• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten Hemen sonra hamile kalınırmı ?

Eso1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
380
23
123
34
Kızlar 30 unda adetım bıttı 31 ınden sonra korunmadık adettenten sonra hamıle kalanlar warmı? ben 32.gunde bır oluyorum yanı sureklı 2 gun atıyo adetım. sızce ovulasyon tarıhım erken olabılırmii ?

Tam tersi canım erken değil geç olur yani ortalama 14 ile 18. Günler arasıdır tahmini ama internette hesaplayıcılar var ordan bakmanı tavsiye ederim

evet hamile kalabilirsin ben adetten sonraki ilk günler hamile kalmistim

Tam tersi canım erken değil geç olur yani ortalama 14 ile 18. Günler arasıdır tahmini ama internette hesaplayıcılar var ordan bakmanı tavsiye ederim

ovulasyona göre yapamam cunku eşimle bı sure ayrı kalmak zorundayız nyse kısmet bakalımm :)

evet hamile kalabilirsin ben adetten sonraki ilk günler hamile kalmistim

Hadi bakalım inşallah bırazda kararsızlk var bende.. karıyermı cocuk mu dıye kpss war önumde ama hayırlısı bu ay olursa olur yoksa ertelemek zorunda kalıcam..

Kızlar 30 unda adetım bıttı 31 ınden sonra korunmadık adettenten sonra hamıle kalanlar warmı? ben 32.gunde bır oluyorum yanı sureklı 2 gun atıyo adetım. sızce ovulasyon tarıhım erken olabılırmii ?

hamile kalman çok zor canım çünkü yumurta bir regl döneminde sadece bir gün canlı olabiliyor oda genelde 14-16. günler arasındadır. ovülasyon tarihini hesaplarsan eger hamile kalabilecegin günler zaten belli oluyor

hamile kalman çok zor canım çünkü yumurta bir regl döneminde sadece bir gün canlı olabiliyor oda genelde 14-16. günler arasındadır. ovülasyon tarihini hesaplarsan eger hamile kalabilecegin günler zaten belli oluyor

26 sında belli olur sanırım :) haber verırım hesapladım canım

Ben bu ay ole denedim ama olmadı sanirim bugun gittim test yapmaya gebe deglsnz dedi ama ben hala hamileyim de sanki erken test yaptrdim dye dsunuyorum cnki adetim ayin daha 20 si gibi olucak cok heycanlanmistim bekleyemedim adetimi yinede umutluyum ama bellide olmaz kismet:)

Son düzenleme:
Ben bu ay ole denedim ama olmadı sanirim bugun gittim test yapmaya gebe deglsnz dedi ama ben hala hamileyim de sanki erken test yaptrdim dye dsunuyorum cnki adetim ayin daha 20 si gibi olucak cok heycanlanmistim bekleyemedim adetimi yinede umutluyum ama bellide olmaz kismet:)

ohooo canımcım sen de bayaaa bi erken yapmışsın hani varsada belli olması çok zor benim bile 14ünde senin gibi tez canlılık yaptım sonuç negatif..... :)

walla kısmet bende bu yumurtlama gununu anlamadım ya :D adet oldugun gunden ıtıbarenmı 14 gun sayıyosuun senın hangı gundu ogune denk getır bnce :D

walla kısmet bende bu yumurtlama gununu anlamadım ya :D adet oldugun gunden ıtıbarenmı 14 gun sayıyosuun senın hangı gundu ogune denk getır bnce :D

Canim 23 ekim di zatn adet tarihim o gunden sayinca 14 . Gun yumurtlama gunu oluyo bnn bugun dha 16.gunum oldgu hlde gttm hm idrar hm kan yptrdim rezillik::D

Canim 23 ekim di zatn adet tarihim o gunden sayinca 14 . Gun yumurtlama gunu oluyo bnn bugun dha 16.gunum oldgu hlde gttm hm idrar hm kan yptrdim rezillik::D

bunu doktora neye söylemeseydın barı :D bu ne sabırsızlık kııız :27: ben 25 ekımde oldum bugun yumurtlama gunum oz aman dogrumu sımdı ben yumurtluyomuyum yanı :D:1:

Doktora gitmeden direk test yaptirdim :D evet bugun ve bu onmzdeki günler senn icin inemle benim icinde calismalara devam:)) yani soyle soyliyim canim 28 gunde bir adet goruyosan 14. Gun yumurtlama donemi diyolar :D

bunu doktora neye söylemeseydın barı :D bu ne sabırsızlık kııız :27: ben 25 ekımde oldum bugun yumurtlama gunum oz aman dogrumu sımdı ben yumurtluyomuyum yanı :D:1:

Ama neden yaptrdim biliyomusun ben adetten sonra belki hamile kalmışım dir dedim ya cunki cok kasik bel agrim vardi gozum flan karariyodu haksizda degildim yaptirmakta hala hamileymisim gibi geliyo:D ama bu bana ders oldu ya bidaha tobeee hc bi belirtiye inanmycam adet gunum gecmedenn

Back