Adile Sultan'da nişanımı yaptım Eylül ayında. Fiyat olarak uygun bence. Ancak müzik rezaletti. Müzisyenimiz var diyorlar ama ona inanmamanızı tavsiye ederim. Adam laptoptan şarkı çaldı ve şarkı geçişleri çok kötüydü. Nişandan önce tüm şarkıları getirmenize gerek yok, bize konsept verin biz çalarız arşivimizden dediler. Güvendik. Ancak nişan sırasında adamın yanına gidip istek parça yaptığımızda o parça yok bu parça yok gibi cevaplarla karşılaştık. Gerekçe olarak laptopuma yeni format attırdım dedi! Şaka gibi yani. Müziğe asla güvenmeyip kendiniz bir flasha başından sonuna müzik listesi oluşturun derim. Yemekler ve servis güzeldi. Ancak bir fotoğrafçı var ki... Hala kendisiyle uğraşıyorum. O kadar güzel mekanda rezalet ötesi bir çekim yamışlar. Yeşil elbisem ışıktan dolayı bembeyaz çıkmış. Fotoğraflar makineyle değil de 1.3 mp cep telefonuyla çekilmiş kadar kalitesiz ve flu çıktı. Misafirlere verilen fotoğraflar da berbat ötesi. Gece boyunca sürekli fotoğraf çekilmesin diye dört döndüler ama kendileri rezil ettiler tüm fotoğrafları. Ama mekan olarak müthiş bir yer.