• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 3 gün sonra yapılan idrar testi silik çizgi

Merhaba Arkadaşlar Daha yeni Üye Oldum ve Paylaşmak İstedim. Bugün adetimin geçmesinin 9 günü 3. Ve 6.günde evde test yaptım nehatır çıktı. Pazartesi İnfertilite bölümüne gittim durumumu anlattım cuma günü tekrar gelirmisin dedi. Sabah gidicem ve gebelik twsti yapicak eğer negatif çıkarsa tedavi baslanicak 5 senelik evliyim geçen sene gitmiştim yarım bıraktım tup bebek baslanicakti :( bu kadar gecikmenin sebebi inşallah hayırlı sonuçtur... Sizce Ne Olabilir kızlar Kistim de var sağ tarafım da ama hep zararsız dediler

Kızlar tekrar merhaba,
Önceki mesajlarda yer alan şüphem ve bir takım rahatsızlıklar nedeniyle cmt günü Kadın Doğum uzmanına gittim. Gebelik yok dedi bunun yanı sıra maşallah ve çok şükür ki rahmim ile ilgili herşeyin sağlıklı ve iyi olduğundan bahsetti. Fakat gebelik şüphemden kaynaklı gebelik düşünüyorsam diye bana folik asit verdi. Folik asite karşı çevremde aldığım olumlu duyumlar sonucu tamam dedim kullanırım. Ama bunun haricinde vajinada aslında problem teşkil etmeyen ama hamilelik düşünüyorsam küçük oranda olumsuz etkiye sebep olabilecek bir akıntı olduğunu ve evlilikte bu tarz bacterial akıntıların normal olduğunu söyledi. Ve bu durumun tedavisi için monodoks adında bir antibiyotik ve gynoflor adında bir vajinal fitil yazdı. Ben bu ilaçların ise kullanımında çok tereddütlüyüm? Sizce ne yapmalıyım?

Kızlar tekrar merhaba,
Önceki mesajlarda yer alan şüphem ve bir takım rahatsızlıklar nedeniyle cmt günü Kadın Doğum uzmanına gittim. Gebelik yok dedi bunun yanı sıra maşallah ve çok şükür ki rahmim ile ilgili herşeyin sağlıklı ve iyi olduğundan bahsetti. Fakat gebelik şüphemden kaynaklı gebelik düşünüyorsam diye bana folik asit verdi. Folik asite karşı çevremde aldığım olumlu duyumlar sonucu tamam dedim kullanırım. Ama bunun haricinde vajinada aslında problem teşkil etmeyen ama hamilelik düşünüyorsam küçük oranda olumsuz etkiye sebep olabilecek bir akıntı olduğunu ve evlilikte bu tarz bacterial akıntıların normal olduğunu söyledi. Ve bu durumun tedavisi için monodoks adında bir antibiyotik ve gynoflor adında bir vajinal fitil yazdı. Ben bu ilaçların ise kullanımında çok tereddütlüyüm? Sizce ne yapmalıyım?
Bence kullan bana da aynısı dendi ben kullandım akıntım azaldi kaşıntı da oluyodu o gitti 1 senedir de geri gelmedi şükür

Back