Kullanilmamis urunun 14 gun iade hakki vardir cayma hakki olarak. Sorundan soz etmenize bile gerek yok iade edicektim deyin itiraz ederlerse 14 gun yasal cayma hakkiniz oldugundan soz edin almak zorundalar
Yasal olarak cayma hakkimiz var ama her urunde, (kisiye ozel tasarlanmis bir urun olmadigi surece)o firmaya göre değişir mağazadan aldığınız ürünler için değil o 14 gün.
gerçi çoğu iade alıyor ama almayanda var değişim yapıyorlar.
Yasal olarak cayma hakkimiz var ama her urunde, (kisiye ozel tasarlanmis bir urun olmadigi surece)
Adidasın mağazasından dün akşam aldım etiketi filan duruyor ben hiç kullanmadım benden kaynaklı bir hata olursa diye o şekilde incelemeye gönderiliyor sanırım ilk defa oldu böyle bişey daha önce değiştirme bile yapmadımhemen iade alacaklarını sanmıyorum. önce servise gönderirler. ordan gelen yanıta göre iade alabilirler.
Adidasın mağazasından dün akşam aldım etiketi filan duruyor ben hiç kullanmadım benden kaynaklı bir hata olursa diye o şekilde incelemeye gönderiliyor sanırım ilk defa oldu böyle bişey daha önce değiştirme bile yapmadım
ya o işte tuhaf olur çünkü cırtcırtlısını aldım ben ama bağcıklı istiodum aslında ilk girdim yok bunu giyemem diyip çıktım bir saat sonra yok alıcam dedim aldım :) manyak olduğumu düşünürler :)Evet iade almaları lazım. Ama siz işte şurası böyle var demeyin sevmedim diyip iade isteyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?