- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 39
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.221
Ohh keyif valla... :)Pinar dubleks ev de söyle oluyor bahceden toz toprak böcek geliyor hele benim gibi böcek tutkunuysan degme keyfine
Bahceyle ilgilenebileceksen olur ama biz ilgilenemedik bahceye agac dikersin nane biber semiz otu ekersin
Ust katta 3 odam var mesela bir sey lazim olunca ust kata cikmak eziyet oluyor.
Tek iyi yani ses seda komsu gürültüsü yok onun disinda her sey bana zor geldi.
Birde Facebook'ta bazı capsler gördüm. Tayyip erdoğan'ın rabia işareti yaptığı bi resim almışlar altına da dolar 4 tl olacak gibi güya akıllarınca espri yapıyorlarBu rakamlar korkunç. Nereye gidiyoruz anlamak mümkün değil. Sanki alton ve döviz çıldırdı
Onu bende gördüm facede.Birde Facebook'ta bazı capsler gördüm. Tayyip erdoğan'ın rabia işareti yaptığı bi resim almışlar altına da dolar 4 tl olacak gibi güya akıllarınca espri yapıyorlar
Aynen böyle şeylere kullanmasak neler çıkar da bizden. İşte.Onu bende gördüm facede.
Aklımızı böyle caps yapmaya değil de daha güzel şeylere kullansak. Çünkü biz çok zeki bir milletiz aslında
Ankarada canim.Ohh ne güzel
Nerede eviniz
Herkese günaydın
Sizlere birşey danışacaktım kızlar
Biz araba almayı düşünüyoruz
İkinci el ve almak istediğimiz araba 80 civarı
Kendimize ait ev yok ama kirada vermiyoruz
45 50 bin civarı alıp birikim yapmaya devam mı etsek yoksa 80 bin civarındaki arabayı alsak mı
Herkese günaydın
45 50 bin civarı alıp birikim yapmaya devam mı etsek yoksa 80 bin civarındaki arabayı alsak mı
maalesef beklemekten başka bi çare göremiyorum ben kendi adıma..hepsi feci yüksek.. Bi yandan tl. eriyor elimizde...Buralardan bişey alıp tepetaklak olma ihtimalimizde varAltini bozdurduk ya elimizde türk lirasi var simdi ne yapmaliyiz bu parayi nasil degerlendirmeliyiz kizlar altin düsecegi yok. Altini beklerken tl bosta kalmasin.
Eviniz yoksa kira vermeseniz bile sonuçta ilerde şartlar değişir.. Araba nihayetinde ölü yatırım..Evi alırsınız en azından kira getirisi olurHerkese günaydın
Evet bende birinci eli almaya korkarım.Siz nasıl rahat edip mutlu olacaksanız onu alın
Ben mesela 2. Elden hazzetmem , o yüzden sıfır alırım ..
Araba bir ihtiyaç ama makul birşey mi olsun diye kararsız kaldımben ev almanızı tavsiye ederim...
Eviniz yoksa kira vermeseniz bile sonuçta ilerde şartlar değişir.. Araba nihayetinde ölü yatırım..Evi alırsınız en azından kira getirisi olur
Alıcaz ihtiyaç ama fiyatı konusunda kararsızımAraba eğer ki çok acil ihtiyaç ise alırdım ama aciliyeti yoksa bu zamanda almazdım. Nakit para herzaman böyle durumlarda güvende hissettirir.