• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten sonra kasık ağrısı ve kanama

astitmat

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
2
1
6
29
Merhaba arkadaşlar, adet günüm normalde 5 gün sürer. Temizlendikten sonra birden 7.günde peçeteye gelecek kadar ara ara kanamam kasık ve bel ağrım oldu sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Ya da böyle bir durumu yaşayan var mı? Yazarsanız beni rahatlatırsınız

Merhaba arkadaşlar, adet günüm normalde 5 gün sürer. Temizlendikten sonra birden 7.günde peçeteye gelecek kadar ara ara kanamam kasık ve bel ağrım oldu sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Ya da böyle bir durumu yaşayan var mı? Yazarsanız beni rahatlatırsınız

benimde bu ay adetim farklı oldu. 2 gün normal bir şekilde geldi sonra birden kesildi ara ara lekelenme şeklinde oldu. Bugün o lekelerde kesildi ve inanılmaz bir bel ağrım başladı. Çok tuhaf gerçekten gebelik testim negatifti 2 gün önce ama ilk kez böyle bir şey başıma geliyor benimde 🤷🏼‍♀️ Erken yumurtlama mı acaba dedim ovü yaptım ama o da koyu değildi anlamadım

Galiba kimse benim yaşadığımı yaşamadı 😢
Ben de öyle bir sorunla karşılaştım doktor a sormustum yumurta tembelliği olduğu için adetten sonra lekelenmen günler sürer demişti 4 gün sürmüştü

Cidden şaka mı çoğu kişi lekelenme yaşamaya başladı adet zamanı ben de dahil :((( geçen ay normal kırmızı adetin ardından kasık ağrısı yaşadım resmen yürüyemedim 2 gün. Bu ay ise lekelenme oldu kahverengi, kırmızıya dönmeden bitti. Şimdi ovulasyon dönemimdeyim göğüs acısı gaz karnımda kasığa doğru tek tarafta ağrı. Hiç böyle bi ovulasyon yaşamamıştım valla...

Back