Adetten Hemen sonra hamile kalınırmı ?

bencede bende öyle yapıcam en az 4 gun gecsın bakalım

Zorla üzuyoruz kendimizi

Adet dönemleriniz ortalama kaç gün sürüyor: 32 gün

Ay: ekim
Gün: 25
Yıl: 2013

Yaklaşık yumurtlama (ovulasyon) tarihiniz: 12.11.2013
dıyo ama szın demenıze göre 7si 8 siii yanı bgun ve yarınn

Sizi yanlis bilgilendirmek istemem bende daha yeni evliyim yarin iki ay olcak bu konularada yeniyim ama baya arastiriyorum kasiyorum olucakmi olmiycakmi diye:)

hyrlı akşamlar size bir şey sormak istiyorum ben bu ay adetim beş gün geçti ama oldum şimdide aşırı derecede bulantım var acaba hamile kalmış olabilir miyim acaba

Sizi yanlis bilgilendirmek istemem bende daha yeni evliyim yarin iki ay olcak bu konularada yeniyim ama baya arastiriyorum kasiyorum olucakmi olmiycakmi diye:)

canımm bende 3 ay olucak ama cocuk ıstıyorum hmen buyusunkı ıs bulmam lazım cocugu bakıcıya vermemk ıcın fedakarlık yapıyorumm :))

hyrlı akşamlar size bir şey sormak istiyorum ben bu ay adetim beş gün geçti ama oldum şimdide aşırı derecede bulantım var acaba hamile kalmış olabilir miyim acaba

canım gnelde adet gunlerı bulantıda olur ama aklında kalmasın test yap ıstersen adetn btrtkden sonra

Canim 32 gün sürdüğü icin senin ki 14. Günü olmuyor. Bir kaç gün ileri atiyor.28 günde olsaydın o şekilde olurdu:) buarada günlerindesin iyi çalış)

Son düzenleme:
Bende buay bi tuhafim ... Adetim 1 gün gec oldu 2 aydir yumurtlaama tarihinde yapioruz hep .. Bu ay adetim sancisiz ama hayatimda ilk kez bulantili gecti ... Halada midem bulaniyo gecen hafta bitti adetim .. Suan yumurtlama dönemindeyim ama adetten önce baslayan bulantim hala sürüyo ... Cogu kez cikardim yemek yiyemiorum anneme sordum kiz kardesime hamileyken 3 ay adet görmüs .. Yap dedi test .. Ama cesaretim yok negatifi görmeye test aldim ama yapmicam galiba acaba hamilemiyim yaaa benim kasik agrim inanilmaz olunca ogün yumurtlama günüm oluyo ve hemen ogün yapiyoruuz öncesi ve sonraki gün ... 2 aydir öle denk gelmis .. Acaba hamileyimde adet görmüs olabilirmiyim ..? Mümkün mü?

Evet bende adet bitiminden hemen sonra hamile kaldım. zaten adet gününden 1 hafta önce veya adet bitiminden gecen 1 hafta süre icinde kolay hamile kalınıyor diye biliyorum.

hamile kalabiliyormuş bi doktorun bu konu üzerine tezini okudum internetten indirip adet gününden 3-4 gün sonra kalınabiliyormuş o da şu şekilde spermler vajina içerisinde 3 gün canlı kalabiliyomuş en fazla nadir de görülse 5 günde canlı kalabiliyorlarmış bu 3 gün içerisinde yumurta olusumu olursa canlı kalan spermler yumurtayı dölleyebiliyormuş yani en önemlisi spermleri ilişkiden sonra vajina içinde tutmak eger sperm hücreleri sağlıklıysa sayıları normalse yaşayabilir ve ovulasyon gününden baska bi zamanda yada adet döneminden sonra a hamile kalınabiliyormuş

kendımden ornek vereyim bilindik şeyler ama belimin altına yastık koyuyorum hafif gece ilişkiden sonra o şekilde uyuyorum bazen arada sabahları cok az sperm dısarı cıkısı oluyo bazende hiç olmuyo bu sekılde ılk defa bu ay denedım ve ilişkiden 2 gun sonra adetime 15 gün varkenden gögüslerim şişti gaz problemı oluyo arada mide yanması kesin bi sonuç vermeyebilir belki ama süpheleniyorumda

arkadaşım 32 günde bir adet görüyorsan 16'ıncı gün ve sonraki 5-6 gün sanırım en etkili günlerin olcaktır.

Merhaba arkadaşlar. Benim de adetim önceki gün bitti hemen başladık çalışmalara. Inşallah bu sefer olur 6. Denemedeyiz. Adetlerim düzenli doktora da gittim bişey yok dedi. Rabbim hayırlısıyla versin her isteyene insallah

Kızlar ben 14.09.2014 de evlendim 1,5 ay olucak iste ama çocuk istiyoruz eşimle adetten 1 gün sonra ilişkiye girdik 2,3 devam etti yani sizce hamile kalabilirmiyim

20 ekimde adet oldum 4 gün surdu 1 gün sonrada ilişkiye girdik cvp verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…