adım adım birikim

wp_ss_20170109_0003.png

Doların 3.90 seviyelerine kadar çıkabileceğini soylemişler. Sizin düşünceleriniz ne hanımlar??

Şuan sanırım en ufak bir inişi bile değerlendirmek gerekecek demek ki dolarda.
Benim karım olmasın. Zaten 50 lira kar etsem, markette her şeye zam geldiği için ve benzinin lt fiyatı arttığı içiN ufak iniş çıkış hiç önemli değil.
Ne hale geldik ya, geleceğe dair hiç bir ümidim ve beklentim kalmadı
Temmuz ayında 9 bin Euro borç aldım, şu an zararım 6250 tl.
Ben ödeyinceye kadar yüzde yüz olur artık.
Euro düşse ne olur ki en fazla 3,50 ye düşer ki hiç sanmam asla o kadar bile düşmez
Ekonomi düelsin yeterki ben zararıma da razıyım
Çok ümitsizim.
Yine de bu güne de şükür diyoruz ki daha fazla evham yapmayalım
Allah işsiz olan, çocuk sahibi insanların yardımcısı olsun. Onların isteklerini ve yiyeceklerini alamayacak, geri çevirecek zorunlulukta bırakmasın

Benim karım olmasın. Zaten 50 lira kar etsem, markette her şeye zam geldiği için ve benzinin lt fiyatı arttığı içiN ufak iniş çıkış hiç önemli değil.
Ne hale geldik ya, geleceğe dair hiç bir ümidim ve beklentim kalmadı
Temmuz ayında 9 bin Euro borç aldım, şu an zararım 6250 tl.
Ben ödeyinceye kadar yüzde yüz olur artık.
Euro düşse ne olur ki en fazla 3,50 ye düşer ki hiç sanmam asla o kadar bile düşmez
Ekonomi düelsin yeterki ben zararıma da razıyım
Çok ümitsizim.
Yine de bu güne de şükür diyoruz ki daha fazla evham yapmayalım
Allah işsiz olan, çocuk sahibi insanların yardımcısı olsun. Onların isteklerini ve yiyeceklerini alamayacak, geri çevirecek zorunlulukta bırakmasın
Amin... Trump'ın Müslüman düşmanlığı ve ülkemizdeki bir çok belirsizlik bizi ümitsizliğe surukleyen şeylerin başını çekmekte.. Allah yardımcımız olsun.

Zamlar gelmeye basladi karnabahar kilosu 10 lira olmuş gecen hafta 6 liradan alip haslayip buzluga atmistim
Stok yapilacak seyleri alip stoklamakta fayda var
Ülkece zor bir dönemden geçecegiz elektrigimizi suyumuzu iyi kullanalim israf etmeyelim arkadaşlar
Ben duşta sadece sacimi yikayip cikiyorum kis günü terlemiyoruz ki
Disardaki hayvanlara sofra kirintilarimizi artan yemeklerimizi birakalim ben ekmek posetinin dibindeki kirintilari da atiyorum
Kopekler nasil da geliyor yemek verince kiyamam ki :KK61:
Allah hepimizin yardimcisi olsun şu bataktan kurtulalim artik.

Zamlar gelmeye basladi karnabahar kilosu 10 lira olmuş gecen hafta 6 liradan alip haslayip buzluga atmistim
Ülkece zor bir dönemden geçecegiz elektrigimizi suyumuzu iyi kullanalim israf etmeyelim arkadaşlar
Disardaki hayvanlara sofra kirintilarimizi artan yemeklerimizi birakalim ben ekmek posetinin dibindeki kirintilari da atiyorum
Alıp dtok yapmakta fayda var... Trump başa grçtikten sonra da bizi neler bekler bilmiyoruz. Hele ki birde ülkemizin durumu, patlamalar vs...

Merhaba hanımlar bende 22 yaşındayım 2.5 senelik evliyim çocuğum yok bende birikim yapanlardanim düğün zamanı takılan altınlarımin bi kısmını ev almak için kullanmayi dusunuyoruz insallah yakın zamanda bi ev sahibi olabilirim:) geri kalan kısmı duracak onun üzerine yine birikim için bi kuyumcuya anlaştım mesela bi tane bilezik alıyorum her ay elime geçeni verip ödemesini yapıcam sonra tekrar alıcam bu şekilde birikim daha kolay geliyor bana

Sizin adınıza sevindim
Bu arada düğün takılarının bir kısmımı 100 bin ? MaşaAllah iyi takılmış , nereye gelin gittiniz ?
Diğer birikimle hedefiniz ne ?

İnşallah hayırlısıyla olur bakalım eğer olrsa çocuk için tedaviye baslicaz bi şekilde bu borcun altına giricez ama evimiz olursa kafamız daha rahat olucak tabii insallah darısı bütün kirada oturan lara...

Amin
"Aidin salih" i araştırıp kitabını okumanızı tavsiye ederim
Çocuk için tedaviye gerek kalmaz belki

Ben bu akşam bayat ekmek ve tavuk kemikleri bıraktım. Hatta üst komşuya çıksam yemek artıklarını istesem mi diye düşündüm. Samimiyetim olmadığı içiN çekindim. Geri dönüşümlerimi ve yemek artıklarımı çıkarırken hava çok soğuktu 7 de. Çıkmışken komşununkileri de alayım bir işe yarasın dedim vazgeçtim.
İş yerinden herkesin et, tavuk , balık artıklarını getiriyordum şu sıra izindeyim.
Bir de iş yerinde cama ekmek kırıntıları koyuyoruz bitmesi bir kaç saati buluyor kuşlar hepsini yiyor. Yemekhanede tabildotta verilen 1-2 dilim ekmeği yemiyoruz, odaya gizlice çıkarıp cama bırakıyoruz, adımız ekmek kaçırana çıkmasın diye. Bir arkadaşımla beraber böyle yapıyoruz

X