Adetten önce idrar testi negatif olup adeti geçince pozitif olan varmi çok merak ediyorum

ceylin-46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2017
2.732
1.499
83
30
Evet kizlar lütfen cevap verin. Benim adetime 3 gün var akşama doğru test yaptim negatif sanki gölge gibi görüyorum ama belkide bana öyle geliyodur bilmiyorum. Sabah yine yapacam test. 2 senedir uğraşıyorum olmuyo bebeğim. Erken mi yaptim testi böyle negatif olup sonra günü geçince pozitif olan varmı

Adetin gecikince birde yapsan olurmu gülüm benim 2 gün vardı yaptım pozitif çıktı ama dış gebelikmiş

Ben regli günü akşam öğrendim iki gün varken test yapmıştım negatifdi

Benim de 2 gün var bata.bu sabah test yaptım malesef negatif ben umut etmiyorum adeti bekliyorum

Benimde bazen oluyo korkuyorum adet olacam diye
İnşallah olmazsın bnm en byük belirti bcak içlerinin ağrımasıydı bi de beyaz akıntı dediğim gbi 2 gün varken yaptım hayalet çizgi bile yoktu sonra il dışına çıktım ve bat gnü akşam geri dönünce yaptım bi de ben hissettim yani en başından içindeki his ne diyor ?

O beyaz akinti bende de var adet oldum saniyorum bakiyorum ki akıntı. Valla önce olumlu düşünüyodum ama testi yapinca olumsuz hissetmeye basladim canım

Bende adete 5 gun varken yapmistimm 8 gun varkende kan vermistim.kan sonucu 1.20 test negatif şuan ara ara kasik ağrılarım oluyor akinti bi geliyor bi gelmiyor geldiginfe de su gibi bsy geliyor goguslerim şişti bende anlamadim buyuduler neyse hakkımızda hayirlisi bu ay korunmamaya basladik allah herkesin gönlüne gore versin insallaaaah

Belkide gec döllenme olmuştur canim hayirlisi olsun adetin gecikirse tekrar test yaptirirsin inşallah biran önce hamile kaliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…