Adetten 3-4 gün önce erken gebelik testi negatif görüp hamile olan varmı

petektek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
45
-3
25
16 Aralık'ta yani yarın adet olmam gerekiyor cuma günü test yaptım iki kez negatif ama tuaf belirtilerim var takıntı da yapmıyorum ki psikolojik desem adete yakın tarihte negatif olup hamile olanlar varmı

16 Aralık'ta yani yarın adet olmam gerekiyor cuma günü test yaptım iki kez negatif ama tuaf belirtilerim var takıntı da yapmıyorum ki psikolojik desem adete yakın tarihte negatif olup hamile olanlar varmı
Merhaba
Ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz?
4 gün önce kan testim negatifti. Beklenen tarihte idrarda pozitif gördüm.
Şuan 3 aylık hamileyim 😊
Ama hiç bir belirtim yoktu. Belirtilerin psikolojik olabileceğini düşünüyorum.

Merhaba
Ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz?
4 gün önce kan testim negatifti. Beklenen tarihte idrarda pozitif gördüm.
Şuan 3 aylık hamileyim 😊
Ama hiç bir belirtim yoktu. Belirtilerin psikolojik olabileceğini düşünüyorum.
AA demekki gerceketen var böyle şeyler:) hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin valla bel ağrısı vajinada adet olacak gibi batma sürekli uyku. Hali ve normalden fazla büyük tuvalete çıkmak (ishal değil)

Tam aynı soruyu sormaya gelmiştim bende şimdi yaptım ama negatif.Adetim 17 Aralık olması gerekiyor.Erken gebelikte çıkmadı :KK43:

Bazen oluyor sende belirtiler ne
Bende 10 gün kadar önce başladı aslında yumurtlama dönemiydi sanırım birgün birden bir ağrım oldu sanki ishal gibi bir tuaf oldum o günden sonra yani son bir haftadan beri çok uykum geliyor en az 10 saat uyuyorum ama uyurken bir huzursuzluk oluyor sıcak basıyor doğalgazı kapatıyorum pencereyi aralıyorum o halde birden sıcak basıyor birden titreme geliyor vajinamda dolgunluk hissi var belim ağrıdı bir kaç gün sulu dışkı ishal desen değil ve şuanda adet olmuşum gibi lavaboya gidiyorum birşey yok bu şekilde

Bende 10 gün kadar önce başladı aslında yumurtlama dönemiydi sanırım birgün birden bir ağrım oldu sanki ishal gibi bir tuaf oldum o günden sonra yani son bir haftadan beri çok uykum geliyor en az 10 saat uyuyorum ama uyurken bir huzursuzluk oluyor sıcak basıyor doğalgazı kapatıyorum pencereyi aralıyorum o halde birden sıcak basıyor birden titreme geliyor vajinamda dolgunluk hissi var belim ağrıdı bir kaç gün sulu dışkı ishal desen değil ve şuanda adet olmuşum gibi lavaboya gidiyorum birşey yok bu şekilde
İlk gebelik mi ? Bilmiyorum canim umarım pozitife döneriz..

Merhaba ben adetten 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti 1 gün önce normal test yaptım pozitifti 😇 şuan bebeğim 4.5 aylık geçen sene bu zamanlardı 🥹 benim de içimde tuhaf bi his vardı negatife inanmıştım ama bir şey beni tekrar test yapmaya itmişti insan hissediyor sanırım bir şekilde

Merhaba ben adetten 3 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti 1 gün önce normal test yaptım pozitifti 😇 şuan bebeğim 4.5 aylık geçen sene bu zamanlardı 🥹 benim de içimde tuhaf bi his vardı negatife inanmıştım ama bir şey beni tekrar test yapmaya itmişti insan hissediyor sanırım bir şekilde
Maşallah ya sağlıkla büyütün inşallah erken testler yanıltmaz diyolar varsa çıkar diyolar ama böyle olabiliyor demekki belirtileriniz varmiydi peki erken testten önce

Maşallah ya sağlıkla büyütün inşallah erken testler yanıltmaz diyolar varsa çıkar diyolar ama böyle olabiliyor demekki belirtileriniz varmiydi peki erken testten önce
Yoktu ya sadece testten 2 gün sonra yani pozitif testi yaptığım sabah birden vajinamdan içeri bıçak saplanır gibi olmuştu 2 kez ardarda sadece bu isteğim de o yönde olduğu için acaba dedirtmişti ama bence belirti aramamak lazım o an meşgul olsam belki fatketmezdim. Zaten en erken belirti mide bulantısı yorgunluk uyku falan o da adet gecikmesinin üstüne 2 hafta sonra falan başlıyor en az

X