- 9 Haziran 2021
- 467
- -439
-
- Konu Sahibi karanfilla
yumurtlama zamanı bazen kanamalar olabliyormuş benimde ilk kez 3 ay önce geldi dahada olmadı gebeliğe engel değilmiş her ay yaşayanlar var adet ağrılarıda yumurta çatladığında oluyor bu testlerde bazen hatalı olabiliyorMerhaba arkadaşlar 12 gün önce adet oldum 4 gün sürdü bitti dün eşimle ilişkiyle girdik hamile kalmak istiyorum gecesine hafif kanama geldi bugünde devam ediyor ovulasyon testi bu şekilde çıktı kanama da tuhaf az geliyor ama adet gibi sancılı da ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizin bi fikriniz var mı
Teşekkür ederim Ben de öyle umuyorum korkuyorum da bi sıkıntı olabilir mi diyeyumurtlama zamanı bazen kanamalar olabliyormuş benimde ilk kez 3 ay önce geldi dahada olmadı gebeliğe engel değilmiş her ay yaşayanlar var adet ağrılarıda yumurta çatladığında oluyor bu testlerde bazen hatalı olabiliyor
Ara kanama sıkıntılı bi durum mu bilemedimAra kanama muhtemelen, doktora görünün bence
yoğun şekilde olmamalı bilginiz olsun eğer sürerse doktora gidinTeşekkür ederim Ben de öyle umuyorum korkuyorum da bi sıkıntı olabilir mi diye
enfeksiyon ya da başka bir şey olabilir eğer ara kanama ise. ama yumurtlama kanaması da olabilir, her ne kadar ovulasyon testlerinden hiç bir şey anlamasam daAra kanama sıkıntılı bi durum mu bilemedim
Ara kanama normal de olabiliyor, bir sorunun sonucunda da olabiliyor o yüzden dedim. Hamile kalmak istiyormuşsunuz ya, engel olacak enfeksiyonel bir durum varsa Allah korusun öğrenmiş olursunuzAra kanama sıkıntılı bi durum mu bilemedim
tam olarak nasıl oluyor yumurtlama kanaması? kan rengi, yoğunluğu nasıl?yoğun şekilde olmamalı bilginiz olsun eğer sürerse doktora gidin
Benim dün gece koyu kahve sonrasında açık pembe bi hal aldı ama ped dolacak kadar değil hala devam ediyortam olarak nasıl oluyor yumurtlama kanaması? kan rengi, yoğunluğu nasıl?
Teşekkür ederim doktora görünmekte fayda var haklısınızAra kanama normal de olabiliyor, bir sorunun sonucunda da olabiliyor o yüzden dedim. Hamile kalmak istiyormuşsunuz ya, engel olacak enfeksiyonel bir durum varsa Allah korusun öğrenmiş olursunuz
Geçen ay soğan suyu içtim 10 gün kadar erken gelmişti onun etkisimi bilemedimenfeksiyon ya da başka bir şey olabilir eğer ara kanama ise. ama yumurtlama kanaması da olabilir, her ne kadar ovulasyon testlerinden hiç bir şey anlamasam da
açık pembe renkte ve damla şeklinde veya kahverengi olanda oluyortam olarak nasıl oluyor yumurtlama kanaması? kan rengi, yoğunluğu nasıl?
Benimde sizin gibi oldu ama iliski yok bnde. Normalde haziran sonunda hastalancaktim ilac verecekti doktor ama böyle olunca şaşırdım.kaldim acaba normal günde hastalanacak miyimMerhaba arkadaşlar 12 gün önce adet oldum 4 gün sürdü bitti dün eşimle ilişkiyle girdik hamile kalmak istiyorum gecesine hafif kanama geldi bugünde devam ediyor ovulasyon testi bu şekilde çıktı kanama da tuhaf az geliyor ama adet gibi sancılı da ilk defa böyle bişey yaşıyorum sizin bi fikriniz var mı
Bu ay herkesin öyle galiba ya ben yumurtlama yüzünden sandm ama değil adet yaniKızlar ben de soğan suyu kullandım geçen ay.dun leke geldi bugün kanamam var ağrı ile henüz reglimin 14.günü. acaba acile mi gitsem bilemedim
Aynen adet rengi de agrisi da belli ediyor.suan doktora geldim muayeneyi bekliyorumBu ay herkesin öyle galiba ya ben yumurtlama yüzünden sandm ama değil adet yani