- 17 Aralık 2019
- 404
- 337
- 33
- Konu Sahibi Kurttankorkmayankuzu
Inşallah canım. Hemen bitseydi çalışmalara baslasaydimInsallah canim dualarim hep o yondeben inaniyorum guzel haberleri verecegiz birbirimize az daha zaman
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah canım. Hemen bitseydi çalışmalara baslasaydimInsallah canim dualarim hep o yondeben inaniyorum guzel haberleri verecegiz birbirimize az daha zaman
![]()
Kısmet agustosaInşallah canım. Hemen bitseydi çalışmalara baslasaydim![]()
Aynen canım inşallah ağustos o da olmazsa eylül. Bir kez sağlıklı evlat getirdik dünyaya. Bence rabbim bir kez daha nasip edecektir bizeKısmet agustosaagustos hamileleri oluruz biz de
![]()
Agzindan bal damliyor canim benim insallah ben de inaniyorumAynen canım inşallah ağustos o da olmazsa eylül. Bir kez sağlıklı evlat getirdik dünyaya. Bence rabbim bir kez daha nasip edecektir bize![]()
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Vermez miyim hiç. Inşallah sende bana haber ver. Ben de çok mutlu olurum sen güzel haberi verince. Bana umut olur hemAgzindan bal damliyor canim benim insallah ben de inaniyorumama unutma bizi haber vermeyi hee cunku benim olmasa da senden guzel haber almak mutlu edecek beni ☺
Vermez miyimm heryere yazicammÇok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Vermez miyim hiç. Inşallah sende bana haber ver. Ben de çok mutlu olurum sen güzel haberi verince. Bana umut olur hem![]()
Vermez miyimm heryere yazicammduymayana profil yapicam :)))
Insallah canim bugun test yaptim yine her gunku gibişu gebelik takvimini biz de en kısa sürede paylaşabiliriz inşallah ya
Resim cektin mı canım bende bir bakayımInsallah canim bugun test yaptim yine her gunku gibigozlerimi belerte belerte cizgi gorucem diye bi hal oldum :) gunese tuttum, isiga tuttum, flasa tuttum
sonra gorur gibi oldum ama beynimin oyunuydu bence
![]()
Yok kiz benim beynimin oyunu bu bence :)) bak buResim cektin mı canım bende bir bakayım
Canım ilk yaptığında mı cektin yoksa üzerinden zaman geçince mi. Heyecanlandırmak istemem ama ben görüyorum ikinci çizgiyiYok kiz benim beynimin oyunu bu bence :)) bak bu![]()
Ilk 10 dk sonraa aaa biri daha acaba dedi ama ben hic ihtimal vermemistim o kadar gormek isteyince beynim uydurdu dedim vallaCanım ilk yaptığında mı cektin yoksa üzerinden zaman geçince mi. Heyecanlandırmak istemem ama ben görüyorum ikinci çizgiyi![]()
Ah hadi inşallah vardır kuzum. 2 gün sonra sabah erkenden test yap ve haber ver mutlakaIlk 10 dk sonraa aaa biri daha acaba dedi ama ben hic ihtimal vermemistim o kadar gormek isteyince beynim uydurdu dedim valladur bi iki gune belli olur insallah oyledir
![]()
Tamam canim insallahAh hadi inşallah vardır kuzum. 2 gün sonra sabah erkenden test yap ve haber ver mutlaka![]()
Canim napiyosun bir süredir bakmıyordum buraya. tekrar test yaptın miTamam canim insallah
Maalesef canim yaa hasta oldumCanim napiyosun bir süredir bakmıyordum buraya. tekrar test yaptın mi
Hayırlısı olsun kuzum. Ağustos ola hayrolaMaalesef canim yaa hasta oldumkismet agustosa bakicaz artik
AminnHayırlısı olsun kuzum. Ağustos ola hayrola![]()
Ust gorme olabilir mi adetinize ne kadar var pekiCanım sanırım kimyasaldı. Sabah kanamam başladı şu an hala devam ediyor. Adetime daha çok var oyuzden adet olmadığımı biliyorum. Kısmet değilmiş. Inşallah gelecek aya
Değil canım. Adetin 1. Günü ve 3. Günü test yaptırdım. Hcg git gide düştü. Doktorda onayladı. Adetime 21 gün vardı. Zaten çok yoğun bir kanamaydıUst gorme olabilir mi adetinize ne kadar var peki