaşık şey

Canım bu arada o bahsettiğin dfn garlı bakım maskesinide aldım ben bugün..Kullanıcam bu akşam bakalım ne kadar etkisi olacak bide bi şampuanın içine sarımsakları ezip eklemeyi düşünüyorum entele losyonuda alıcam ee artıkk biraz hızlı uzar herhalde saçlarım..hihoyyyt
En son eylül 8de boyattım 2 cm yakın uzama var.. Onlarıda kullanırsam ve etkisi artarsa değmeyin keyifme hızlı uzuyor dye istediğim model, verdiririm saçımasositososito

Canım bu arada o bahsettiğin dfn garlı bakım maskesinide aldım ben bugün..Kullanıcam bu akşam bakalım ne kadar etkisi olacak bide bi şampuanın içine sarımsakları ezip eklemeyi düşünüyorum entele losyonuda alıcam ee artıkk biraz hızlı uzar herhalde saçlarım..hihoyyyt
En son eylül 8de boyattım 2 cm yakın uzama var.. Onlarıda kullanırsam ve etkisi artarsa değmeyin keyifme hızlı uzuyor dye istediğim model, verdiririm saçımasositososito

sarmısağı şampuanın tamamına ekleme, tiksinirsen çöpe gitmesin şampuan, yazık olur.
maşallah bir ayda en az 2 cm olur demek ki, önümüzdeki ay da bakımlarka 2 katına çıksa:1shok:
süperrrr:lepi:

Sacların cok cansız ölü gıbı duruyor ,kestırmenın cok faydası olur,daha dolgun gosterır,benım ıcınde sac cok oenmlı onlara ayrı bır ozen gosterırım.Sac cok onemlı bır sey olursa saklayamayacagın tek sey...

Sacların cok cansız ölü gıbı duruyor ,kestırmenın cok faydası olur,daha dolgun gosterır,benım ıcınde sac cok oenmlı onlara ayrı bır ozen gosterırım.Sac cok onemlı bır sey olursa saklayamayacagın tek sey...

Kırıkken uzunluğu hiç bir anlam ifade etmiyor malesef..Hep diyorum kısa olsun ama sağlıklı olsun diye..Bakımlarla destekleyeceğim 1 sonunda bakıcam eğer uzama fazlaysa kırıklarımda aşağı ineceğinden küt yaptırıcam ama kısa olmayanlardan..
Naılsa çabuk uzarr:1closedeyes:Uzarsa sorun yokta uzamassa var vallahii:delphin:

Back