adım adım birikim

Sizin adınıza sevindim
Bu arada düğün takılarının bir kısmımı 100 bin ? MaşaAllah iyi takılmış , nereye gelin gittiniz ?
Diğer birikimle hedefiniz ne ?
Merhaba :) Malatyalilar :) yoo hayır düğünde takılan ceyreklerin hepsi ve nakit paraları bi de bana ait olan takıları min bi kısmı ile 100 bn :/düğünde takılan diğer büyük altınlarin bi kısmı masraflara gitti diğerini de esım iş yerinde kullandı o yüzden sadece bana ait takilarimin bi kısmı kaldı onlara dokunulmicak bundan sonra biriktiridgimizı çocuk tedavisinde kullanıcz cnku arabamız var bi de çocuğumuz olursa inşallah tamamdir:) ondan sonra çok büyük bi hedefimiz yok belki kendim için bı araba daha alınır:)

Merhaba :) Malatyalilar :) yoo hayır düğünde takılan ceyreklerin hepsi ve nakit paraları bi de bana ait olan takıları min bi kısmı ile 100 bn :/düğünde takılan diğer büyük altınlarin bi kısmı masraflara gitti diğerini de esım iş yerinde kullandı o yüzden sadece bana ait takilarimin bi kısmı kaldı onlara dokunulmicak bundan sonra biriktiridgimizı çocuk tedavisinde kullanıcz cnku arabamız var bi de çocuğumuz olursa inşallah tamamdir:) ondan sonra çok büyük bi hedefimiz yok belki kendim için bı araba daha alınır:)
Maşallah arkadaşım birikimlerini iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Benim eşimin aileside malatyalılar

Aynen canım yaa.. MB nın faiz artırmaktan başka çaresi kalmadı onuda yapmıyor şuan..Ne olcak belirsizz :KK43: Hatta devletin elinde usd mi var da tavan yaptırıp satacak sonra da çakılacak mı diye bile düşünmeye başladım.. Umarım öyle olsun
Imf sanırım piyasaya dolar sürecekmiş... 15-20 dk önce haber okudum. Onun etkisiyle dolar 3.74 Euro 3.96 altın 142

Kizlar bugün kendime bir atki aldim 10 tl
Atkimi kaybetmistim tasinirken :cry:
1 lira simit+75 kuruş ayran
Otobus kartina 20 tl attim
Elime 5 10 ne gecerse hemen otobus kartina atiyorum
Bir de cuzdanimda 10 ya da 20 tl vardir her zaman cuzdanda param az olunca harcayasim gelmiyo kendimi fakir hissediyorum kizim birak su elindekini diyorum :KK70:

Kizlar bugün kendime bir atki aldim 10 tl
Atkimi kaybetmistim tasinirken :cry:
1 lira simit+75 kuruş ayran
Otobus kartina 20 tl attim
Elime 5 10 ne gecerse hemen otobus kartina atiyorum
Bir de cuzdanimda 10 ya da 20 tl vardir her zaman cuzdanda param az olunca harcayasim gelmiyo kendimi fakir hissediyorum kizim birak su elindekini diyorum :KK70:
Ahahaha :KK70: :KK70: ben akbil fazla kullanmadığım için biyere gitmeden once dolduruyorum. Birde öğrenci kartı benimki. Her sene yenilemek gerekiyor. Yenilemek derken guncellemek. :) ama senin dediğin gibi cuzdanda az bi para kalınca aynı dediğin gibi 'pınar bu ara çok fakirledin bırak oda cüzdanında kalsın' diyorum :KK70:

X