• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetten sonra kahverengi akıntı ne olabilir

love_honey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
729
10
46
Bursa
arkadaşlar önceki pazar adetim başlamıştı genellikle ertesi pazara tamamen bitmiş olur akıntı falan kalmazdı.budefa cumartesi falan kesildi ama pazar kahverengi akıntı başladı ve bugün salı hala devam ediyor.ben bu ay incir kürüne başladım acaba etkisi olabilirmi.adetimde gecikme falan olmadı gayet normaldi herhangi bir değişiklik hissetmedim ama ilk defa böyle oluyor bende merak ettim.sizce neden olabilir.

Son düzenleme:
canım incir küründen sonra olurmu bilmiyorum da bnm ilk düşüğüm bu şekilde olmuştu bi doktora görün istersen

gerçektenmi aklıma getirmek istemiyorum ama aklımdan geçmiyor da değil yani.nasıl anladın peki bende ağrı falan yok.dünden beri gazım var çok acayip şiş hissediyorum kendimi.

arkadaşlar önceki pazar adetim başlamıştı genellikle ertesi pazara tamamen bitmiş olur akıntı falan kalmazdı.budefa cumartesi falan kesildi ama pazar kahverengi akıntı başladı ve bugün salı hala devam ediyor.ben bu ay incir kürüne başladım acaba etkisi olabilirmi.adetimde gecikme falan olmadı gayet normaldi herhangi bir değişiklik hissetmedim ama ilk defa böyle oluyor bende merak ettim.sizce neden olabilir.

ağrın var mı canım. benimde hep adet bitimninden bi kaç gün sonra dediğin gibi kahverengi akıntım ve ağrım oluyodu doktora gittim yara varmış sende bi git istersen

yok canım ağrım yok.benim ilk defa oluyor.biz 11 aydır bebk istiyoruz bunun içn ara ara gidiyorum doktora ve kiste falan rastlamadı hiç.oyüzden kafam karıştı

yok canım ağrım yok.benim ilk defa oluyor.biz 11 aydır bebk istiyoruz bunun içn ara ara gidiyorum doktora ve kiste falan rastlamadı hiç.oyüzden kafam karıştı

anladım adetin normal miydi yoksa az ya da çok muydu kaç gün oldun

Son düzenleme:
adetim normaldi canım.aaa ama 2. gün normale göre biraz daha yoğundu okulda zorlanmıştım epey.onun dışında bir değişiklik yoktu.

adetim normaldi canım.aaa ama 2. gün normale göre biraz daha yoğundu okulda zorlanmıştım epey.onun dışında bir değişiklik yoktu.

anladm. bebek istiyoruz diyince aklıma geldi belki üzerine adet grmüşsündür ya da adetine yakın zamanda hamile kalmışsındr bebeğin yerleşmesinden dolayı kahverengi akıntı gelmiş olabilir diye düşünmüştüm inşallahta öyledir :66: :65:

ben ona pek yoramadım çünkü üstüne görme az olurmuş benimki herzamanki adetimdi.farklı olan hala kahverengi akıntı olması.birde ben cumartesi yani adetimden birgün önce idrar testi yapmıştım negatifti...

ben ona pek yoramadım çünkü üstüne görme az olurmuş benimki herzamanki adetimdi.farklı olan hala kahverengi akıntı olması.birde ben cumartesi yani adetimden birgün önce idrar testi yapmıştım negatifti...

adetine yakın zamanda test yapınca israr testinde çıkmaz ama kan testinde 3 günlük hamile bile olsan çıkıyo seni fazlada umutlandırmak istemem

Son düzenleme:
bende umutlanmak istemiyorum ama neyapsam şimdi bilemedim.test mi yapsam tekrar.ayy ben hiç ona ihtimal vermedim.zaten önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız kısmetse 1 yıl dolduğu için.gerçi doktorumun nasıl bir tedavi vereceğini bilmiyorum ama keşke tedaviye hiç gerek kalmasa.

bende umutlanmak istemiyorum ama neyapsam şimdi bilemedim.test mi yapsam tekrar.ayy ben hiç ona ihtimal vermedim.zaten önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız kısmetse 1 yıl dolduğu için.gerçi doktorumun nasıl bir tedavi vereceğini bilmiyorum ama keşke tedaviye hiç gerek kalmasa.

inşallah tedaviye gerek kalmaz canım senin için dua edicem :70:

sağol canım mesajlarıma cevap verdin.peki sen hamilemisin annemiisin yoksa benim gibi anne olmak için didinenlerdenmisin :)

Eski kan geliyor olabilir canım endişe edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum, bendede böyle oluyordu... İncir küründende olabililir belki için tamamen temizleniyordur ne güzel..

hormonal bir bozukluk olabılır
kist olabılır
gebelik belirtisi olabılır
vucuttan tam atılmamış adet kanaması olabılır doktora gözükmende fayda var...

Son düzenleme:
sağol canım mesajlarıma cevap verdin.peki sen hamilemisin annemiisin yoksa benim gibi anne olmak için didinenlerdenmisin :)

ben eşimden boşandım canım bebeğim yok daha önceden hamile kalmıştım ama sorunlardan dolayı kürtaj olmak zorunda kalmıştım o gebeliğimde işte hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce flan hafif bi kan gelmişti benim

Eski kan geliyor olabilir canım endişe edilecek bir durum olduğunu sanmıyorum, bendede böyle oluyordu... İncir küründende olabililir belki için tamamen temizleniyordur ne güzel..
inşallah öyledir canım.ilk defa böyle oldu benim sanırım ondan panikledim.tertemiz olayım sonrada hamile kalayım inşallah :))

hormonal bir bozukluk olabılır
kist olabılır
gebelik belirtisi olabılır
vucuttan tam atılmamış adet kanaması olabılır doktora gözükmende fayda var...

umarım ilk iki dediğin değildir onlardan korkarım.artık önümüzdeki ay gideceğim ama artarsa ya da kesilmezse öne alırım bu randevuyu herhalde.

ben eşimden boşandım canım bebeğim yok daha önceden hamile kalmıştım ama sorunlardan dolayı kürtaj olmak zorunda kalmıştım o gebeliğimde işte hamile olduğumu öğrenmeden 2 hafta önce flan hafif bi kan gelmişti benim

hayırlısı olsun canım.inş ömür boyu mutlu olacağın biriyle tekrar anneliği yaşarsın.

gerçektenmi aklıma getirmek istemiyorum ama aklımdan geçmiyor da değil yani.nasıl anladın peki bende ağrı falan yok.dünden beri gazım var çok acayip şiş hissediyorum kendimi.

o kahverengi akıntı 3 günde bitmeyince doktora gittim ben ağrım falanda yoktuu doktr genede bi gebelik testi yapalım dedi ve hamile çıktım ama değer düşüktüü düşürüyosun dedii 1 hafta gecmeden tamamen 0 landı beta hcg

bnde de son adetimde öle oldu hiç aklımada takılmamıştı inşş hamilelikten deyildir dicem kendi adıma :18:

Back