Adetten sonrası iliskide kanama

nagiss21

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
596
98
22
Hanımlar merhaba pazar sabah adetim bitti sayılır ped taktım ama gene azcık leke gelmiş pazar oglen gibi pedime, ondan sonra da pazartesi günüde hiç kan gelmedi leke bile yoktu, dun akşam üstü yıkandım banyodan sonra da gelmedi yani , dün gece 12 1 gibi eşimle ilişkiye girdik iliskiden sonra acik pembe renkte su gibi sonrasinda da kırmızıya dönük akıntı geldi korktum ped taktım sabah baktım azcık gelmiş peçete ye sildiğimde kahverengi leke geliyor acaba bu ne ben ne yaşıyorum ilk defa başıma geldi yardımcı olurmusunuz

Canım normaldir bazı kadınlar 10 güne kadar beklemeli birikmiş kan var içinde onu yavaş yavaş dışarıya atıyor bende senin gibi kaç defa öyle oldum bazen 14 gün boyunca leleke leke kan geliyordu sandım bebektir sonra rahîm filimi çektim doktora dedi kan birikimi olmuş içinde bişi yoktur normaldir

Merhaba eğer rahim de yanma , yara vs yoksa rahim içinde kalan akıntıdır .

Açık konuşayım ilişki esnasında zorlama olduysa gelebilir

Merhaba aynı tarihlerde yaşadığınız olayı yaşadım ama ilişkimde ağrılı oldu sonrasında sabah kalktığımda çamaşırımda kan vardı sonra değiştirdim yine aynı şekilde olunca doktora gittim ve bazı tetkikler yapıldı Amacım sizi korkutmak değil sadece temkinli davranmanızı tavsiye ederim bir doktora gitmenizde fayda var

Size ne dediler acaba sonuç nedir bende merak ettim bende de kahverengi leke oluyor ilişki sonrası bazen ağrılı oluyor zorlamayamı bilmiyorum hafta içi doktora gidicem inşallah güzel şeyler duyaeım biraz stresliyim Intenrtee insanın canını çok skyor sizin akıntı kokuluymudu benimki kokuluda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…