• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adidas iade ?

yani bilemiyorum belki müşteri memnuniyeti açısından direkt değiştirebilirler. siz mağazaya gidin durumu anlatın yani buradan ne desek boş.

Aslında bağcıklı istediğimi o kadar belli ettim ki şimdi onu bahane ediyormuş gibi olucam :( cırtcırtlı bu ayak da 35 bildiğin iyice bebeto gibi oldu

hayır o net üzerinden alışverişlerde.
görerek deneyerek aldığınız ürünler firmanın insiyatifindedir.
dediğim gibi çoğu alıyor zaten ama almayanda var.

Evet baktığında göreydin öyle alaydın diye suçlu durumuna bile düşürürler bence normalde mağazalarda iade olmuyor zaten ama işte Adidas olunca belki dedim bakalım şansımı deniycem

Sorduklarında ben beğenmedim diyorum.Başka şey soramıyorlar..

Ama o ezilme vs çok dikkat çekiciyse onu söyleyin isterseniz yani o kişi fark edecekse bu deforme olmuş ama diyemesin...

Bence direkt beğenmedim diyin iade edin.

Bence eziklik baya belli

Evet baktığında göreydin öyle alaydın diye suçlu durumuna bile düşürürler bence normalde mağazalarda iade olmuyor zaten ama işte Adidas olunca belki dedim bakalım şansımı deniycem

yok yok dediğim gibi ben iade ettim adidasa. vazgeçtim içime sinmedi deyin.

Adidas’ın internet sitesinden aldığımda da mağazadan aldığımda da hiç sorunsuz iade ettim. Fişi faturası kutusu vs olduğu sürece ve ayakkabı giyilmemiş ise hiç sorun olmaz.
yok dün denemek için 2 kere giydim biri mağaza da biri evde sonra dışında ki deri yerin kabarık olduğunu gördüm yani nasıl diyim ezilmiş gibi etiketi üstün de hiç dokunmadım sökmedim Allahtan

Adidas 1.webp
Adidas 2.webp

Bu eziklik için açıklama bile yapmadan eve getirince içime sinmedi beğenmedim demeniz yeterli bence. Direkt verin :) zaten çok uygun fiyatlı bir ürün
( çook büyük indirim olan 100-200 liralık parçalar gibi ) değil sıkıntı çıkaracaklarınızı sanmam.

Bu eziklik için açıklama bile yapmadan eve getirince içime sinmedi beğenmedim demeniz yeterli bence. Direkt verin :) zaten çok uygun fiyatlı bir ürün
( çook büyük indirim olan 100-200 liralık parçalar gibi ) değil sıkıntı çıkaracaklarınızı sanmam.

Değiştirdim çocuk ayakkabısı olduğu için 270 tl benim ki normali 480 tl 35 numaradan yırttım :) maalesef 35 bağcıklı hiç bir yerde yok 35 buçuk bile bana büyük oluyor o yüzden değişirilmesi için geri verdim yarın alıcam artık napalım alışmam lazım öle her ayakkabıyı giyemeyeceğime :KK43:

Back
X