adım adım birikim

Sizin adınıza sevindim
Bu arada düğün takılarının bir kısmımı 100 bin ? MaşaAllah iyi takılmış , nereye gelin gittiniz ?
Diğer birikimle hedefiniz ne ?
Merhaba :) Malatyalilar :) yoo hayır düğünde takılan ceyreklerin hepsi ve nakit paraları bi de bana ait olan takıları min bi kısmı ile 100 bn :/düğünde takılan diğer büyük altınlarin bi kısmı masraflara gitti diğerini de esım iş yerinde kullandı o yüzden sadece bana ait takilarimin bi kısmı kaldı onlara dokunulmicak bundan sonra biriktiridgimizı çocuk tedavisinde kullanıcz cnku arabamız var bi de çocuğumuz olursa inşallah tamamdir:) ondan sonra çok büyük bi hedefimiz yok belki kendim için bı araba daha alınır:)

Maşallah arkadaşım birikimlerini iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Benim eşimin aileside malatyalılar

Imf sanırım piyasaya dolar sürecekmiş... 15-20 dk önce haber okudum. Onun etkisiyle dolar 3.74 Euro 3.96 altın 142

Kizlar bugün kendime bir atki aldim 10 tl
Atkimi kaybetmistim tasinirken
1 lira simit+75 kuruş ayran
Otobus kartina 20 tl attim
Elime 5 10 ne gecerse hemen otobus kartina atiyorum
Bir de cuzdanimda 10 ya da 20 tl vardir her zaman cuzdanda param az olunca harcayasim gelmiyo kendimi fakir hissediyorum kizim birak su elindekini diyorum

Ahahaha ben akbil fazla kullanmadığım için biyere gitmeden once dolduruyorum. Birde öğrenci kartı benimki. Her sene yenilemek gerekiyor. Yenilemek derken guncellemek. :) ama senin dediğin gibi cuzdanda az bi para kalınca aynı dediğin gibi 'pınar bu ara çok fakirledin bırak oda cüzdanında kalsın' diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…