- 26 Ağustos 2020
- 986
- 1.124
- 33
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çıkabilir tabi bende gördüm hafif silikArkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif erken gebelik testinde hayalet bir çizgi var sanki böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı
Teşekkür ederim çok sağol olun biraz aceleci davranıyorumYani çıkabilir tabi bende gördüm hafif silik
Ama daha çok yeni adetinizin geçmesini bekleyin
Varsa zaten çıkacaktır
Haklısınız.. İnşallahEvet ama bu sadece üzer kimyasala da dönebilir
Bu stres yapıyo oda bebek varsa ona zarar
Adetiniz geçsin yada tam o gün tekrar ilk idrar ile yapın daha doğru sonuç alırsınız inşallah![]()
Açıkçası son 2 gündür sabırsız ben aynı şeyi görüyorum kendi erken gebelik testimdeArkadaşlar adetime 4 gün var normal test negatif erken gebelik testinde hayalet bir çizgi var sanki böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı
Başka belirtilerin var mı?Açıkçası son 2 gündür sabırsız ben aynı şeyi görüyorum kendi erken gebelik testimde
Adet olacağım zaman olan akıntı şeklinde değil beyaz süt gibi bir akıntı geldi şaşkın şaşkın bu ne dedim ilk kez gördüm.Adetime son 2 gün kaldı sonuç ne olacak neden silik çıkıyor hiç bilmiyorum inşallah bebiş vardir ikimizde de![]()
Canım umudunu bozmak istemem ama bende de o akıntı gelmişti ama adet oldum malesef ama herkesin bünyesi farklı inşallah sende vardır.. Doktora gidicen bugün bakalım bu ay ne diyecekAçıkçası son 2 gündür sabırsız ben aynı şeyi görüyorum kendi erken gebelik testimde
Adet olacağım zaman olan akıntı şeklinde değil beyaz süt gibi bir akıntı geldi şaşkın şaşkın bu ne dedim ilk kez gördüm.Adetime son 2 gün kaldı sonuç ne olacak neden silik çıkıyor hiç bilmiyorum inşallah bebiş vardir ikimizde de![]()
Sürekli uyku hali ve sık idrara çıkma belirtilerim var yine test yaptım yine silik bu defa silikligi daha belirgin ama anlamadımBaşka belirtilerin var mı?
Hiç bilmiyorum ki canım belkiadet olucak ama hiç adet olacağım zaman böyle bir şey yaşamadım şaşırıyorumCanım umudunu bozmak istemem ama bende de o akıntı gelmişti ama adet oldum malesef ama herkesin bünyesi farklı inşallah sende vardır.. Doktora gidicen bugün bakalım bu ay ne diyecek
Hadi bakalım inşallah bir belirtidirHiç bilmiyorum ki canım belkiadet olucak ama hiç adet olacağım zaman böyle bir şey yaşamadım şaşırıyorum
Kan verdiğinde haber ver inş vardır.Sürekli uyku hali ve sık idrara çıkma belirtilerim var yine test yaptım yine silik bu defa silikligi daha belirgin ama anlamadım
Merhaba sonucunuz ne olduİnşallah haber veririm pazartesi veya salı kan vercem![]()
Bana var gibi geldi hangi markaMerhaba hanimlar. Hamilelik varmi? Lutfen yardim edinEki Görüntüle 2844890