- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Her gün Değişiyor ben de bilemedim.Bilmiyorum en son karar ne
valla cok zor katlanıyorum hayal oyle böyle değil acayip midem bulanıyo okurkenSen iyi gene okuyorsun.
Helal olsun sana tolinim
Akp su kadar oy alacak insallah tek basina iktidar olacak Rabbim yanimizda dersen Akpnin yaninda oldugu anlaşılır ki zaten oyle dedin simdi cevirmeye çalışma.
M matmazeldepresif bir mhpli ya da bir chpli de su kadar oy alicaz tek basina iktidar olucaz Rabbim yanimizda derse ona da karşı çıkarım. Cimcimenin Akpli olmasiyla alakası yok. Sen direkt gelip bana laf soyleyerek ne yapmaya calistin onu da anlamadim ya neyse
Iyi de matmazel ben de onun pesindeyim zaten neden benim senin onun bu ulkede bir suru insanin en hassas noktasi olan Allahi yalnizca bir partinin yaninda gosterilmesine karsi cikmayayim?. Inan benim de icim ciz etti goruncecanım ben sana laf söylemedim seçim senin yorumu istediğin gibi yaparsın benim sadece bu tarz yorumlar içine allahı ve yaradanı karıştırmıyalım demek istedim ALLAH adını görünce içim ızladı o yüzen dedim yoksa bir amacım niyetim yok.
bundan bir şey çıkarmana da gerek yok
dediğim gibi istediğini yapmakta özgürsün
Anlat kızbazılarına duayı değil içki çeşitlerini anlatın bak nasıl anlarlar.
sen çok iyi anlamışşın ki bizimde anlayacağımızı düşünüyosun sağol pampişimmmbazılarına duayı değil içki çeşitlerini anlatın bak nasıl anlarlar.
Rahatsız mı "oluyonuz"?bazılarına duayı değil içki çeşitlerini anlatın bak nasıl anlarlar.
Önemli olan duanın nasıl edildiğinin önemini vurgulamaktı ama, öyle deme tolin öyle deme.Allah ı bu konuları karıştırmayalım saygı gösterelim diyip küçük harfle yazmakta ayrı komik
Iyi de matmazel ben de onun pesindeyim zaten neden benim senin onun bu ulkede bir suru insanin en hassas noktasi olan Allahi yalnizca bir partinin yaninda gosterilmesine karsi cikmayayim. Inan benim de icim ciz etti gorunce
Akparti bir secim calismasinda inşallahi kullanan birini sikayet etmisti. Bunlar dini kullanmaktir tabiki karsi cikarim
valla sizdeki ayran kafasını içki bize yapmıyo be canım ayrancılar siziiiiAnlat kız
Hangi dua neye iyi gelir öğrensinler...iç iç nereye kadar di mi :)
O haberleri okumayıp düşünmeyince, kafa yormayınca öyle de Coşkulu oluyorlar, bize de tavsiye ediyorlar.Ben gerçekten gündemi az çok takip eden ve bu işten çıkarı olmayan bir kimsenin Akp'yi can-ı gönülden destekleyebilmesine inanamıyorum. Bilmeyen, okumayan insanları anlıyorum hadi de şurada hergün onlarca skandal haber görüp, okuyup hala nasıl aynı coşkuyla "ay hadi %47 inşallahh" diyebiliyorsunuz aklım almıyor.
Mesela kime?bazılarına duayı değil içki çeşitlerini anlatın bak nasıl anlarlar.
Skandal !!!Ben gerçekten gündemi az çok takip eden ve bu işten çıkarı olmayan bir kimsenin Akp'yi can-ı gönülden destekleyebilmesine inanamıyorum. Bilmeyen, okumayan insanları anlıyorum hadi de şurada hergün onlarca skandal haber görüp, okuyup hala nasıl aynı coşkuyla "ay hadi %47 inşallahh" diyebiliyorsunuz aklım almıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?