• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetten 2 gün sonra yumurtlama olur mu?

Aynen canım inşallah ağustos o da olmazsa eylül. Bir kez sağlıklı evlat getirdik dünyaya. Bence rabbim bir kez daha nasip edecektir bize😍😍😍
Agzindan bal damliyor canim benim insallah ben de inaniyorum 🤲 ama unutma bizi haber vermeyi hee cunku benim olmasa da senden guzel haber almak mutlu edecek beni ☺

Agzindan bal damliyor canim benim insallah ben de inaniyorum 🤲 ama unutma bizi haber vermeyi hee cunku benim olmasa da senden guzel haber almak mutlu edecek beni ☺
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Vermez miyim hiç. Inşallah sende bana haber ver. Ben de çok mutlu olurum sen güzel haberi verince. Bana umut olur hem 🥰🥰

🤣🤣🤣🤣 şu gebelik takvimini biz de en kısa sürede paylaşabiliriz inşallah ya
Insallah canim bugun test yaptim yine her gunku gibi 🙈 gozlerimi belerte belerte cizgi gorucem diye bi hal oldum :) gunese tuttum, isiga tuttum, flasa tuttum 😂sonra gorur gibi oldum ama beynimin oyunuydu bence 😁😁😁

Eklentiler

• 20200706_141759.webp
    20200706_141759.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 82
Canım ilk yaptığında mı cektin yoksa üzerinden zaman geçince mi. Heyecanlandırmak istemem ama ben görüyorum ikinci çizgiyi 🤩🤩🤩
Ilk 10 dk sonraa aaa biri daha acaba dedi ama ben hic ihtimal vermemistim o kadar gormek isteyince beynim uydurdu dedim valla 😁 dur bi iki gune belli olur insallah oyledir 🥰🥰

Back