C CBusraa Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2019 50 27 38 13 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SINEMSE #21 Ozgezz .!.: Ay gerçekten aynı durumu ben de yaşıyorum insan çok ikilemde kalıyor gıcık bir durum regl.bitince test yapsam mı yapmasam mi kararsızım Genişletmek için tıkla... Bugün adetimin 3.günü ama yok gibi bişey anlayamıyorum yani sizin adetiniz kaç gün gecikti peki?
Ozgezz .!.: Ay gerçekten aynı durumu ben de yaşıyorum insan çok ikilemde kalıyor gıcık bir durum regl.bitince test yapsam mı yapmasam mi kararsızım Genişletmek için tıkla... Bugün adetimin 3.günü ama yok gibi bişey anlayamıyorum yani sizin adetiniz kaç gün gecikti peki?
T Tesla58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2019 630 462 103 13 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SINEMSE #22 Cennet Busra .!.: Bugün adetimin 3.günü ama yok gibi bişey anlayamıyorum yani sizin adetiniz kaç gün gecikti peki? Genişletmek için tıkla... Bende gecikme olmadı ama kahverengi gibi geliyor kanım ve normale göre daha az oldu kanamam
Cennet Busra .!.: Bugün adetimin 3.günü ama yok gibi bişey anlayamıyorum yani sizin adetiniz kaç gün gecikti peki? Genişletmek için tıkla... Bende gecikme olmadı ama kahverengi gibi geliyor kanım ve normale göre daha az oldu kanamam
C CBusraa Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2019 50 27 38 13 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SINEMSE #23 Ozgezz .!.: Bende gecikme olmadı ama kahverengi gibi geliyor kanım ve normale göre daha az oldu kanamam Genişletmek için tıkla... Hımm inşallah olur hamilelik istiyorsan canımama bitince bi test yap bence içinde tereddüt kalmasın
Ozgezz .!.: Bende gecikme olmadı ama kahverengi gibi geliyor kanım ve normale göre daha az oldu kanamam Genişletmek için tıkla... Hımm inşallah olur hamilelik istiyorsan canımama bitince bi test yap bence içinde tereddüt kalmasın
T Tesla58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2019 630 462 103 13 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SINEMSE #24 Cennet Busra .!.: Hımm inşallah olur hamilelik istiyorsan canımama bitince bi test yap bence içinde tereddüt kalmasın Genişletmek için tıkla... İnşallah hepimizin olur yapacağım kaç gün sonra yapsam ki
Cennet Busra .!.: Hımm inşallah olur hamilelik istiyorsan canımama bitince bi test yap bence içinde tereddüt kalmasın Genişletmek için tıkla... İnşallah hepimizin olur yapacağım kaç gün sonra yapsam ki
C CBusraa Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Kasım 2019 50 27 38 13 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SINEMSE #25 Ozgezz .!.: İnşallah hepimizin olur yapacağım kaç gün sonra yapsam ki Genişletmek için tıkla... Bittikten 2veya 3 gün sonra yap bence ben yapmıycam çünkü ümidimi kaybettim o negatif sonucu bir daha görmek istemiyorum inşallah iyi haberlerini alırız ayy merakla bekliyorum haberini özge
Ozgezz .!.: İnşallah hepimizin olur yapacağım kaç gün sonra yapsam ki Genişletmek için tıkla... Bittikten 2veya 3 gün sonra yap bence ben yapmıycam çünkü ümidimi kaybettim o negatif sonucu bir daha görmek istemiyorum inşallah iyi haberlerini alırız ayy merakla bekliyorum haberini özge
T Tesla58 Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2019 630 462 103 13 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi SINEMSE #26 Tamam yapar yapmaz yazacağım