Adetten 2 gün sonra yumurtlama olur mu?

Aynen canım inşallah ağustos o da olmazsa eylül. Bir kez sağlıklı evlat getirdik dünyaya. Bence rabbim bir kez daha nasip edecektir bize
Agzindan bal damliyor canim benim insallah ben de inaniyorum ama unutma bizi haber vermeyi hee cunku benim olmasa da senden guzel haber almak mutlu edecek beni ☺

Agzindan bal damliyor canim benim insallah ben de inaniyorum ama unutma bizi haber vermeyi hee cunku benim olmasa da senden guzel haber almak mutlu edecek beni ☺
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Vermez miyim hiç. Inşallah sende bana haber ver. Ben de çok mutlu olurum sen güzel haberi verince. Bana umut olur hem

şu gebelik takvimini biz de en kısa sürede paylaşabiliriz inşallah ya
Insallah canim bugun test yaptim yine her gunku gibi gozlerimi belerte belerte cizgi gorucem diye bi hal oldum :) gunese tuttum, isiga tuttum, flasa tuttum sonra gorur gibi oldum ama beynimin oyunuydu bence

Canım ilk yaptığında mı cektin yoksa üzerinden zaman geçince mi. Heyecanlandırmak istemem ama ben görüyorum ikinci çizgiyi
Ilk 10 dk sonraa aaa biri daha acaba dedi ama ben hic ihtimal vermemistim o kadar gormek isteyince beynim uydurdu dedim valla dur bi iki gune belli olur insallah oyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…