adetten sonra idrar testi

kittyframb

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
39
7
18
Arkadaşlar merhaba ben yeni evliyim. Tam yumurtlama döneminde ilişkide prezervatif yırtıldı ama erken fark ettik boşalma olmadı yine de bulaşmıştır falan diye içim rahat etmedi 48 saat sonra ella içtim. Normalde de diane 35 kullanıyorum pcos için ama dünden beri sarımsı bi akıntı var. İçim de hiç rahat değil. Adetime 2 gün var. Ne zaman test yapmalıyım? Hangi marka test alayım? Bi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hamile değilsindir canım ama herhangi bir gebelik testi isini görür bence kan testi yaptır daha garanti

Hamile değilsindir canım ama herhangi bir gebelik testi isini görür bence kan testi yaptır daha garanti

Canım ilk kez böyle bi durum yaşadığım için tecrübesizlikten panik oldum. Yani 3 hafta sonra doktor randevum var zaten kan testini o zaman yaptırırm. Doktorla da telefonla konuştum diane de diğerleri kadar koruyucu pcos hastaları için üretiliyor o yüzden üstünde dk değildir yazıyor dedi. Ben yine de içime sinmesi için evde test yapıcam. Deli gibi şiştim çünkü reglim de gecikti 2 gün ama ella zaten gecikme yapıyormuş. Bacak ağrılarım falan da var. Pimpirikleniyor muyum boş yere yoksa ufak da olsa bi ihtimal var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…