Adetten 4 gün önce akıntısı olan var mı??

2312

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
195
9
118
Bingöl
kızlar benim adetime 4 gün kaldı göğüslerim ve karnım acayip şekilde ağrımaya başladı bile. fakat benim hiç adetten bikaç gün önce akıntım olmazdı adetime yakın akıntım dururdu. acaba bu ne akıntısı olabilir bilen var mı????

Benimde adet oncesi akintim yogunlasirdi goguslerim agrirdi ama hamilelik belirtisi de olabilir Benim ilk belirtim asiri gogus agrisiydi

ayni seyi bende yeni yasadim.
eger akinti acik renk'se zaten hicbir sorun yok, herzaman akinti olmasi gerekir bayanlarda, vajina mikroplara karsi korunmasi icin.
ama eger dediginiz kahverengi akintiysa bu konuya göz atin isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-hastaliklari/578878-reglden-once-kahverengi-akinti.html

yok canım kahverengi değil normal şeffaf akıntı. ama önceden bende reglime az kala hiç akıntını olmazddı kupkuru olurdum bu son bikaç aydır böle oluyo merak ettim de sordum..

Benimde adet oncesi akintim yogunlasirdi goguslerim agrirdi ama hamilelik belirtisi de olabilir Benim ilk belirtim asiri gogus agrisiydi

yok canım gebelik belirtisi olduğunu sanmıyorum çünkü son bikaç aydır bu var bende.. zaten göğüslerim ve karnım aşırı ağrımaya başladı adet olurum yani en geç bi 4 güne kadar..

Regl olmadan 4-5 gün önce bende şeffaf akıntı hep başlar. Bu normal, hatta kış aylarında sanırım biraz üşüttüğüm için ayaklardan daha yoğun bile olur diyebilirm...

Regl olmadan 4-5 gün önce bende şeffaf akıntı hep başlar. Bu normal, hatta kış aylarında sanırım biraz üşüttüğüm için ayaklardan daha yoğun bile olur diyebilirm...

canım doğrudur normaldir fakat bende daha önce olmazdı hiç diğer zamanlarda çok akıntım olurdu ama aksine adetime 1 hafta kala kupkuru olurdum.. o yüzden merak edip sordum

canım doğrudur normaldir fakat bende daha önce olmazdı hiç diğer zamanlarda çok akıntım olurdu ama aksine adetime 1 hafta kala kupkuru olurdum.. o yüzden merak edip sordum

Hmmm o zaman durumu regl tarihin geldiğinde öğreneceğiz. Belki geç yumurtlamış ya da geç döllenme de olmuş olabilirsin.
benim bildiğim; yumurtlama tarihindeki akıntı kıvamı yoğun olur döllenme olduysa akıntı yoğun kıvamlı olmamakla beraber devam eder.
Yumurtlama döneindeki akıntı o dönem bitince biterse döllenme olmamıştır ve regle 4-5 gün kala tekrar başlar ki rahim yumuşasın ve regl akıntısı kolay bir şekilde dökülsün diye...
Yani bende hep böyle oldu ve böyle biliyorum ama bu süreç benim bildiğimden farklıysa senle beraber öğreneceğim buradan...
İnşallah bu ay hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara hamile kalırız :)

canım size güzel haberler vermeyi inan çok ama çok isterdim ama lekelerim gelmye başladı ve kasıklarım patlıycak gibi ağrıyo yarın tam olurum adet.. zaten test de negatigf çıktı bu ay da tırt çıktım.. hayırlısı diyelim artık.. inşallah siz güzel haberler verirsiniz artık..

Olsun uzulme canim hayirlisi olsun herseyin bir vakdi zamani vardir Bende hic beklemedigim anda hamile kaldim Allah isteyen herkese saglikli bebecikler nasip Etsin insallah

Olsun uzulme canim hayirlisi olsun herseyin bir vakdi zamani vardir Bende hic beklemedigim anda hamile kaldim Allah isteyen herkese saglikli bebecikler nasip Etsin insallah

amin canım.. inşallah bize de o duyguyu hayırlısıyla sağlıkla yaşatır rabbim bi gün..

kızlar bende de son 1 haftadır ıslaklık var. akıntı diyemem çünkü akan bir şey yok ama peçeteyle silince akıntı olduğunu fark ediyorum. hiç olmazdı böyle bir şey ne olaki?

kızlar bende de son 1 haftadır ıslaklık var. akıntı diyemem çünkü akan bir şey yok ama peçeteyle silince akıntı olduğunu fark ediyorum. hiç olmazdı böyle bir şey ne olaki?

ben o akıntı için fitil kullanmıştım doktora danışın isterseniz geçmiş olsun.

doktor ne demişti peki size? yani matar olabilir mi diye düşünüyorum ama mantar daha önce olmuştum öyle bir şey değil. kokusu yok şeffaf :26:

yok mantar degildi candida spede üredi diye birşey yazıyordu yanlış ta olabilir ama vajen kültürü almıştı bekarsanız bakmazlar smear testi felan yapılmıştı o zaman benimkide kokusuz ve kaşıntı yapmıyordu geçmiş olsun.

yok mantar degildi candida spede üredi diye birşey yazıyordu yanlış ta olabilir ama vajen kültürü almıştı bekarsanız bakmazlar smear testi felan yapılmıştı o zaman benimkide kokusuz ve kaşıntı yapmıyordu geçmiş olsun.

cevap verdiğin için teşekkür ederim. bekar değilim evli ve çocuksuzum :43: acaba hamilelik belirtisi olabilir mi diyerekten düşünmüştüm ama en iyisi en yakın zamanda doktoruma gideyim.

Back
X