- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #1.001
Bereketli olsun cnm karın ne kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bereketli olsun cnm karın ne kadar
Gramlarimla vedalaştım kızlar. . 251 TL kar yaptım 100 tlsini kocam istedi . 151 TL si zulaya
[/QUOTE]şu anda işbankası 135,18. bir saat daha bekleyeceğim. sonra satacağım.
bu sattıklarım bizim kendimizin.oğlumun gramları var. alış maliyetim 110 tl. onları da satsam mı acaba. yıllardır hiç dokunmadım.
bereketli olsun bugün iyi kar bıraktı altın :)Gramlarimla vedalaştım kızlar. . 251 TL kar yaptım 100 tlsini kocam istedi . 151 TL si zulaya
Bebisin gelmesine az kalmisEvet cnm çok yoktu zaten 31 gr vardı 128.44 den almıştım sattım gitti . Sadece 251 TL karımı alıcam içinden gerisine yine altın alıcam düşünce
Teşekkürler cnm .. Biz daha bi senelik evliyiz ve bebeğimiz olmasını çok istiyoduk Rabbime çok şükür hemen nasip etti .. Bundan sonraki bütün birikimim oğlum için onun rahatı eğitimi ihtiyaçları için. .insan anne olunca eline 1 lira geçse bebeği aklına gelio ona saklamak istiyorumBebisin gelmesine az kalmis
250 tlyi bebise harcarsiniz artik saglikla gelsin insallah bebegin canim
Benim de anne olma istegim var ama cesaret edemiyorum sinav sonucu bekliyorum bir de
benim 9,12 gram altınım vardı. 64 tl kar ettim.Bereketli olsun cnm karın ne kadar
dokunmadım onlara. dokunmayacağımda. 60 liradan aldıklarım bile var içinde.[/QUOTE]benim 9,12 gram altınım vardı. 64 tl kar ettim.
uzun vade de biriktirdiklerine dokunma bence canım.. herzaman terse kalma ihtimalinide düşün..Belkide bu fiyatlardan bir daha alım fırsatı gelmeyecek... kar yaparsın ama yeni alacağın altınları yüksekten almış olacaksın
dokunmadım onlara. dokunmayacağımda. 60 liradan aldıklarım bile var içinde.[/QUOTE]benim 9,12 gram altınım vardı. 64 tl kar ettim.
uzun vade de biriktirdiklerine dokunma bence canım.. herzaman terse kalma ihtimalinide düşün..Belkide bu fiyatlardan bir daha alım fırsatı gelmeyecek... kar yaparsın ama yeni alacağın altınları yüksekten almış olacaksın
Borçlara ve iki çocuğa rağmen çok iyi bence. Eşiniz niye nafaka vermiyor mahkemede böyle bir karar mı çıkmadı yoksa.maaşım bir şekilde çar çur oluyordu kızlar.. kredi kartımı düzene sokup para biriktirmekti hedefim.. yeni yıl için
öylede yaptım şükür ocak ayı maaşını alır almaz zorunlu ödemeleri yaptım el harçlığımı ayırdım veee 1000 tl attım kenara..
servisim var yol parasına sadece haftasonu ihtiyacım oluyor.. 250 tl el harçlığı ayırdım kendime umarım idare edebilirim.
1 yılda 12 bin tl hedefim var..
birde aylık 60 tl sağlık giderleri için kenara koyuyorum artık.. çocuklar çok sık hastalanıyor.. acil elimin altında olsunki kredi kartına bulaşmayım diye..
bu iyi bir birikimn mi hep gözüme az geliyor maaşım 2.860 tl ailemle kalıyorum 2 küçük çocuk boşandım ..eski eşten kalan borçlarıda bu ay bitirdim şükür.. eve katkı yapıyorum çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılıyorum bi kaç faytura ödüyorum nafaka vermiyor eski eş çocuklara birikiyor bir şekilde nasılsa birgün alırız çocukların eğitim masrafını karşılar.. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
maaşım bir şekilde çar çur oluyordu kızlar.. kredi kartımı düzene sokup para biriktirmekti hedefim.. yeni yıl için
öylede yaptım şükür ocak ayı maaşını alır almaz zorunlu ödemeleri yaptım el harçlığımı ayırdım veee 1000 tl attım kenara..
servisim var yol parasına sadece haftasonu ihtiyacım oluyor.. 250 tl el harçlığı ayırdım kendime umarım idare edebilirim.
1 yılda 12 bin tl hedefim var..
birde aylık 60 tl sağlık giderleri için kenara koyuyorum artık.. çocuklar çok sık hastalanıyor.. acil elimin altında olsunki kredi kartına bulaşmayım diye..
bu iyi bir birikimn mi hep gözüme az geliyor maaşım 2.860 tl ailemle kalıyorum 2 küçük çocuk boşandım ..eski eşten kalan borçlarıda bu ay bitirdim şükür.. eve katkı yapıyorum çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılıyorum bi kaç faytura ödüyorum nafaka vermiyor eski eş çocuklara birikiyor bir şekilde nasılsa birgün alırız çocukların eğitim masrafını karşılar.. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Borçlara ve iki çocuğa rağmen çok iyi bence. Eşiniz niye nafaka vermiyor mahkemede böyle bir karar mı çıkmadı yoksa.
2860 ın 1000 ni kenara koyabiliyorsanız iyi bence , 2 küçük çocuk var , eve de katkım oluyor diyorsunuz .. Bir de aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz derler ya buna şükredersek bereketlenir bence
Gereksiz harcamalarınız varsa onları yapmamaya çalışın
Çocuklarınıza kumbara yapabilirsiniz ..
Bu arada Şimdi nafaka vermeyen ileride eğitimlerine vericek mi ?
Bir de eski eşten borç derken ?
iki çocuk için 300 tl verdi hakim ama işsiz malesef alamıyorum. icra takibi başlattık ama sgk girişi yok o yüzden maaşına icra gönderemiyoruz..
iş yerim yemek kartı veriyor 390 tl.. marketlerin bazılarında geçiyor eve harcıyorum mutfak deterjan alışverişi için.. birkaçta fatura ödüyorum .. kredi kartımın limitini düşürttüm.. kilo aldım üstüme kıyafetlerim olmuyor ama ..idareli ol dedim bi şekilde değerlendiriyorum kıyafetlerimi
Peki çocuklarınız haftanın belli günlerinde babalarıyla zaman geçiriyor mu? Hani derler ya bazen çocuktan al haberi diye... Belki 3gunlukdubyanın dediği gibi sigortasız çalışıyor da olabilir. Gerçi eğer sizde az çok çocuklardan dolayı görüyorsunuzdur eski elinizi az çok durumundan haberdarsınız ama.iki çocuk için 300 tl verdi hakim ama işsiz malesef alamıyorum. icra takibi başlattık ama sgk girişi yok o yüzden maaşına icra gönderemiyoruz..
iş yerim yemek kartı veriyor 390 tl.. marketlerin bazılarında geçiyor eve harcıyorum mutfak deterjan alışverişi için.. birkaçta fatura ödüyorum .. kredi kartımın limitini düşürttüm.. kilo aldım üstüme kıyafetlerim olmuyor ama ..idareli ol dedim bi şekilde değerlendiriyorum kıyafetlerimi
Sanada geçmiş olsun çok zor bir iş. İnsanın kanına dokunuyo. Rabbim daha büyük dert vermesin ama mal da canın yongası derler
üzüyor insanı, çok emek ((
Sana da geçmiş olsun. Olmayan bir evin kredisini de odemek zor... Çalış çabala paran hiçliğe gitsin...