• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İğneli Epilasyon Adım adım iğneli epilasyon sürecim

Mujde611

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
26
3
1
26
Tekrardan merhaba arkadaşlar günlerdir size iğneli epilasyona başlayacağımdan bahsediyordum vee sonunda bugün başladım evime 25 dakika uzaklıkta bir yer buldum daha önce bulduğum yerler uzaktı bu yüzden gitmedim gittiğim yer iyi mi kötümü bununla ilgili bişey söylemek için çok erken umarım iyidir neyse gelelim işlemin nasıl geçtiğine...

Bugün bir saatlik bir işlem süresi gördüm ben tüm sırtım belim için gidiyorum bu sebepten tüm hepsini bir seferde yapmak imkansız 1 saatlik çalışma boyunca bir el büyüklüğünden biraz daha büyük bir alan temizlendi ve gerçekten gelince kontrol ettim o bölgede hiç tüy bırakmamış yapan bayan bir dahaki seansımı 11 ekime aldım işlem sırasındaki acı yok denecek gibi bir acı değildi evet acıyordu ama kurtulacağımı düşününce buna dayanmaya kendimi zorladım işlem bittikten sonra yapılan alana madecassol sürdü bayan ve eczaneden alıp 1 hafta boyunca bunu sürmemi istedi şuan hala yapılan yerde acı hissediyorum inşallah bir an önce kurtulurum bunu iğneli epilasyon sürecini merak edenler için yazdım ve yazmaya da devam edicem seanslara gittikçe herkese iyi günler 😊🖐️

Bu kadınlarda çene ve yanakta sadece bir seansı 4 saat sürüyor minimum. Daha etkiliymiş, seansı ne kadar?

Bu kadınlarda çene ve yanakta sadece bir seansı 4 saat sürüyor minimum. Daha etkiliymiş, seansı ne kadar?
Yoğunluğa göre değişiyor diyeceğim ama benim tüylerimde çok yoğundu dakika başı ücretlendirme yapılıyor benim gittiğim yerde dakikası 2 tl 1 saatine 120 tl verdim bugün

Yoğunluğa göre değişiyor diyeceğim ama benim tüylerimde çok yoğundu dakika başı ücretlendirme yapılıyor benim gittiğim yerde dakikası 2 tl 1 saatine 120 tl verdim bugün
merhaba yeriniz nerde hangi.şehirde gidiyorsunuz

Back