• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten önce lekelenme ve gebelik

ben bu şekilde kalmıştım :) hatta şaşırdım test yapılınca yok ben adetliyim demiştim :) ama oluyomuş

Şöyle arkadaslar benım adetımı 3 gun gectı yarın 4 olucak ben adetıme 5 gun falan kala kahverengi lekelenmelerim oldu ve gevelik belirtilerimde var göğüs sancısı ağrısı dolgunluk hassasıyet gbı adetten oncede oyle kahverengı lekelenmem oldu 2 gun sımdıde adetım gectı oyle belırtılerımde var adette olmadım adete daırde hıcbır belırtım yok aca olunuyor mu. Yanı var mı boyle bısey olablr mym?

kan testi yaptirirsan daha net bilgi alirsin..

beklenmedik bir gebelik mi?

bende öyle hamile kalmıstım,tuvalete test yapmaya girdim,offf leke olmus camasırım dedim,ama gene de testi yaptım,ve ikinci cizgi silikti,çok mutlu olmustum,kızımı doğumda kaybetsem de hatırlayınca hala cok mutlu ediyor beni
insallah tekrar yasarım o güzel duyguyu ama bu sefer sağlıkla gelir yavrrum

bende öyle hamile kalmıstım,tuvalete test yapmaya girdim,offf leke olmus camasırım dedim,ama gene de testi yaptım,ve ikinci cizgi silikti,çok mutlu olmustum,kızımı doğumda kaybetsem de hatırlayınca hala cok mutlu ediyor beni
insallah tekrar yasarım o güzel duyguyu ama bu sefer sağlıkla gelir yavrrum

Cok sevindim ya inşaallah ama sağlıklı biri birbiri şekilde ve sende insaallah hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde ... Evet üzgünüm çünkü düşük yapmıştım bu kez hamile kalmak istiyorum. Sağlıklı bi şekilde nolur dua edın ltfn...

Merhaba
Ben adetime 10 gun kalasi kahve rengi lekelerlr karsilastim. 3 gun boyunca ama hani bir slipped de bir findik boyunda var yada yok. Gunde o slippedi 2-3 sefer degisturuyirdum. Agrim hic yok.

3 ay once d.k.hapini biraktim. Esimle beraber bir bebegimiz olsun istiyoruz.

Bugun adet olmam gerekirdi fakat uc aydir haptan sonra dengesizlesti biraz ve bugun olmadim.

Sizcr bosyeremi umitlenmis olurum?

Back