Gebeliğe Hazırlık Adetten Hemen Sonra Yumurtlama Olur mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

McGrath

Babymama
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
2.539
5.187
358
Merhaba kızlar :) bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanmak istedim. Bir süredir gebelik deniyoruz. Adetlerim kısmen düzenlidir, 30 gün periyodunda oluyor aşağı yukarı. Adetim biteli üç gün oldu ve öylesine bir ovulasyon testi yapayım dedim ve silik şekilde t kısmı pembe çıktı. Adetten hemen sonra yumurtlama olur mu acaba? Veya hormon bozukluğu vs buna sebep olabilir mi, yaşayan oldu mu :)

merhaba benimde adet dongum 30 adetim 7 günde komple biter bende geçen ay kullanmıştım ovulasyon 11.gun erken yumurtlama gördüm yani takip etmek lazim erken olabilir. adete on gün kalada hamile olduğumu öğrendim yumurtlama erken olduğu için

Anladım mesajınız için teşekkür ederim. Normalde ovulasyon olmadığında test kitinde T çizgisi bembeyaz mi oluyor? Acaba bu pembelik illa ovulasyona işaret eder mi onu merak ediyorum :)

Anladım mesajınız için teşekkür ederim. Normalde ovulasyon olmadığında test kitinde T çizgisi bembeyaz mi oluyor? Acaba bu pembelik illa ovulasyona işaret eder mi onu merak ediyorum :)
hafif pembelik herzaman çıkıyor tabiki normalde vücudumuzda olan bir hormon zaten onemli olan ovulasyona kadar koyulup pik olmasi

Fotosunu atarsanız daha iyi yardımcı olurlar size :)

Adetim 8 Ağustos ta bitti. Ovulasyon testi yapmaya ne zaman baslamam doğru olur.Tesekkurler

Ben bu yumurtlama muhabbetini hiç anlayamıyorum. Her yerde 28/30/32... günde bir olanların 14/16/18... gününde yumurtlama olacağını okuyorum, doktorlarda aynı şeyi söylüyor. Benim de sizin ki gibi 30 günde bir oluyor, yumurtlama tesi hiç yapmadım, indirdiğim tahmini takvimlerle hareket ediyorum. Ama demek ki onların da pek güvenilirliği yokmuş.

Olur. Benim adetim bittiği günün ertesi günü yumurtlamam oldu. kasık ağrımdan anladım test yaptım ve t çizgisi daha koyuydu. Hamilelik de oldu ancak bende kan pıhtılaşması oldugundan kayıpla sonuçlandı.adetim 28-29 gün sürer ancak erken yumurtlama olabiliyor. Hatta bebek 1 hafta önden gidiyordu erken yumurtladıgımdan

Kızlar merhaba ayın 13ünde(adetin 8.günü) doktora gittim. Adet döngüm 30günde bir. Doktor 23mm yumurtamın olduğunu ve Yumurtam çatlamak üzere olduğunu söyledi. Normalde 16.gün yumurtlardım çok şaşırdım 8.gün yumurtladığıma. 5gün ilişki önerdi. Ve biz o günleri değerlendirdik. Ve benim 3-4gündür mide bulantım, aşırı halsizlik kas ağrısı, uyku, bazen beyaz bazen sarı akıntılarım ve baş ağrım vardı. Bende mide bulantısı(çok şiddetli değil gün içinde zaman zaman oluyor, anlam veremiyor biraz normal bulantıdan farklı) ve baş ağrısı için korktum korona falan bulaştı sandım test yaptırdık negatif çıktı dün.Bugün adetimin 17.günü ve sabahtan beri de girip çıkan kasık batması ve gaz sıkıntısı yaşıyorum. Sizce gebelikten olabilir mi? Biliyorum belirtiler için erken ama aklıma başka bişey gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?

Korona negatif çıktı değil mi? Üşütmüş olabilirsiniz gibi geldi bana. Yumurtlama üzerinden 9 gün geçmiş sanırım, sabah bir gebelik testi yapın bence bu belirtiler gebeliktense hızlıca döllenip kanda ve idrarda hcg hormonu salmış olabilir diye düşünüyorum. Yani normalde 10. Günde cok nadiren çıkar varsa ama bu kadar belirti gebeliktense çıkar sanırım.

Evet canım negatif çıktı corona

Erken gebelik testiyle yumurtlamadan 11 gün sonra hamileliğimi öğrenmiştim silik çizgiyle. yarın ya da öbür gün ilk idrarla deneyin gebelik olabilir. Rabbim gönlünüze göre versin

Sonucunuz ne oldu acaba? Ben de hep 14 15. Gün diye biliyordum ilk defa 10.gün aman yapayım dedim pik gördüm ama erken diye ihtimal vermiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…