• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten hemen sonra hamile kalınır mı?

morkalem2024

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
21
3
6
26
Merhaba hanımlar, adet bitiminden hemen sonraki gün korunmasız ilişkiyle hamile kalınır mı? yani yumurtlama zamanına epey varken.

Ben o şekilde kaldım. 4 gün adet , 5. gün tek ilişki. Üstelik yumurtlama zamanlarım çok düzenliydi , 12-14. günlerde oluyordu .

Merhaba hanımlar, adet bitiminden hemen sonraki gün korunmasız ilişkiyle hamile kalınır mı? yani yumurtlama zamanına epey varken.
Ben de öyle kaldım tek ilişki değildi ama adetim gecikmeden betam yüksekti ve kontrole gittiğimizde iki gün sonra kesenin görüleceği bu yüzden adet bitimi hamile kaldığımı söylemişti doktorum.

ben öyle hamile kaldım. reglim bitti, ertesi gün tek bir ilişki oldu. 16 gğn sonra, reglime 4 gün varken hamile olduğumu öğrendim 🥰

Benim de regl sonrası tek ilişki ile küçük kızım oldu
Bu arada yumurtlama günüm de düzenlidir
Eşim Rusya da bir araştırma atmıştı Türkçe ye çevirip kadının vücut ph sına göre 10 güne kadar yaşayabiliyormus spermler özellikle xx olanlar

Son düzenleme:
Eşim Rusya da bir araştırma atmıştı Türkçe ye çevirip kadının vücut ph sına göre 10 güne kadar yaşayabiliyormus spermler özellikle xx olanlar
Yaa bize neden beş gün yaşıyor diyorlar en fazla 🥺

Yani böyleyse o zaman hamilelik daha kolay olurdu çünkü düşünsenize 10 gün yaşıyor yani muhakkak yumurtlamaya denk gelir 😯😯 bizim doktorda en fazla 3 gün demişti tabi neye göredir bilmiyorum ama

Yaa bize neden beş gün yaşıyor diyorlar en fazla 🥺

Doktorumun bize dediği de 3 gün 😱
İstisna olabilir neye göre değerlendirildi bilmiyorum aradım bulamadım internette 2016,2018 arası rusya da bir dergiden atmıştı Türkçe ye çevirince de öyle çevirmiş olabilir bizdeki bir hafta on gün tabiri gibi belkide
Belkide tam çevirdi o dönem spiralle tek ilişki de nasıl hamile kaldım diye çok sorguluyordum

Yani böyleyse o zaman hamilelik daha kolay olurdu çünkü düşünsenize 10 gün yaşıyor yani muhakkak yumurtlamaya denk gelir 😯😯 bizim doktorda en fazla 3 gün demişti tabi neye göredir bilmiyorum ama
ovulasyon testi ile belli oluyor yumurtlama günü ama hamilelik gerçekleşmiyor o günkü ilişkide 3 gün yaşıyorsa o gün hamilelik olmalı ama olmayabiliyor
Yada tam tersi durumlarda olabiliyor

Son düzenleme:
İstisna olabilir neye göre değerlendirildi bilmiyorum aradım bulamadım internette 2016,2018 arası rusya da bir dergiden atmıştı Türkçe ye çevirince de öyle çevirmiş olabilir bizdeki bir hafta on gün tabiri gibi belkide
Belkide tam çevirdi o dönem spiralle tek ilişki de nasıl hamile kaldım diye çok sorguluyordum
Nasip işte neyin ne olduğu bazen pek bilinmiyor canım

Back
X