adım adım birikim

ATTRAENTE ben netten deterjan baktım baya uygunmuş. mesela 2 paket fairy limonlu (108+108) bi de 870 ml lik fairy platinium elde yıkama 72 tl.. fakat sanırım kargo bedava değil.. gayet iyiymiş

ATTRAENTE ben netten deterjan baktım baya uygunmuş. mesela 2 paket fairy limonlu (108+108) bi de 870 ml lik fairy platinium elde yıkama 72 tl.. fakat sanırım kargo bedava değil.. gayet iyiymiş

Kargo bedava 100 tl üzerinde oluyor süpermarket alışverişlerinde genelde. Bazende denk geliyor öyle. Birde aynı deterjanı başka sitelerdede arat. Mesela hepsiburada da kargo varsa n11 ya da gittigidiyorda olmayabiliyor

kızlar ben nakit birikimimi ve kumbaramı 4 adet çeyrek şeklince saklayacağım. veya 1 tam mı yapsam.. çeyrekler gözüme daha güzel gelir gibi :) motive olmam açısından..

Haklı olabilirsin çok olunca göze daha hoş gelir, ancak kulpsuz almaya dikkat et imkanın varsa bankada biriktirmek daha güvenli tabi

kızlar ben nakit birikimimi ve kumbaramı 4 adet çeyrek şeklince saklayacağım. veya 1 tam mı yapsam.. çeyrekler gözüme daha güzel gelir gibi :) motive olmam açısından..
hediyelik yapıyorsan çeyrek ve gram, uzun vadede birikim amaçlı ise cumhuriyet yap. en ufak bir ihtiyaçta çeyreği, gramı bozdurmak daha kolay oluyor. bereketli olsun

teşekkürler kızlar.. haklısınız söylediklerinizde.. bim e götürdüm bozukluklarımı bütünletmediler.. halla halla dedim normalde bozuk ararsınız bu ne şimdi.. belli ki uğraşmadılar.. iyi dedim bundan sonra alışverişten sonra bozuğunuz yokmu diye sormayın:) 12 tl ihtiyaçlarımı aldım geldim.. artık alışverişte kullanırım kumbaramdan çıkanları.. bu arada 300 tl çıktı kumbaramdan. bu ay maaştan 300 ayırır sadece bu bozukluklarla eve alışveriş yaparız.. aynı şey.. 1 inte maaş günüm zaten..

ben 4 adet kulpsuz çeyrek alırım.. sevgiler..

O bozukları 5 tl 10 tl olarak ayarlayın daha fazlasına uğraşmazlar... 1 tl olursa 50 tl ye kadar çıkar bu rakam.. İşe gidip geldiğinde yol üstümdeki marketlere girip bütünleştirebilirsin... Bir de o an gerçekten ellerinde fazla bozuk para varsa o sebepten dolayı da almayabiliyorlar o sıra..

Canim kulpsuz olunca ne fark oluyor? Ve ceyreginde kulpsuzu var mi ? Hic bilmiyorum merak ettim..

Kulpsuz isteyince veriyor kuyumcular
Çeyrek altında kurdele falan takmaya yarayan o kulp altın değil, alırken gramaya dahil oluyor ama satarken düşüyorlar, dolayısıyla kulpluyu bozdurunca zarar ediyor insanlar

günaydın kızlar. cuma cumartesi ve pazar evdeydim.. bi tek dün bim e indim 12 tl harcadım. cumartesi taze fasülye yapmıştım dün akşam da o yendi dondurucuya çorba atmıştım ondan da bi poşet çıkarmıştım. dondurucu işi ne kadar da güzelmiş yaa.. Allah eltimden razı olsun onun önerisiyle aldım geçen yaz 5 çekmeceli uğur markalı dondurucu. 1000 tlye. içine tavalık ( domates biber karışımı az pişirilip), taze fasülte,karnıyarık için patlıcan kızartıp koydum, köyde halam sağolsun tandırda patlıcan közleyip poşetleyip hazırladı bana. domates doğrayıp poşetletim, yine yeşil ve kırmızı biber koymuştum. siz neler attınız sanırım önümüzdeki yaz hazırlıklarıma bi kaç seçenek daha eklerim..
bugün iş günü ama fabrika bi süreliğine çalışmıyor ham madde bekliyoruz.. ben de nete takılırım sizinle muhabbet etmek güzel:)

Bozuklukları tedaş da alıyor. Bugün elektrik borcunu yatırmaya gittiğimde bir amca bir koca poşet getirdi 210 tl imiş parasını alıp gitti.
aaa bak şimdi aklıma geldi.. eşim dün bana dedi zaten bim almasa tedaşa götürürüm ki eşim tedaşta çalışıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…