Adetten 13.günü kanama neden olur?

Evet kaset tipiydi benimki ondam galiba :) sivi alimina dikkt ettim zaten 4 saat icmeden yaptim ictim yaptim herseyi denedim hep silik cikti hic koyu cikmadi . Belmide dediğim gbi test bozukta olabilir .kaliteli test alip denemek lazim .bn incir kurunu sogan kurunu hatta hayit suyu ictim neler neler yaptim kistler bir turlu gcmedi . Suanda zaten bitkisel bi ilac kullaniom kistler icin bakalim kuculme olcakmi . Zten 2 ay sonrada tup bebege baslicam hayirlisiyla . Ama baslayana kadar belki olur mu olur diom .keske leke geldigi zaman cok iyi değerlendirseydim lekenin geldigi gun degerlendim ama ne bilim ya hayirlisi

Bu aydan sonrasını değerlendirirsin canım. İnnovita marka kullandım ben çokta memnun kaldım. Ovulasyon testiyle hamile kalan çook fazla insan var. Önce kafan rahat olmalı. Olumsuz düşünceleri kafandan at. Kistlerin 5 cm veya daha küçükse sorun olmaz. Rabbim gönlüne göre versin inşallah

He bnmki kaset tipiydi pek iyo degildi demekki zaten diğer ay tup bebege baslicam olursa olur zaten nasipkismet isleri. Kistim 4 cm filandı ama amafi hcbir doktor ins olur bu ay ya hocbir seye gerek kalmaz

slm kızlar ben de adetin 13. günü ara kanama başladı ilk gün lekelenme şeklinde idi 2.gün bildiğin adet kanaması gibi 3.gün de lekelenme ve bitti sonra. ne zaman adet olacağım ki normal adet tarihi geceli bir hafta oldu. acaba ara kanama ya gore mı hesap edeceğiz sizler ne zaman adet oldunuz

Canım yumurtlama döneminde mi sancınız oluyordu

Canım yumurtlama döneminde mi sancınız oluyordu
Bende de ilk defa bu ay lekelenme ve sol kasikta agri oldu ayni adet agrisi gbi cok degil ama ara ara oldu lekelenme bir gun surdu mesela . Yumurtlama oldugunu blmiyordum. Birde bn 2 aydir progestan firil kullaniyorum acaba diyorum o mu adetimi duzene soktu 28 gunde bi oluyorum

Sağ ol canım ağrım oluyor çok sekizinci gün başlıyor
En iyi öğrenmesekli ovulasyon testi bnce adet bittikten sonra yap bakalim ne zamanyumurtlama oluyor bazen cok erken yumurtlama bazen de cok gec yumurtlama olabilir .. mesela bn ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum cnki.adetlerim duzensiz kistten dolayi bu iki ay da progestan hapiyla oldum

Tamam canım ağrının olduğu gün mü yumurtlama ya da yumurtlama öncesinde de ağrı olur mu

Tamam canım ağrının olduğu gün mü yumurtlama ya da yumurtlama öncesinde de ağrı olur mu
Bn onu tam kestiremiyorum bnm genelde adetin 10 cu baslar hafif kasik agrisi 2 3 gun surer sonra geçer .bak birde yumurtalama donemi boyle bryaz bi akinti gelir yumurta aki gbi ondanda anlaşılır ona da cok dkkt et .ama net sonuc ovulasyon testi derim

Tamam canım

Merhaba üzerinden baya geçmiş ama sonuç ne oldu acaba benzer durumu yaşadım ara kanamaya göre mi son adete göre mi adetimi beklemeliyim .insallah hamilesinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…