Cevabin için çok sağol canim. İnşallah geçerde adetim yaparim. Sanada Rabbim sağlıklı evlat nasip etsinAdetin gecikince birde yapsan olurmu gülüm benim 2 gün vardı yaptım pozitif çıktı ama dış gebelikmiş
Öyle mi canim yaa ben bugünde yaptim negatif çıktı benimde 2 gün kaldi aglayacam valla keşke benimkide senin ki gibi olsa. Adet olacak gibi sancin varmiydiBen regli günü akşam öğrendim iki gün varken test yapmıştım negatifdi
Vardı canm bcak içlerimde ağrıyorduÖyle mi canim yaa ben bugünde yaptim negatif çıktı benimde 2 gün kaldi aglayacam valla keşke benimkide senin ki gibi olsa. Adet olacak gibi sancin varmiydi
Benimde bazen oluyo korkuyorum adet olacam diyeVardı canm bcak içlerimde ağrıyordu
O duygu çok kötü yaa silikte olsa çıksın diyorum ama yok adet sancin varmı canim bende adet olacağımi düşünüyorumBenim de 2 gün var bata.bu sabah test yaptım malesef negatif ben umut etmiyorum adeti bekliyorum
Benim adet öncesi sancim olmaz adetin ilk 2 günü olur. O yüzden şimdilik sancı yokO duygu çok kötü yaa silikte olsa çıksın diyorum ama yok adet sancin varmı canim bende adet olacağımi düşünüyorum
İnşallah olmazsın bnm en byük belirti bcak içlerinin ağrımasıydı bi de beyaz akıntı dediğim gbi 2 gün varken yaptım hayalet çizgi bile yoktu sonra il dışına çıktım ve bat gnü akşam geri dönünce yaptım bi de ben hissettim yani en başından içindeki his ne diyor ?Benimde bazen oluyo korkuyorum adet olacam diye
O beyaz akinti bende de var adet oldum saniyorum bakiyorum ki akıntı. Valla önce olumlu düşünüyodum ama testi yapinca olumsuz hissetmeye basladim canımİnşallah olmazsın bnm en byük belirti bcak içlerinin ağrımasıydı bi de beyaz akıntı dediğim gbi 2 gün varken yaptım hayalet çizgi bile yoktu sonra il dışına çıktım ve bat gnü akşam geri dönünce yaptım bi de ben hissettim yani en başından içindeki his ne diyor ?
Bende de yoğun sanci olmaz da hani ara ara oluyo her adetten önce yogun sancı adet günü oluyo tabi. İnşallah hamileyizdir testler de çıkmamıştir umarimBenim adet öncesi sancim olmaz adetin ilk 2 günü olur. O yüzden şimdilik sancı yok
İnşallah öyledir.Bende de yoğun sanci olmaz da hani ara ara oluyo her adetten önce yogun sancı adet günü oluyo tabi. İnşallah hamileyizdir testler de çıkmamıştir umarim
Belkide gec döllenme olmuştur canim hayirlisi olsun adetin gecikirse tekrar test yaptirirsin inşallah biran önce hamile kalirizBende adete 5 gun varken yapmistimm 8 gun varkende kan vermistim.kan sonucu 1.20 test negatif şuan ara ara kasik ağrılarım oluyor akinti bi geliyor bi gelmiyor geldiginfe de su gibi bsy geliyor goguslerim şişti bende anlamadim buyuduler neyse hakkımızda hayirlisi bu ay korunmamaya basladik allah herkesin gönlüne gore versin insallaaaah
Insallaaah canim kurban bayramina herkez guzel bir bayram yapar insallaaahhhBelkide gec döllenme olmuştur canim hayirlisi olsun adetin gecikirse tekrar test yaptirirsin inşallah biran önce hamile kaliriz
Keşkeeee Canım .. İnşallahInsallaaah canim kurban bayramina herkez guzel bir bayram yapar insallaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?