Örgü Adım Adım Çok Amaçlı Şal Yapılışı

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Uşenmedim bide size modellik yaptım kaydirigubbakcemile3

SDC14044.jpg

SDC14048.jpg

SDC14055.jpg

SDC14069.jpg

SDC14073.jpg

SDC14077.jpg

SDC14086.jpg

SDC14088.jpg

SDC14068.jpg

SDC14091.jpg

SDC14068.jpg

yüzünü gizlesen bile ne kadar güzel olduğun belli oluyoaşguuummm:asigim:
eline emeğine yüreğine sağlık
tam bir selma klasiği harika hazır giyim gibi olmuş

benim hiç böyle esbabım yok nan selmam:çok üzgünüm:
eee bu acıtasyona yollarsın bacına bi şal kazak diyom:1rolleyes::kedi:
yüzsüzlüğün bu kadarına da pes demi:roflol:

selmam canımm benimmm harikasınnnn çokk güzell olmuşşş.Şekilden şekile giymişsinnn süpersinn canum benim canımsın :) çok teşekür ederimmmm bizim için çıkardım örneğiiniii..maşallahhh diyelim arkadaşımızaaa mucukkkkkk

çok güzel olmuş emeğine sağlık...

canım senin ipin çok güzelmiş.. markasını alabilir miyim sakıncası yoksa...

çok güzel olmuş emeğine sağlık...

canım senin ipin çok güzelmiş.. markasını alabilir miyim sakıncası yoksa...

teşekkurler canım
oxford un simli ipini kullandım, tonu diğerlerinden daha guzel gelmişti gözume yerimseniben

teşekkurler canım
oxford un simli ipini kullandım, tonu diğerlerinden daha guzel gelmişti gözume yerimseniben

hımmm teşekkür ederim... değişikmiş ismi bulamam sanırım ben burda ondan... peki alize veya nakonun hangi ipine benziyo... çok oluyorum belki ama seninkini çok beğendim...

hımmm teşekkür ederim... değişikmiş ismi bulamam sanırım ben burda ondan... peki alize veya nakonun hangi ipine benziyo... çok oluyorum belki ama seninkini çok beğendim...

tatlım oxford ta çok bilindik bir markadır aslında
diğerlerinde de simli ip diye sorsan aynısını bulursun sadece ton farkı olur

tatlım oxford ta çok bilindik bir markadır aslında
diğerlerinde de simli ip diye sorsan aynısını bulursun sadece ton farkı olur

tamam ozaman bi sordurayım... bulamazsasm 4 numaraya uygun bi ip alsam olur sanırım... seninki simli angora değil dimi.. normal akrilik yünlerden...
sen dövcen şimdi beni...bilmiyorumkismile

tamam ozaman bi sordurayım... bulamazsasm 4 numaraya uygun bi ip alsam olur sanırım... seninki simli angora değil dimi.. normal akrilik yünlerden...
sen dövcen şimdi beni...bilmiyorumkismile

rica ederim canım
simli akrilik ip deniyor buna
bide 4 numaraya kalın gelir bu ip benden demesi
çok dökumlu dursun istersen 6 normal dursun istersen 5 numaralık ip bu.. ben 6 no kullandım mesela. ama 4 kullanacam dersen çok sık durur

tamam canım ben ipin kalınlığını anlayabilmek için 4 numara dedim 5 lede örerim sorun değil...

çoookkk teşekkür ederim yardımın için...
bu arada ben de takıcam bi anten kıskançlıktan çatlatıyosun insanı...
çalışmalarının devamını beklerim... opuyorumnanaktan

tamam canım ben ipin kalınlığını anlayabilmek için 4 numara dedim 5 lede örerim sorun değil...

çoookkk teşekkür ederim yardımın için...
bu arada ben de takıcam bi anten kıskançlıktan çatlatıyosun insanı...
çalışmalarının devamını beklerim... opuyorumnanaktan

kolay gelsin şimdiden canım
sonucu merakla bekliyor olacağım. zira asıl modeli sipariş edenlerden bir ses yok
(aman yakalanmadan azıcık dedikodularını yapayım bari kaydirigubbakcemile3 )
şaka bi yana çekemeyen kendini biliyo, zaten terk i diyar etti :jeyyar:

ben 1 ayda anca bitiririm herhalde... ama mutlaka resmini koyarım yapabilirsem...
takıldığım yer olursa rahatsız ederim yine.. çoookkk teşekkür ederimmm...opuyorumnanaktan

arkadasim inan cook aradim bu modeli nette kendime yapacaktim,simdi karsima cikti ,emegine sagli aynen uygulayacabim,cok tskler

AY maşallahhhhhhhhh çok beğendimm hemende nasıl çıkarmışsınız bende örmeyi düşünüyorumm burda görünce çok hoşuma gitti

X