- Konu Sahibi Yenigelinn44
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetten 4 gün önce gebelik testi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #erkendöllenme gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Erken göründü diye neden korkuyorsunuz ki ? Tebrik ederim
- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
Demek ki bebek var ondan çıktı direk
Benim 6 gün öncesinde silik çıkmıştı.
Bu şekilde kırmızı çıkıp yanlış olanda görmedim.
Hayırlı olsun bebeğin. Yarın bi kan verirsin
Benim 6 gün öncesinde silik çıkmıştı.
Bu şekilde kırmızı çıkıp yanlış olanda görmedim.
Hayırlı olsun bebeğin. Yarın bi kan verirsin
Erken döllenme olmuştur ondan erken görünmüştür. Bi önceki ile kıyaslamà rahat ol. Gözün aydın bal gibi gebesinArkadaşlar bundan üc ay önce kimyasal gebelik geçirdim.adetime dört gün var suan bugun dayanamayıp aksam üzeri test yaptım cok net ikinci cizgi cıktı korkuyorum neden erken gorundu diye takıntı yaptım bakar mısınız bi
Cok tesekkur ederim cok uzuluyordm olmayacak diye hala inanamıyorum
- 22 Ağustos 2010
- 660
- 504
- 303
Belki de ikizdir bthcg artışı fazladır Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Insallah cok sagolun ,
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Benimde oyle.ama ikinci çizgi bı tık daha açık ama kanda negatif çıktı Perşembe doktora gitcemArkadaşlar bundan üc ay önce kimyasal gebelik geçirdim.adetime dört gün var suan bugun dayanamayıp aksam üzeri test yaptım cok net ikinci cizgi cıktı korkuyorum neden erken gorundu diye takıntı yaptım bakar mısınız bi
Ben kanda daha yaptırmadımBenimde oyle.ama ikinci çizgi bı tık daha açık ama kanda negatif çıktı Perşembe doktora gitcem
Kızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmam bugun gene deneme amaçlı başka bir marka test yaptım idrarda hiç çıkmadı çizgi anlıyamıyorum
- 12 Haziran 2020
- 588
- 1.191
- 28
- 32
Ayy doktora sinir oldum bana da aynısıni demislerdi ama icimden ya bi git hamileyim işte dedimKızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmam bugun gene deneme amaçlı başka bir marka test yaptım idrarda hiç çıkmadı çizgi anlıyamıyorum
Ve dogurdum ni çocuğu.
Şunu da anlatayım bir defasında adetim 20 gün gecikti ıAma idrar testim silik de olsa hiç çift çizgi çıkmadı. Kan testi verdim. 0.01 sonucunu aldim.
Yani bu adet gecikmeyle falan alakalı değil. Hamilesin canım gozunaydin. Şimdi ağlama mutlu ol ama kimseye deme 1 hafta sonra tekrar kan testi ver 250 üstleri görürsün.
peki bugün çizgi çıkmaması hiç idrar testinde hcg min düştüğü anlamına mı geliyor
Malesef kanamanız basladı mı bir HCG verseydinizpeki bugün çizgi çıkmaması hiç idrar testinde hcg min düştüğü anlamına mı geliyor
- 5 Şubat 2020
- 487
- 443
- 23
Maalesef bende de aynı durum olmuştu tıpkı sizin gibi bir gün önce aynı bu değer çıktı adet günü olmadım ama sonraki gün kan verdim değer hem düşmüş hemde kanamam olmuştu sonra üstüne iki daha kimyasal gebelik yaşadım genetik testlerimizi yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı şimdi ilaç kullanıyorum galiba sanırsam böyle düşük değerlerin çoğu kimayasala gidiyor ama çokça dua edin yine de umudunuzu kırmayın kimisininde yükseliyor yani artık nasip işiKızlar merhaba adetime 2 gün kala yani dün öylesine ovülasyon testi yaptım denemek amaçlı koyu çıktı bir tane daha yaptım ods koyu çıktı şüphelenip gebelik testi yaptım silik çıktı çok az görünüyordu derken erken gebelik testi yaptım daha belirgin çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim beta hcg 23,14 çıktı pozitif görünüyor ama kimyasal gebelik veya dış gebelik olabilir daha adet olmadığın için adet öncesi hcg değerinde yükselmiş olabilir hemen sevinme dediler açıkcası... böyle bir durum yaşayan varmı veya yükselirmi ben şuan gebemiyim bilmiyorum yarın adet olmam gerekiyor ama inş olmam bugun gene deneme amaçlı başka bir marka test yaptım idrarda hiç çıkmadı çizgi anlıyamıyorum
Dün hcg verdim 35,64 olmuştu bir önceki gün 23,14 tü idrarda erken gebelik testinde pozitif çıktı dündeMalesef kanamanız basladı mı bir HCG verseydiniz
Hayır adet olmadım kanama yokDün hcg verdim 35,64 olmuştu bir önceki gün 23,14 tü idrarda erken gebelik testinde pozitif çıktı dünde
Benim cumartesi 23,14 pazar 35,64 çıktı bugün adet olmadım beklicem perşembeye kadar adet olmazsam doktora gidicem . Şuan aynımı sizinle?Maalesef bende de aynı durum olmuştu tıpkı sizin gibi bir gün önce aynı bu değer çıktı adet günü olmadım ama sonraki gün kan verdim değer hem düşmüş hemde kanamam olmuştu sonra üstüne iki daha kimyasal gebelik yaşadım genetik testlerimizi yaptırdık bende kan pıhtılaşması çıktı şimdi ilaç kullanıyorum galiba sanırsam böyle düşük değerlerin çoğu kimayasala gidiyor ama çokça dua edin yine de umudunuzu kırmayın kimisininde yükseliyor yani artık nasip işi
Artısı iyi iki günde bir iki katı beklenir dizinde bir gune gorw normal artmıs icinizi ferah tutun
- 5 Şubat 2020
- 487
- 443
- 23
Sizin ki artmış gözünüz aydın yarın bir daha verin çıkmış olması gerek iki katına benim öyle olmamıştı bende aynı sizin değer gibi çıktı iki gün sonra verdim düşmüş 10 lara falan sonra zaten adet oldum ben üstüne iki kere daha kimyasal yaşadım şuan hamile değilim bebe aspirini kullanıyorum benim değerler artmıyor hiç hamile kalabiliyorum ama değer zerre yükselmiyordu İnşaAllah ilaçların etkisi olur bu ay bakalım olur İnşaAllah ama siz içinizi ferah tutun sizin değer artmış sonrası yükselir benceBenim cumartesi 23,14 pazar 35,64 çıktı bugün adet olmadım beklicem perşembeye kadar adet olmazsam doktora gidicem . Şuan aynımı sizinle?
Allah sizede banada ve bekleyen herkese evlat nasip etsin canınızı sıkmayın inşallah herşey çok güzel olucak inşallah ilaçlar işe yarar sizde inanıyorum yarayacakSizin ki artmış gözünüz aydın yarın bir daha verin çıkmış olması gerek iki katına benim öyle olmamıştı bende aynı sizin değer gibi çıktı iki gün sonra verdim düşmüş 10 lara falan sonra zaten adet oldum ben üstüne iki kere daha kimyasal yaşadım şuan hamile değilim bebe aspirini kullanıyorum benim değerler artmıyor hiç hamile kalabiliyorum ama değer zerre yükselmiyordu İnşaAllah ilaçların etkisi olur bu ay bakalım olur İnşaAllah ama siz içinizi ferah tutun sizin değer artmış sonrası yükselir bence