Gebeliğe Hazırlık adetten önce yumurtlama mümkün mü ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kasabakizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
220
127
33
32
Hanımlar adetten 3.4 gün önce yumurtlama diye bir şey olabilir mi? Başına gelen var mı? Diyelim ki adetten 3.4 gün önce yumurtlama oldu adet görülür mü ?
Bu ay yumurtlama akıntım olmadı, adetten 4 gün önce o akıntı gelmeye başladı. üşüttüm diye düşündüm. Bat günüm 5 gün geçti ama adet olamadım. Testte de negatif çıkıyor. Aklıma adetten önce yumurtlama mümkün mü diye geldi. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba evet mümkün, adetten 5 gün önc yumurtladım. Ve sonrasında adet olmadım. Hamile olduğumu öğrendim.

Evet mümkün canım eğer 4-5gün önce yumurtan çatladıysa yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olursun adetinin gecikmiş olması normal yani değerlendirseydin o günleri Bebek istiyorsan

Evet mümkün canım eğer 4-5gün önce yumurtan çatladıysa yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olursun adetinin gecikmiş olması normal yani değerlendirseydin o günleri Bebek istiyorsan
yumurtam çatlıyordur diye düşünmedim ama değerlendirdim canım. önümüzdeki ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum. bi ay erken bi ay geç geliyor evlendiğimden beri. Yumurtlama günlerimi tahmin etmek zor oluyor

Merhaba canım. Peki hamile olduğunu ne kadar zaman sonra öğrendin ?
Adettim 3 hafta geçikince geç döllenme olmuş oluyor o yüzden öğrenmesi biraz uzun sürüyor ilk yaptığım 2 test negatifti birini adettimin ilk geçiktiği gün yaptım diğerini 1 hafta sonra oda negatifti. 3 hafta geçikme sonrası pozitif çıktı test

yumurtam çatlıyordur diye düşünmedim ama değerlendirdim canım. önümüzdeki ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum. bi ay erken bi ay geç geliyor evlendiğimden beri. Yumurtlama günlerimi tahmin etmek zor oluyor
İnşaallah ovulasyon testine gerek kalmaz canım bi de o akıntı geldiği günü hatırlıyorsan onu bi yere not et ondan 14 gün sonrada adet tarihin olacaktır inşaallah gelmez adetin canım :):)

İnşaallah ovulasyon testine gerek kalmaz canım bi de o akıntı geldiği günü hatırlıyorsan onu bi yere not et ondan 14 gün sonrada adet tarihin olacaktır inşaallah gelmez adetin canım :):)

inşallah canım :)) hatırlıyorum 29 ağustostu bu durumda 12 eylülde adet olmam lazım inşallah olmam :)

Adettim 3 hafta geçikince geç döllenme olmuş oluyor o yüzden öğrenmesi biraz uzun sürüyor ilk yaptığım 2 test negatifti birini adettimin ilk geçiktiği gün yaptım diğerini 1 hafta sonra oda negatifti. 3 hafta geçikme sonrası pozitif çıktı test
Ablamında aynısı oldu canım. doktor geç döllenme olmuş demiş. Hadi hayırlısı inşallah

Back