- 5 Ekim 2016
- 3.030
- 8.392
- 37
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.681
ATTRAENTE ben netten deterjan baktım baya uygunmuş. mesela 2 paket fairy limonlu (108+108) bi de 870 ml lik fairy platinium elde yıkama 72 tl.. fakat sanırım kargo bedava değil.. gayet iyiymiş
kızlar ben nakit birikimimi ve kumbaramı 4 adet çeyrek şeklince saklayacağım. veya 1 tam mı yapsam.. çeyrekler gözüme daha güzel gelir gibi :) motive olmam açısından..
hediyelik yapıyorsan çeyrek ve gram, uzun vadede birikim amaçlı ise cumhuriyet yap. en ufak bir ihtiyaçta çeyreği, gramı bozdurmak daha kolay oluyor. bereketli olsunkızlar ben nakit birikimimi ve kumbaramı 4 adet çeyrek şeklince saklayacağım. veya 1 tam mı yapsam.. çeyrekler gözüme daha güzel gelir gibi :) motive olmam açısından..
Canim kulpsuz olunca ne fark oluyor? Ve ceyreginde kulpsuzu var mi ? Hic bilmiyorum merak ettim..Haklı olabilirsin çok olunca göze daha hoş gelir, ancak kulpsuz almaya dikkat et imkanın varsa bankada biriktirmek daha güvenli tabi
O bozukları 5 tl 10 tl olarak ayarlayın daha fazlasına uğraşmazlar... 1 tl olursa 50 tl ye kadar çıkar bu rakam.. İşe gidip geldiğinde yol üstümdeki marketlere girip bütünleştirebilirsin... Bir de o an gerçekten ellerinde fazla bozuk para varsa o sebepten dolayı da almayabiliyorlar o sıra..teşekkürler kızlar.. haklısınız söylediklerinizde.. bim e götürdüm bozukluklarımı bütünletmediler.. halla halla dedim normalde bozuk ararsınız bu ne şimdi.. belli ki uğraşmadılar.. iyi dedim bundan sonra alışverişten sonra bozuğunuz yokmu diye sormayın:) 12 tl ihtiyaçlarımı aldım geldim.. artık alışverişte kullanırım kumbaramdan çıkanları.. bu arada 300 tl çıktı kumbaramdan. bu ay maaştan 300 ayırır sadece bu bozukluklarla eve alışveriş yaparız.. aynı şey.. 1 inte maaş günüm zaten..
ben 4 adet kulpsuz çeyrek alırım.. sevgiler..
Canim kulpsuz olunca ne fark oluyor? Ve ceyreginde kulpsuzu var mi ? Hic bilmiyorum merak ettim..
aaa bak şimdi aklıma geldi.. eşim dün bana dedi zaten bim almasa tedaşa götürürüm ki eşim tedaşta çalışıyor:)Bozuklukları tedaş da alıyor. Bugün elektrik borcunu yatırmaya gittiğimde bir amca bir koca poşet getirdi 210 tl imiş parasını alıp gitti.
Bereketli olsun canım :)Merhabalar, bu ayın ilk birikimin yaptım bende
145,85 den 1 gr aldım.
Hepinize bereketli günler...