kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var..bugün adetimin 13.günü..sat ekimin 20 siydi..iç çamaşırımda kanama gördüm..wc de de geldi..böyle bişey yaşayan var mı kızlar..:26:
canım eğer kanaman lekelenme tarzında ise korkma ovulasyon zamanında olur böyle
canım lekelenmden biraz farklı..wc ye gittğimde yoğun akıntıyla farkettim zaten..sonra iç çamaşırımdakini gördüm..orda da baya vardı leke:26:enfeksiyon felan mı acaba..normal adetin ilk günkü akıntısı gibi yani
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var..bugün adetimin 13.günü..sat ekimin 20 siydi..iç çamaşırımda kanama gördüm..wc de de geldi..böyle bişey yaşayan var mı kızlar..:26:
benim adetim bitti..3 gün sonra 4. gün tekrar bi kanama başladı bende..ertesi güne kadar bekleyim geçmezse dr a giderim dedim..ertesi gün o kadar arttıki acilden doğumhane kısmından aldılar beni..teşhis de rahim ağzı yarası ve iltihabı..o gün dr bana 4 ilaç yazdı..bunları iç yoksa bu kanaman durmaz senin dedi..sizin de o derece yoğunlaşırsa mutlaka dr a görünün..
geçmiş olsun..
dr gittim ama benim dr istemeyerek baktı sanırım..pek ilgilenmedi..tuttu usg yi pko,ters rahim vs.dedi..sonra beni gönderdi tahlile..sonra bişeyin yok normal bunlar dedi..sen pco lisin ara ara bu tür kanamalar normal dedi..ama benim kanama anormal:18:koyu renkte içinde parçalar var..bana serophene yazıp gönderdi 10 gün sonra gel dedi..ne yapacağımı bilemiyorum açıkçasıçok kızdım dr a
herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum canlarıııııımmm...
Aynen bnde de oyle oldu canim kist var adetin 12 ci gunu kahverengi lekelerim oldu senin sonuc ne olduKizlar konu eski ama benimde adetimin 12.gunundeyim kirmizi leke geldi idrardan sonra.ve bende en son 4 cm lik kist vardi.acaba ovulasyon belirtisimi yoksa kistmi patladi yahuu
Aynen bnde de oyle oldu canim kist var adetin 12 ci gunu kahverengi lekelerim oldu senin sonuc ne oldu
Hadi ya bn ilk defa lekelenme yasadim cikilota kistim var 3 yildir bebek planliyoruz olmadi .ama o leke geldigi gun iliski yasadim birde 2 gun sonra yasadim dahasi olmadi . Pek sanmiyorum ama olcagini . Bn bilseydim o günlerimi degerlendirirdim tuhKist adetle atılır patladığını sanmıyorum. Yumurtlama kanaması yaşıyorsunuz bendede oluyordu. Bebek düşünüyorsanız lekelenme gördüğünüz gün ve peşinden gelen 3 günü değerlendiri.
Peki sizde oyle oldugu zaman degerlendirdiniz mi sonuc ne olduKist adetle atılır patladığını sanmıyorum. Yumurtlama kanaması yaşıyorsunuz bendede oluyordu. Bebek düşünüyorsanız lekelenme gördüğünüz gün ve peşinden gelen 3 günü değerlendiri.
Peki sizde oyle oldugu zaman degerlendirdiniz mi sonuc ne oldu
Ben ovulasyon testiyle takip yapıyordum canım lekelenmelerimde yumurtlamayı gördüğüm günler oldu hep. Tabiki değerlendirdim. Sancımda çok oluyordu ama yapacak bişey yok. 6 aylık hamileyim şuan hamd olsun. Sende dene canım ovulasyon testini bişey kaybetmezsin
[UOTE]
Ohooo neler yaptim canim ben ovulasyon testi almistim netten 50 adet bilmiyorum testlermi yanlisti yoksa yumurtlamami olmadi blmiyorum . Ama bu 2 ayfir progestan kullandigim icin adetim duzenlendi iste bu ay da hayatimda ilk defa adetin 12 ci gunu lekelenmem oldu ama bn yumurtladigimi bilmeden degerlendirdim iki ya da uc gun sinra tekrar denedim bakalkm .ama uste kistten dolayida olmuyor
Canim aradan bayagi yil gecmis ama durum bndede ayni ters rahim ve pko var 3 yildirda cocugum olmuyor .sizin suanda varmi cocugunuzdr gittim ama benim dr istemeyerek baktı sanırım..pek ilgilenmedi..tuttu usg yi pko,ters rahim vs.dedi..sonra beni gönderdi tahlile..sonra bişeyin yok normal bunlar dedi..sen pco lisin ara ara bu tür kanamalar normal dedi..ama benim kanama anormal:18:koyu renkte içinde parçalar var..bana serophene yazıp gönderdi 10 gün sonra gel dedi..ne yapacağımı bilemiyorum açıkçasıçok kızdım dr a
herkese ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum canlarıııııımmm...
Hatta o gun lekelenmeyi gordugum zaman aksam eve gidip ovulasyon testini yaptim cikmadi .adet bittikten sinra yapmaya basladim 3 ay oyle ovulasyon denedim hic cikmadi bnde hep ikinci cizgi soluktu o da yumurtlama olmuyormus zaten
Ya teste hata var ya da yumurtlamam yok kistlerden oturu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?