adım adım birikim

Ohh keyif valla... :)

Birde Facebook'ta bazı capsler gördüm. Tayyip erdoğan'ın rabia işareti yaptığı bi resim almışlar altına da dolar 4 tl olacak gibi güya akıllarınca espri yapıyorlar
Onu bende gördüm facede.
Aklımızı böyle caps yapmaya değil de daha güzel şeylere kullansak. Çünkü biz çok zeki bir milletiz aslında

Herkese günaydın
Sizlere birşey danışacaktım kızlar
Biz araba almayı düşünüyoruz
İkinci el ve almak istediğimiz araba 80 civarı
Kendimize ait ev yok ama kirada vermiyoruz
45 50 bin civarı alıp birikim yapmaya devam mı etsek yoksa 80 bin civarındaki arabayı alsak mı

Siz nasıl rahat edip mutlu olacaksanız onu alın

Ben mesela 2. Elden hazzetmem , o yüzden sıfır alırım ..

Araba eğer ki çok acil ihtiyaç ise alırdım ama aciliyeti yoksa bu zamanda almazdım. Nakit para herzaman böyle durumlarda güvende hissettirir.

günaydın arkadaşlar bende gerçekten endişeliyim.. Ekonomi üzerinde feci olaylar dönüyor..15 Temmuzda yapamadıklarını ekonomide yapıyorlar.. Söylentiler doğruysa başka ülke paralarıyla gelip Türkiyedeki usd.yi çekiyorlarmış.. Ondanmı bu artış Rabbim oyunlarını ellerine yüzlerine bulaştırsın..Çok dua etmemiz gereken bir dönemdeyiz

Altini bozdurduk ya elimizde türk lirasi var simdi ne yapmaliyiz bu parayi nasil degerlendirmeliyiz kizlar altin düsecegi yok. Altini beklerken tl bosta kalmasin.
maalesef beklemekten başka bi çare göremiyorum ben kendi adıma..hepsi feci yüksek.. Bi yandan tl. eriyor elimizde...Buralardan bişey alıp tepetaklak olma ihtimalimizde var Uzun vadede kazandırır elbette ama ben şu trump ı bekliyorum bakalım geldikten sonra ne olacak

ben ev almanızı tavsiye ederim...
Eviniz yoksa kira vermeseniz bile sonuçta ilerde şartlar değişir.. Araba nihayetinde ölü yatırım..Evi alırsınız en azından kira getirisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…