• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetten kaç gün öncesinde gebeliği öğrendiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rymruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
347
451
33
Kızlar merhaba bat 12 aralık . İlk gebeliğim kürtajla sonlandırıldı . Belirti göğüs dolgunluğu ve ağrısı dışında başka bi belirti yok bunu adet döneminde de yaşıyorum . İdrar testini kaç gün öncesinde yapsam çıkar acaba ? Beş gün öncesinde yapıp öğrenen kişiler gördüm . Ama evde tek bir tane test olduğu için beklesem mi diyede düşünüyorum

Bence bekle ben 4 gun sonra ogrendim onda bile hcg artisina 1 kez baktik. Hamile kaldigim ay haric oncesinde basliyodum test test kan ver vs gunler gunler oncesinden. Sonra dedim ki testte negatif gorene kdr reglyi gorurum bir kez daha iyi. Hamile kaldigim ay sozum vardi test almadm evdekileri attm. Hergn bgn yarin oldum olcam derken kan verdim 4 gun gecmisti.

Bekleyin bence, biraz daha sabredin. Ben adetten üç gün önce çok çok silik bir çizgiyle öğrendim. Aynı gün kan tahlilinde değer 30,5 çıktı. Ama yumurtlama günümü biliyordum ve test yaptığım gün yumurtlamadan sonra 12. Gündü.

Son günler hiç geçmiyor 🤦🏻‍♀️ Sabır diyorum bekliyorum o zaman kızlar teşekkür ederim

Slm 🙋🏻‍♀️
bende şüpheleniyorum,yumurtlama gününde ilişki oldu. Üzerinden 6 gün geçti ve göbek deliğimden sağ kasığıma inen hafif bir ağrı var. Ayrıca bugün hafif miktarda çok açık pembe leke geldi peçeteye.okuduğuma göre yerleşme 5-7 gün içerisinde tamamlanıyormuş. Belki o yüzdendir bu pembe leke 🤷🏻‍♀️

Ay inşallah hamilesinizdir kızlar. Ben de 16 sını bekliyorum. Bu ay da olmazsa başka yöntemlere bakıcam artık

Son 3 günüm benmde ama hiç ümidim yok hep insan kendinde bi belirti arar ya belirti bile yok göğüs şişliği dışında oda adet zamanımda da şişiyo zaten . Kürtajdan snra bir türlü hamile kalamıyorum . İlk denememde hemen hamile kalmıştım ama oda zaten sonlandırılmak zorunda kaldı 🙄 kürtaj olalı altı ay oldu bakalım ne kadar daha bekleyecem

ben kan testı ile 5 gün öncesınden ögrendım :) eşim devamlı karnın şişti hamilemisin bır doktora gıdelım demıstı doktor kan testı yaptı ertesı gun hamıle oldugumu ogrendım 26 aralık adet gunumdu ben 21 ocakta kan verdım 22 sınde hamıle oldugumu ogrendım 6 subattada kalp atısını duydum :) ve oglum suan 2 ay 20 gunluk

Kızlar merhaba bat 12 aralık . İlk gebeliğim kürtajla sonlandırıldı . Belirti göğüs dolgunluğu ve ağrısı dışında başka bi belirti yok bunu adet döneminde de yaşıyorum . İdrar testini kaç gün öncesinde yapsam çıkar acaba ? Beş gün öncesinde yapıp öğrenen kişiler gördüm . Ama evde tek bir tane test olduğu için beklesem mi diyede düşünüyorum
4 kala öğrendim ben

Adete 5 kala idrarda silik olarak , 4 kala kanda 27yle ogrenmistim.

Döllenmeye bağlı bazıları regliden önce silik çizgi ile anlıyor hamile olduğunu bazıları ise regli geçtiğinde..siz bekleyinn regli günü geçince yapın Testi hatta bi 5 gün geçsin öyle yapın çünkü bazı gecikmeler mevsimsel olabiliyor

6gün kala öğleden sonra idrariyla hatta çok çok hafif ince çizgi öğrendim.Ama inanın erken öğrenince zaman geçmiyor bazen belirtilerde benziyor bosyere test masrafı sonra...adetten bir gün geçsin bari.

Son düzenleme:
Kızlar 16 aralıkta adet tarihim 3 aralıkta beraber olduk sağ kasigim ara ara ağrıyor inşallah hamisim

3 gün önce öğrenmiştim.
Hatta 8 gün kala kaısk ağrısı vs ile kaıdn doğuma gittim test yapıldı yok dendi
5 gün sonra idrar yolu enfeksiyonu şüphesi ile kasık ağrısı bel ağrısı vs ile dahiliyeye gittim bu sefer. Antibiyotik tedavisi öncesi bi test yapalım dedi ve gebeymişim.

İlk hamileliğimde 3 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim şuan da şüphe var 6 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı şuan 2 gün geçti adetim daha test yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum

İlk hamileliğimde 3 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim şuan da şüphe var 6 gün kala kan verdim çıkmadı 2 gün kala idrar testi yaptım çıkmadı şuan 2 gün geçti adetim daha test yapmadım yarın yapmayı düşünüyorum
Çok merak ettim seni sonucu bildirir misin

Back