Merhaba
Uzun zamandır forumu uzaktan uzağa takip ediyordum bu gün kayıt oldum. Ben de uzun yıllar röfleli kullandım saçlarımı. Bir ara yaklaşık 2 yıl evvel sıkılıp çikolata kahve tonlarında boyadım. Bu arada bir hata yapıp 1 kez siyah boyadım 6 ay evvel. Bu hafta sonu 4-5 kuaföre gittim saçlarıma röfle yaptırmak istediğimi söyledim fakat maalesef hiç biri buna cesaret edemediğinden kendim açtım sonrada üzerine fındık kabuğu boyadım çok doğal ve hoş bir renk elde ettim bir süre sonrada röflesini yapacağım. Ben röfle yaparken örgü şişi kullanıyorum çok düzgün çizgi halinde saçları ayırabiliyorum. Ayrıca geniş bir alanda saçları aralardan almak zorlaşıyor. Başlamadan saçlar daha dar alınacak şekilde mesela ben 6 düz sıra halinde şişle ayırıp daha sonra şişle aralarından çekip paketliyorum.
Bir şey daha saçlarınız boyalıysa dipleri çıkmadan röflenizi yapmanız gerekli, dogal saçınız ve saç diplerinizin daha sıcak olmasından dolayı daha açık bir renk olur.
Sevgiyle kalın..
yaa o resimdeki senmisin sacının rengi cok guzel onuda sen mı yaptınAçldımı resimler:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?