Adetten 4 gün önce negatif görüp gebe olduğunu öğrenen var mı?

busrazxcv

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2023
137
22
26
Hanımlarrr adetime 4 gün var ama birçok belirtiyi yaşıyorum normalde test yapmazdım ama dayanamayıp yaptım negatif gördüm benimle aynı durumu yaşayıp gebe olduğunu öğrenen var mı acabaaa bir ümit beklemedeyim 🙂

Belirtilerim: yumurtlamadan itibaren geçmeyen şiddetlenen göğüs acısı, sağ ve sol kasıgıma batmalar, el ayak üsümesi birden ateş basması, aşırı duygusallık( her şeye ağlıyorum ), mide bulantısı( dün sevdiğim lokantaya girdik kokudan midem bulandı geri çıktım), şiddeti az baş dönmesi birkaç belirti adet öncesi de oluyor fakat bu kadar belirti ilk kez yaşıyorum özellikle göğüslerim yatarken bile çok acıyor

Son düzenleme:
Adetten 2 gün önce negatif görüp 2 gün gecıkme ıle pozıtıf olduğunu ogrendım
aaaaa gerçekten mi mesela benim 23 nisandı en son adet tarihim olmadım adet dün kan verdim negatif çıktı 10 gün beklicem eğer adet olmazsam tarlusal adet söktürücü kullanıcam

Hastaydım doktor antibiyotik vermıstı ne olur ne olma diye erken gebelık testi yaptım negatif çıkınca ıctım sonra adet günüm 2 gün gecıktı ılk ilaca bağladım sonra sabah ıcıme kuşku düştü test yapayım dedim yaptım pozıtıf ınanamadım 4 kere test yaptım hepsı pozıtıftı sonrasında 2 aylıkken kabı durdu kaybettım maalesef

Hastaydım doktor antibiyotik vermıstı ne olur ne olma diye erken gebelık testi yaptım negatif çıkınca ıctım sonra adet günüm 2 gün gecıktı ılk ilaca bağladım sonra sabah ıcıme kuşku düştü test yapayım dedim yaptım pozıtıf ınanamadım 4 kere test yaptım hepsı pozıtıftı sonrasında 2 aylıkken kabı durdu kaybettım maalesef
Çok üzüldüm sizin adınıza bende kaybettim bebeğimi çok zor bir durum umarım mutlu haberler alabiliriz 🥰 belirtileriniz var mıydı peki

aaaaa gerçekten mi mesela benim 23 nisandı en son adet tarihim olmadım adet dün kan verdim negatif çıktı 10 gün beklicem eğer adet olmazsam tarlusal adet söktürücü kullanıcam
Sizin belirtileriniz var mı acaba? Ben 45 gün gecikmeyle öğrenmiştim gebeliğimi hissetmiştim doktor adet söktürücü vermişti ama ben kullanmadım zaten sonra da öğrendim geç döllenme olmuş

Benim de bi düşüğüm var dört gün önce kanda baya baya çıkmamıştı 0.08’di değer. Gecikmenin 4. günü 458’di. Umarım vardır❤️

benimde 1 düşüğüm oldu , adetten 3 gün önce negatifti , 1 gün gecikme ile pozitifi gördüm

Adetten 2 gün önce negatif görüp 2 gün gecıkme ıle pozıtıf olduğunu ogrendım
Adet ağrınız var mıydı ?
benimde 1 düşüğüm oldu , adetten 3 gün önce negatifti , 1 gün gecikme ile pozitifi gördüm
bende geçen ay mayısın 7 sin de kimyasal gebelik geçirdim neredeyse 5 gündür adet olacak gibi ağrım var hemde baya baya sürekli oldum mu diye lavobaya gidiyorum adete 4 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı şuan 1 gün kaldı ama hala olmadım heran olacak gibi ağrım ve ıslaklık var merak ettiğim sizinde adet ağrısı olmuş muydu? Bu arada göğüslerim de çok hassastı şimdi hassaslığı geçti şişlik var

Benim de bi düşüğüm var dört gün önce kanda baya baya çıkmamıştı 0.08’di değer. Gecikmenin 4. günü 458’di. Umarım vardır❤️
bende geçen ay mayısın 7 sin de kimyasal gebelik geçirdim neredeyse 5 gündür adet olacak gibi ağrım var hemde baya baya sürekli oldum mu diye lavobaya gidiyorum adete 4 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı şuan 1 gün kaldı ama hala olmadım heran olacak gibi ağrım ve ıslaklık var merak ettiğim sizinde adet ağrısı olmuş muydu?

bende geçen ay mayısın 7 sin de kimyasal gebelik geçirdim neredeyse 5 gündür adet olacak gibi ağrım var hemde baya baya sürekli oldum mu diye lavobaya gidiyorum adete 4 gün kala kan testi yaptırdım negatif çıktı şuan 1 gün kaldı ama hala olmadım heran olacak gibi ağrım ve ıslaklık var merak ettiğim sizinde adet ağrısı olmuş muydu?
Evet hem de birebir adet ağrısı olmuştu. Birkaç gün adet oldum olacağım diye gezdim. Bi gün sabah tam anlamıyla adet sancısıyla uyandım tamam dedim bu sefer başladı ama yine gelmedi. O gün peçeteye gelen pembe bi nokta şeklinde yerleşme kanaması oldu. Eve geçip kaset test yapmıştım çıkmıştı. Gecikmenin üçüncü günüydü. Eğer kısa süreli gelip gidiyorsa hamilelik olabilir🌸 Kasık batması var mı? Bende aynı zamanda iğne batar gibi kasıkta batma oluyordu.

X