- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.121
Peynirlerde çöpe gitmemiş.. Ohh miss.. Afiyet olsun canımGünaydın arkadaşlar hayırlı günler. Dün bütün gün evde temizlik yap toz al yerleri sil balkon yıka banyo Wc yıka mutfak düzenle yağmur yağıyor bir taraftan 2 makina çamaşır yıka onları odaya çamaşırlığa as yoruldum. Buzdolabını gözden geçir. Birkaç çeşit peynir vardı son kullanma tarihi yaklaşmıştı bozulmadan biraz hamur mayaladım biraz sıkma yaptım hem öğlen yemeğimiz hemde akşam yemeğimiz oldu birazda yanına çorba yaptım oh mis gibi. Yarım kilo kadar sarımsak vardı onları soydum kavanoza koyup üzerine zeytinyağı döküp buzdolabında saklıyorum yemek yaparken pratik oluyor sizede tavsiye ederim.
800 TL 3+1 evin tamamı için alınan fiyattı. 1500'ü ise 1+1 için istiyorlar. O nedenle pahalı geldi.Bence makul... 4 sene önceki piyasayla şimdiki piyasalar bi değil. :) yani 800 lira ile 1500 aslında o kadar etkilenmemiş gibi geldi.
Onlar için pek farketmiyor kaç oda olduğu... Mesafe daha önemli. Gideceğiniz mesafe biraz daha uzakta daha fazla para çıkar.800 TL 3+1 evin tamamı için alınan fiyattı. 1500'ü ise 1+1 için istiyorlar. O nedenle pahalı geldi.
Cuma gunu çok kararsızdım dolar alsam mı 3.64 den diye. Keşke alsaymışım.Elimdeki altinlari sattim 140tan 63 lira karim var
Maşallah bu arada sen bu işi çözdün :)Elimdeki altinlari sattim 140tan 63 lira karim var
Ben de keske bozdurdugum altinlarla 135lerdeyken tekrar altin alsaymisim pinar simdi onlari tekrar satardim 5 lira karim olurdu gram basina.Cuma gunu çok kararsızdım dolar alsam mı 3.64 den diye. Keşke alsaymışım.
Sogani da soyup dograyip buzlukta saklayabilirsin canim bekleyince ici cürüyor sulanıyor.Çok güzel fikirlerinizi var kızlar. Daha gecemlerde bir sürü sarımsak ziyan oldu. Sizin gibi saklamak çok mantikli
Soğanı kavuruyormuyuz yoksa çiğ olarak mı buzlukta saklıyoruz denemek lazımSogani da soyup dograyip buzlukta saklayabilirsin canim bekleyince ici cürüyor sulanıyor.
Çiğ saklıyoruz canım ama iyi poşetle yoksa buzlugun kokabilir :))Soğanı kavuruyormuyuz yoksa çiğ olarak mı buzlukta saklıyoruz denemek lazım