-benim adetim 20.11-25.11 hep düzenliydi ve bu ay 3 gün sürdü neden 3 gün süre bilir ?
- ve biz esimle adet bittikten hemen sonra beraber olduk acaba hamile kalma sansi ne kadardir arkadaslar?????
Hamile olma ihtimaliniz tabiki çok yüksek.Adetten sonra ki dönem genelde yumurtlama dönemidir.Eğer birliktelik yumurtlama gününe denk geldiyse hamile kalma olasılığınızda çok yüksek demektir.Ayrıca normalde adeti düzenli olan birinin adetinin sadece 3gün sürmeside gebelik belirtisi olabilir.Kafanızdaki soru işaretlerine en güzel cevap sağlık ocağında veya hastanede yaptıracağınız bir kan testidir.
Hamile olma ihtimaliniz tabiki çok yüksek.Adetten sonra ki dönem genelde yumurtlama dönemidir.Eğer birliktelik yumurtlama gününe denk geldiyse hamile kalma olasılığınızda çok yüksek demektir.Ayrıca normalde adeti düzenli olan birinin adetinin sadece 3gün sürmeside gebelik belirtisi olabilir.Kafanızdaki soru işaretlerine en güzel cevap sağlık ocağında veya hastanede yaptıracağınız bir kan testidir.
cok tsk ederim
insallah öyleyimdir söle söyleyim
4 gün adetime kala esimle beraber olduktan 3 gün sonra adetm geldi
ondan sonra ümidimi kestim hamileik konusnda cunku adet olursan bebís yok diye biliyrum ve 3 gun surdu sadece 5 gun surmesi gerekirken
ben suan dok. gitsem kan testi yapsam erkenmidir acaba??
Acayip yüksek diyeyim. Çoğu insan yumurtlama döllenme hesaplayayım diyene kadar adet sonrası şıp diye hamile kalıyor. Ortalıkta dönen yumurtlama çizelgelerinin çok doğru olduğunu düşünmüyorum. En azından kişiye göre çok değişiyor.
Acayip yüksek diyeyim. Çoğu insan yumurtlama döllenme hesaplayayım diyene kadar adet sonrası şıp diye hamile kalıyor. Ortalıkta dönen yumurtlama çizelgelerinin çok doğru olduğunu düşünmüyorum. En azından kişiye göre çok değişiyor.
cok tsk ederim
insallah öyleyimdir söle söyleyim
4 gün adetime kala esimle beraber olduktan 3 gün sonra adetm geldi
ondan sonra ümidimi kestim hamileik konusnda cunku adet olursan bebís yok diye biliyrum ve 3 gun surdu sadece 5 gun surmesi gerekirken
ben suan dok. gitsem kan testi yapsam erkenmidir acaba??
canım o 3 gün süren adetin normalde adetinin gelmesi gerektiği günde mi geldi ?
Eğer adetinin gelmesi gerektiği günde 3 gün adet gördüysen,yani muhtemel adet tarihini geçirdiysen evde de test yapabilirsin.
Kan vermek için sağlık ocağındaki aile hekiminide gidebilirsin
canım o 3 gün süren adetin normalde adetinin gelmesi gerektiği günde mi geldi ?
Eğer adetinin gelmesi gerektiği günde 3 gün adet gördüysen,yani muhtemel adet tarihini geçirdiysen evde de test yapabilirsin.
Kan vermek için sağlık ocağındaki aile hekiminide gidebilirsin
- evet evde cok Test denmeleri yaptim ama en sonuncuda kontroll cizgisinde birtanesi sabit ötekinde ilk belli oldu sonra pembelesti
ve daha sonra silindi kan testine gitmek istiyorum ins iki gün sonra bakalim neler olucak
gelince sizlerle paylasirim ins hamisimdir
dua edin bana =)
Allah hepimize nasip etsin ins