Kızlar merhaba benim adetim 24 gün de bir ve 5 gün sürer ve bugün 5. Günümdü pedime hiç kan gelmedi bugün ve dün de aynı şekilde kesildiğini düşündüp ve eşimle ilişkiye girdik ilişki sırasında bir tuhaflık hissetim yanma gibi ilk baktığımda kahve beyaz akıntı şeklinde geldi peçeteye sildikçe geldi 15 dk sonra baktım pembe açık tonlarda gelmeye başladı sonra kırmızı şeklinde vajinama baktığımda böyle bir şey kesilir kanar ya o şekilde kanama gözüküyor peçeteye sildikçe geliyor ama 18 Kasım da doktora gitmiştim ve 5 Aralık da gittim hiç bir sıkıntım olmadığını söylediler (5 Aralık da gittiğimde adeimin 2.günüydü hatta) 3 Aralık da olmam gerekiyordu o gün akşama doğru leke şeklinde geldi gece normal gelmeye başladı 1. mi 2. Gün mü sayıyım bilemedim bugün de hiç kanamam gelmeyince 5. Gün dedim şimdi bu şekilde olunca da korktum tekrar gitmeme gerek yok sanırım sıkıntı olsa söylerlerdi bu şekilde başına gelen var mı acaba ilk defa yaşıyorum adetim bitmedi diye düşünüyorum ama o şekilde kırmızı kan olmaz diyorum adette fikrinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler