içimden bir ses iade almayacaklar diyoro firmaya göre değişir mağazadan aldığınız ürünler için değil o 14 gün.
gerçi çoğu iade alıyor ama almayanda var değişim yapıyorlar.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içimden bir ses iade almayacaklar diyoro firmaya göre değişir mağazadan aldığınız ürünler için değil o 14 gün.
gerçi çoğu iade alıyor ama almayanda var değişim yapıyorlar.
yani bilemiyorum belki müşteri memnuniyeti açısından direkt değiştirebilirler. siz mağazaya gidin durumu anlatın yani buradan ne desek boş.
hayır o net üzerinden alışverişlerde.
görerek deneyerek aldığınız ürünler firmanın insiyatifindedir.
dediğim gibi çoğu alıyor zaten ama almayanda var.
içimden bir ses iade almayacaklar diyor![]()
Sorduklarında ben beğenmedim diyorum.Başka şey soramıyorlar..
Ama o ezilme vs çok dikkat çekiciyse onu söyleyin isterseniz yani o kişi fark edecekse bu deforme olmuş ama diyemesin...
Bence direkt beğenmedim diyin iade edin.
Evet baktığında göreydin öyle alaydın diye suçlu durumuna bile düşürürler bence normalde mağazalarda iade olmuyor zaten ama işte Adidas olunca belki dedim bakalım şansımı deniycem
yok yok dediğim gibi ben iade ettim adidasa. vazgeçtim içime sinmedi deyin.
İadeyi bilmiyorum da benim arkadaşım ordan ayakkabı almıştı sonra hoşuna gitmedi hemen değiştirdik
Yok ben bizzat adidasın mağazasından aldımsuperstep gibi saçma sapan bir yer değilse alınır. zaten onların fişleri garanti belgesi yerine geçiyor.
yok dün denemek için 2 kere giydim biri mağaza da biri evde sonra dışında ki deri yerin kabarık olduğunu gördüm yani nasıl diyim ezilmiş gibi etiketi üstün de hiç dokunmadım sökmedim AllahtanAdidas’ın internet sitesinden aldığımda da mağazadan aldığımda da hiç sorunsuz iade ettim. Fişi faturası kutusu vs olduğu sürece ve ayakkabı giyilmemiş ise hiç sorun olmaz.
Bu eziklik için açıklama bile yapmadan eve getirince içime sinmedi beğenmedim demeniz yeterli bence. Direkt verin :) zaten çok uygun fiyatlı bir ürün
( çook büyük indirim olan 100-200 liralık parçalar gibi ) değil sıkıntı çıkaracaklarınızı sanmam.