Adil Gür'ün 1 Kasım araştırmasından şaşırtıcı sonuçlar: AK Parti yüzde 47...

canım ben sana laf söylemedim seçim senin yorumu istediğin gibi yaparsın benim sadece bu tarz yorumlar içine allahı ve yaradanı karıştırmıyalım demek istedim ALLAH adını görünce içim ızladı o yüzen dedim yoksa bir amacım niyetim yok.

bundan bir şey çıkarmana da gerek yok

dediğim gibi istediğini yapmakta özgürsün

Çok sıkıcı yav
Öyle mi olur böyle mi olur? Pofff...
1 kasım gelsin hemencik

Allah ı bu konuları karıştırmayalım saygı gösterelim diyip küçük harfle yazmakta ayrı komik

Iyi de matmazel ben de onun pesindeyim zaten neden benim senin onun bu ulkede bir suru insanin en hassas noktasi olan Allahi yalnizca bir partinin yaninda gosterilmesine karsi cikmayayim?. Inan benim de icim ciz etti gorunce

Akparti bir secim calismasinda inşallahi kullanan birini sikayet etmisti. Bunlar dini kullanmaktir tabiki karsi cikarim

Ben gerçekten gündemi az çok takip eden ve bu işten çıkarı olmayan bir kimsenin Akp'yi can-ı gönülden destekleyebilmesine inanamıyorum. Bilmeyen, okumayan insanları anlıyorum hadi de şurada hergün onlarca skandal haber görüp, okuyup hala nasıl aynı coşkuyla "ay hadi %47 inşallahh" diyebiliyorsunuz aklım almıyor.

Allah ı bu konuları karıştırmayalım saygı gösterelim diyip küçük harfle yazmakta ayrı komik
Önemli olan duanın nasıl edildiğinin önemini vurgulamaktı ama, öyle deme tolin öyle deme.
Herkesi bir uyarma bir hizaya getirme çabası.
Bir sahalara oynama merakı...
Bir önceki soruda kimsin demişsin ya buldum ben:
Kk'nın Hakemi.
Sen Konuş şimdi evladım, öyle deme sus bakayım, Allah'ı lafa karıştırma çocuğum

dediğim gibi kim olur sa olsun konu ne olur sa olsun ALLAH ı bu tarz konulara karışmasını istemedim dedigim gibi ince ve hassas bir konu o yüzden başka bir şey yok canım sevgiler

yüzde 47 alsa hile hurda karıştı kampanyası başlayacak önceki seçimdede diyorlardı.
hertürlü dokunacak birinci parti olması ya neyse.

O haberleri okumayıp düşünmeyince, kafa yormayınca öyle de Coşkulu oluyorlar, bize de tavsiye ediyorlar.
Yen mi?

Skandal !!!
Gökten indiği varsayılan skandallara mı inanmamı bekliyordun?
No skandal no problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…