ayni seyi bende yeni yasadim.
eger akinti acik renk'se zaten hicbir sorun yok, herzaman akinti olmasi gerekir bayanlarda, vajina mikroplara karsi korunmasi icin.
ama eger dediginiz kahverengi akintiysa bu konuya göz atin isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/578878-reglden-once-kahverengi-akinti.html
Benimde adet oncesi akintim yogunlasirdi goguslerim agrirdi ama hamilelik belirtisi de olabilir Benim ilk belirtim asiri gogus agrisiydi
Korunma hapi felan kullaniyormusun ?
Regl olmadan 4-5 gün önce bende şeffaf akıntı hep başlar. Bu normal, hatta kış aylarında sanırım biraz üşüttüğüm için ayaklardan daha yoğun bile olur diyebilirm...
canım doğrudur normaldir fakat bende daha önce olmazdı hiç diğer zamanlarda çok akıntım olurdu ama aksine adetime 1 hafta kala kupkuru olurdum.. o yüzden merak edip sordum
Olsun uzulme canim hayirlisi olsun herseyin bir vakdi zamani vardir Bende hic beklemedigim anda hamile kaldim Allah isteyen herkese saglikli bebecikler nasip Etsin insallah
kızlar bende de son 1 haftadır ıslaklık var. akıntı diyemem çünkü akan bir şey yok ama peçeteyle silince akıntı olduğunu fark ediyorum. hiç olmazdı böyle bir şey ne olaki?
ben o akıntı için fitil kullanmıştım doktora danışın isterseniz geçmiş olsun.
doktor ne demişti peki size? yani matar olabilir mi diye düşünüyorum ama mantar daha önce olmuştum öyle bir şey değil. kokusu yok şeffaf :26:
yok mantar degildi candida spede üredi diye birşey yazıyordu yanlış ta olabilir ama vajen kültürü almıştı bekarsanız bakmazlar smear testi felan yapılmıştı o zaman benimkide kokusuz ve kaşıntı yapmıyordu geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?